Şimdi Ara

gtx 650 mi? hd 7770 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 200 TL civarında ekran kartı önerisi istiyorum. şu anki oyunları çalıştırsın ileride zaten upgrade edilir kolayca.

bir sorum daha var beyler. kısa bir süre vga bağlantılı eski monitörümü adaptörle bu kartlardan biriyle kullansam problem olur mu?

dvi hdmi bağlantılı monitör almaz isem istediğim verimi yeni bir vga bağlantılı monitörden alamaz mıyım? dvi ile hdmi arasında fark yok sanırım?

• Hd7770
  • HD7770 Tabiki kartı kullanıyorum Crysis3 Medium ayarlar diğerleri default akıcı bir şekilde (40FPS) oynatıyor.Tam bir f/p canavarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reso01

max 200 TL civarında ekran kartı önerisi istiyorum. şu anki oyunları çalıştırsın ileride zaten upgrade edilir kolayca.

bir sorum daha var beyler. kısa bir süre vga bağlantılı eski monitörümü adaptörle bu kartlardan biriyle kullansam problem olur mu?

dvi hdmi bağlantılı monitör almaz isem istediğim verimi yeni bir vga bağlantılı monitörden alamaz mıyım? dvi ile hdmi arasında fark yok sanırım?

hocam bence gtx650 hem bellek hızı hemde çekirdek hızı bakımdan çok daha üstün.
  • HD 7770 arkadaşıma almıştım
  • Testlerde 5 fps falan daha önde hd 7770.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.