Şimdi Ara

GTX 670 SLI mı GTX 680 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sistem topluyorum. Yeni sistemim beni 5 yıl kadar Yüksek ayarlarda oynatsın istiyorum oyunları bu yüzden soruma geliyorum;

GTX 670 SLI
    GTX 680

sizce hangisi?

• 670 SLI ile uğraşacağına GTX690 :)
  • ikisi arasında 670 sli daha iyi olur ama sli önermiyorum tek 670 sana fazlasıyla yeter
  • Hocam şu anlık artar bile lakin ileriye dönük sektörde (GTA 5 ; Watch Dogs) gibi yeni nesilde çıkacak oyunlarıda Full'de açsın istiyorum.
  • GTX 680 ilerisi için
  • Hocam GTX 670 SLI GTX 680'i bariz farkla geçiyor. Benchmark'lara ve incelemelere baktım. Nasıl 680?
  • performans olarak 670 sli daha iyidir ancak sli'ın birsürü sıkıntısı olduğu için 680 al.her oyuna tek başına yetiyor.en az 2 yıl tüm oyunları max ayarda oynarsın.5 yıl max ayarlarda oynatacak bir kart yok galiba şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 29 Haziran 2012; 13:25:02 >
  • 670sli ve 680sli desen anlarımda bu soruda bariz 670 sli
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyalı89

performans olarak 670 sli daha iyidir ancak sli'ın birsürü sıkıntısı olduğu için 680 al.her oyuna tek başına yetiyor.en az 2 yıl tüm oyunları max ayarda oynarsın.5 yıl max ayarlarda oynatacak bir kart yok galiba şuan

Hocam SLI'da ne tür problemler çıkar biraz açar mısın?

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

670sli ve 680sli desen anlarımda bu soruda bariz 670 sli

Ben de SLI diyorum fakat üstatlar daha iyi bilir. Eğer SLI'da problem varsa GTX 680 alırım.
  • 7850 CF'mı yoksa 680'mi deseniz anlarım da,670 SLI ve 680 gerek performans,gerek bütçe olarak birbirinin alternatifi değildir.Bütçe belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  • Hocam alternatif değildir fakat ikisinin arasında (670 - 680) maddi anlamda çok büyük fark var fakat performans anlamında %5-10 arasında bir fark var. Ben yeni nesil oyunları alacağım kartla Full'de açmak istiyorum. 670 SLI benchmarklarda 680'i yıkıp geçiyor. 690'dan 8-9 FPS'lik bir farkla geçiliyor. Alternatif olması için illaki farklı bir firmadan çıkması gerekmez ki
  • Gtx 670 sli tabiki gecer ama slininde birsuru problemi var isi ses daha fazla guc istemesi ve oyunlarda bazen problem olmasi ve verimli olamamasi bence simdilik bir gtx 670 al ilerde duzelince driverlar problem var diyenler var ikinciyi alirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

670 SLI ile uğraşacağına GTX690 :)

Katılıyorum. Anakarttaki diğer slotlarıda kapatmamış olursun. Performans konusunda çok fark olacağını sanmıyorum. İyi bir araştır derim ama.

Vatanda %25 indirime girmişken koş al derim. 2300TL falandı GTX 690
  • GTX 680
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Hocam alternatif değildir fakat ikisinin arasında (670 - 680) maddi anlamda çok büyük fark var fakat performans anlamında %5-10 arasında bir fark var. Ben yeni nesil oyunları alacağım kartla Full'de açmak istiyorum. 670 SLI benchmarklarda 680'i yıkıp geçiyor. 690'dan 8-9 FPS'lik bir farkla geçiliyor. Alternatif olması için illaki farklı bir firmadan çıkması gerekmez ki

Anlatamadım sanırım.670,680'e yakın performans veren bir karttır ve f/p olarak tercih edilir.Ama işin içine SLI girince performans değişir,fiyat da değişir.O yüzden biribirinin alternatifi değildir demiştim.Ama siz tek kartla SLI performansı almak istiyorsanız,bir arkadaş gayet güzel söylemiş;GTX690 alabilirsiniz.

• @horrorshow

Hocam şimdi anladım dediğini

Peki arkadaşlar 690 2300TL 680 1200TL...En az 1000Tl'lik bir fark var. Sizce o farka değer mi?. İleriye dönük istiyorum arkadaşlar. Watch Dogs ve GTA V'i fullde açsın istiyorum. Yeni nesildeki oyunları full açsın diyorum. Sizce 680 yeter mi?
  • quote:

@horrorshow

Peki arkadaşlar 690 2300TL 680 1200TL...En az 1000Tl'lik bir fark var. Sizce o farka değer mi?. İleriye dönük istiyorum arkadaşlar. Watch Dogs ve GTA V'i fullde açsın istiyorum. Yeni nesildeki oyunları full açsın diyorum. Sizce 680 yeter mi?

fabrika oc li gelen top edition gibi bir 670 ile 680 arasında fark yok boşuna fazladan para vermiş olursunuz 680 e.
  • quote:

@horrorshow

Standart full hd/tek monitör kullanacaksanız,670 fazlasıyla yeter
  • 670'te karar kılacağım gibi. Peki 7870 CF mi 670 mi?
  • 670'te karar kılacağım gibi. Peki 7870 CF mi 670 mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.