Şimdi Ara

GTX 670 SLI mı GTX 680 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 670 al derim , ilerde zora girerse daha uygun fiyata bir tane daha alırsin sli yaparsin ve geçen zaman zarfinda sli performansi arttıran driverler çıkmış olur .
    1080p oynuyorsaniz v-sync açık olacak tir ve 60 fps sabitler zaten , 70 80 fps olupta ekran kırılacağina 60 olusun aksın , doğru değilmi sizce de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

670'te karar kılacağım gibi. Peki 7870 CF mi 670 mi?

7870'e gerek yok hocam,CF olacaksa 7850 derim.CF,SLI'ya göre daha iyi sonuçlar veriyor şimdilik bildiğim kadarıyla(AMD GPU kullanan arkadaşlar daha iyi bilir).670 için söylemem gerekeni önceki mesajımda belirttim.
  • ben seçiminiz nvidia dan yan kullanmanızı öneririm amd bir süre sonra sürücü desteğini kesiyor zaman gelicek bu 7000 serininde sürücü desteği kalmıycak

o yüzden ben nvidia diyorum vede gtx 670 top versiyonu diyorum top versiyonlar oc oluyorlar doğal olarak gtx 680 lerde bariz şekilde öndeler

son karar sizin nvidia alın pişman olmayın

NOT: amd hd 4850 512 mb kullanıyorum şuan bu karta sürücü desteği kesildi kaldı ki windows 8 desteğide gelmedi vede gelmiycek

arkadaşta 8800 gt var vede windows 8 sürücü desteği var aynı yıl çıkan kartlar amd ile nvidia farkı size bu yüzden nvidia öneririm
  • Arkadaşlar geniş kapsamlı bir araştırma yaptım. GTX 670 SLI 2x2= 4GB olmuş oluyor. Çift GPU ediyor bildiğiniz üzere. Testlerde 680'i geçiyor 670 SLI ama 690'nın gerisinde kalıyor. 690 2400 Lira. 670 SLI 1900-2000TL arası. 400TL'de vermek istemiyorum açıkçası 690'a. SLI kafama çok yattı şu an.

Ama dediğinize göre ses ; ısı ; gürültü problemi varmış. Bunları nasıl çözeceğim peki. Nasıl sorunsuz ve extreme çalıştıracağım.
  • ikisi de değil şuan SLI verimliliği çok kötü CFye göre. 7870 CF ya da 7950CF
  • quote:

Arkadaşlar geniş kapsamlı bir araştırma yaptım. GTX 670 SLI 2x2= 4GB olmuş oluyor. Çift GPU ediyor bildiğiniz üzere. Testlerde 680'i geçiyor 670 SLI ama 690'nın gerisinde kalıyor. 690 2400 Lira. 670 SLI 1900-2000TL arası. 400TL'de vermek istemiyorum açıkçası 690'a. SLI kafama çok yattı şu an.

Ama dediğinize göre ses ; ısı ; gürültü problemi varmış. Bunları nasıl çözeceğim peki. Nasıl sorunsuz ve extreme çalıştıracağım.

Slide vram artmiyor yanlisiniz var bence 670 sli ile 680 kiyas edilmez ama bence simdilik bir 670 yeter ilerde sli problemleride cozulur driverlarla ihtiyaciniz olursa ikincisini alirsiniz yani ama ne istediginize bagli denk degiller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar geniş kapsamlı bir araştırma yaptım. GTX 670 SLI 2x2= 4GB olmuş oluyor. Çift GPU ediyor bildiğiniz üzere. Testlerde 680'i geçiyor 670 SLI ama 690'nın gerisinde kalıyor. 690 2400 Lira. 670 SLI 1900-2000TL arası. 400TL'de vermek istemiyorum açıkçası 690'a. SLI kafama çok yattı şu an.

670 sli 4 gb değil 2 gb oluyor arkadaşım.sli sistemlerinde ramler o mantıkta çalışmaz.5 sene için sli yapmak ne kadar doğrudur bilinmez. 670 sli sizi rahat 3 sene götürür ama nvidianın kepler serisinde sli için driverleri yeterince olgunlaşmadı henüz, çok problem yaşanıyor şu an için. 60 hz lik tek monitörde sli yapıyorsan, çok gerekli bir kurulum olmadığını bilmen gerekir.o şekilde bir harcama yapacağına bir tane 670,680 veya 7970 gibi bir kart alırsın. yeni nesil kartlar çıkmadan hemen önce elindeki kartı satıp en fazla 100-150 lira ekleyip yeni nesil kartları alarak yoluna devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perseepona -- 29 Haziran 2012; 20:24:32 >

• cf ile uğraşma. gtx 670
  • 7950 CF GTX 690'a denk gelir mi?
  • 670 sli yerine 690 al aynı fiyata geliyordur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

670 sli yerine 690 al aynı fiyata geliyordur heralde

Aynı fiyata gelmiyor hocam. Aralarında 400-500TL fark oluyor.
  • quote:

@horrorshow

Hocam şimdi anladım dediğini

Peki arkadaşlar 690 2300TL 680 1200TL...En az 1000Tl'lik bir fark var. Sizce o farka değer mi?. İleriye dönük istiyorum arkadaşlar. Watch Dogs ve GTA V'i fullde açsın istiyorum. Yeni nesildeki oyunları full açsın diyorum. Sizce 680 yeter mi?

