Şimdi Ara

GTX 650 Ti Boost Teknik Yardım (ekran çizgileri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar GTX650 Ti Boost model ekran kartım ekranda çizgiler yapıyolar sebebini anlamadım bi el atarsanız iyi olur. Kartın garantisi devam etmektedir eğer çözüme ulaşmazsa garantiye vereceğim. Sadece internet sitelerinde ve video izlerken yapıyor oyun oynarken veya masaüstünde gezerken falan yapmıyor.

PC Özellikleri

Asus P8B75-V Anakart
    Corsair VS Series 550W Güç kaynağı

• karta oc yaptın mı yada voltaj değerlerini değiştirdiniz mi
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Asus Gpu Tweak programından Gaming Mod'a aldım sadece onun dışında birşey yapılmadı.
  • kimse bilmiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman474

Merhaba arkadaşlar GTX650 Ti Boost model ekran kartım ekranda çizgiler yapıyolar sebebini anlamadım bi el atarsanız iyi olur. Kartın garantisi devam etmektedir eğer çözüme ulaşmazsa garantiye vereceğim. Sadece internet sitelerinde ve video izlerken yapıyor oyun oynarken veya masaüstünde gezerken falan yapmıyor.

PC Özellikleri

Asus P8B75-V Anakart
    Corsair VS Series 550W Güç kaynağı

monitör bağlantısını kontrol et parça parça çizgilerin nedeni genelde monitördür

• Sürekli olarak bu sorunu yapmıyor arada sırada çıkıyor sebebini almayamadım.
  • quote:

Sürekli olarak bu sorunu yapmıyor arada sırada çıkıyor sebebini almayamadım.

650 ti boost kullanicisiyim
    Bu sorun zamaninda bende de vardi
    Ama pek takmadim
    Win 7 kullaniyordum o zaman
    Suan 8.1 kullaniyorum sorun yok
    Ozetle sorunu baska yerde aramayin sorun tamamen gpu ile alakali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapmalıyım şimdi garantiye göndereyim mi ?
  • quote:

ne yapmalıyım şimdi garantiye göndereyim mi ?

Rahatsiz ediyorsa yollayin
    Hatta kanit için çektiğiniz ss leride gosterin
    İade edebilirsiniz sorun olacagini sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart eğer win7'de sorun çıkarırken win8.1'de sorun çıkarmıyorsa, sorun gpu'dan çok driver kayanaklı olabilir. driver'ı güncelleyin en güncelse bir alt sürümü deneyin. gpu tweak'de ne ayar yaptıysanız geri alın. kart fabrika ayarlarında kalsın. Eğer sorun gpu'dan değil de o.c'tan veya driver'dan kaynaklıysa garantiden sorun yok diye geri dönebilir. Boşa uğraşmış olursunuz.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Windows 7'de kullanmadım hiç kartı direk win 8.1 üzerinden çalışmaya başladı. O.C'da yapmadım. Driver sürümü güncel dediğiniz gibi sürüm düşürmeyi deneyeceğim. Gpu Tweak ve nvdia denetim masasından ayarları sıfırladım. Şu anlık bir sıkıntı yok benimde tahminim yazılım kaynaklı olduğu ama tekrarlarsa garantiye göndermekten başka çarem kalmayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.