Gtx670 sli düşünürkende arada 800 tl lik bir fark vardı onu göze almış gibiydin.bence performans istiyorsan ve geleceğe yönelik te istiyorsan indirimden 690 algitsin.Normalde tavsiye etmem ama sen para olayını gözden çıkarmış gibisin:) ayrıca farka değer çünkü 690 = 2*680 teknik olarak hatta 200 tl kardasin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircanss -- 30 Haziran 2012; 8:59:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emircanss

quote:

@horrorshow

Hocam şimdi anladım dediğini

Peki arkadaşlar 690 2300TL 680 1200TL...En az 1000Tl'lik bir fark var. Sizce o farka değer mi?. İleriye dönük istiyorum arkadaşlar. Watch Dogs ve GTA V'i fullde açsın istiyorum. Yeni nesildeki oyunları full açsın diyorum. Sizce 680 yeter mi?

Gtx670 sli düşünürkende arada 800 tl lik bir fark vardı onu göze almış gibiydin.bence performans istiyorsan ve geleceğe yönelik te istiyorsan indirimden 690 algitsin.Normalde tavsiye etmem ama sen para olayını gözden çıkarmış gibisin:) ayrıca farka değer çünkü 690 = 2*680 teknik olarak hatta 200 tl kardasin:)

Hocam 800TL'lik farka değer bir performans veriyordu SLI 670. şimdi GTX 690 alsam çok para sarfederim.

• SLI yerine 7950CF düşünün derim.CF getirisi SLI göre daha fazla.
    Tek kart 680 daha iyidir.Bu kartları zorlayacak oyun bile çıkmıyor
  • Adamı ne kadar yanlış yönlendiriyorsunuz. Arkadaşım sen şimdi bir tane GTX 670 al. GTX 670 en az 2 veya 3 sene her oyunu high açacaktır. 2 sene sonra performans düşüklüğü yaşarsan elindekini satarsın 2-3 sene sonrasının üst seviye bir kartını alırsın. Hem sistemin güncel olur ve performans düşüklüğü yaşamazsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antalyalı89

performans olarak 670 sli daha iyidir ancak sli'ın birsürü sıkıntısı olduğu için 680 al.her oyuna tek başına yetiyor.en az 2 yıl tüm oyunları max ayarda oynarsın.5 yıl max ayarlarda oynatacak bir kart yok galiba şuan

Hocam SLI'da ne tür problemler çıkar biraz açar mısın?

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

670sli ve 680sli desen anlarımda bu soruda bariz 670 sli

Ben de SLI diyorum fakat üstatlar daha iyi bilir. Eğer SLI'da problem varsa GTX 680 alırım.

SLI her oyunda desteklenmiyor diye biliyorum, galiba o yuzden demis olabilirler. ayrica biri SLI digeri tek kart. benim sana tavsiyem gtx685 cikacak deniyor. ne kadar dogru bilemem. bence simdilik 670 al (bir tane) sonra 685 3-4 ay icinde cikarsa 670 u sat ve 685 al. yok cikmazsa ikinci bir 670 al ve sli keyfine doy

• SLI yapacak adam bahsedilen kartları oyun oynamak için değik kasmak için alır.!
    şuan ne 670, nede 680 hiçbir oyunda yükseği geçtim, Ultra ayarda bile zorlanmıyor..
    Yeni sistem alacak birinin de SLI yapması saflıktan başka birşey değildir.
    690 gördüğüm en baba, en muhteşem kartlardan biri olmasına rağmen en gereksiz karttır..!

Para sorunu yok ise kesinlikle 680 alacaksınız özel soğutmalı.
    1 yıl içinde sizi zorlayan oyun çıkar ise bir tane daha alıp SLI yaparsınız.
    zaten 1 yıl sonrasında 680 değil, yeni çıkan kartları almak isteyeceksiniz..

işin özeti, bu tip başlıklar altında gelenek haline gelmiş aynı cümleler yazılıp duruyor...
    30 kişi birşeyler yazar, konuyu açan hala ne alacağına karar veremez..

Tavsiye konusu CF/SLI tartışmasına dönmeden kararınızı verin.. 670 de alsanız, 680 de alsanız pişman etmez.
    SLI işine girmeyin hemen.. 1 yıl olmasada 5-6 ay sonra ikilersiniz kartları...

Hayırlı olsun şimdiden.

iyi forumlar...

• dJ_bLoW'a katılıyorum simdi gtx 680 al dcu2 modelını anca 2 3 yıl sonra zorlayan oyun cıkar bu seferde 2.sini alır sli yapar rahat edersin
  • 670 alın. Malum önümüzde DX12 var ne olup ne olmayacağı belli olmaz. Elinizde kalır kartlar. En mantıklısı parayı bir yere koyup sistem yetmediği zaman ekleme yapmaktır.
  • 20 ay önce çıkmış GTX580 ile oynuyorum. Herhangi bir zorlanma görmüyorum. DX12 veya benzeri bir yazılımsal değişklik olmadığı sürece bu seviyede kartlar yolun sonuna kadar gider. Yani, özetle DX11 destekli High-end kart alıyorsanız 1 tane alın.
    Sonbaharda Windows 8 sonrası ne olacağı belli değil. Ayrıca GTA V gelince yine aynı döngü işlemeye devam edebilir, Crysis 3 geldiklten sonra da DX12 yaması gibi bir durum olursa işin tadı iyice kaçar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.