Şimdi Ara

GTX 680 ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben AMD-Nvidia ayrımı yapmadan yeni nesil GPU'lu ekran kartlarını kastettim aslen.
  • Eğer satılmadıysa 1000 liraya sıfır ayarında 680 Lightning var düşünürsen. Satıcı güvenilir:http://forum.donanimhaber.com/m_67377223/tm.htm
    Ye da alıp hız aşırtma yapmadan kullanırım dersen şunu da alabilirsin. Satıcıyı tanımıyorum ama tanıdığım kişilerle birden fazla sorunsuz alışverişi olmuş:http://forum.donanimhaber.com/m_66766918/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Kasım 2012; 11:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmavada

7xx serisi 2013 de değil 2014 ün ilk çeyreğinde çıkacak

2014 mü ? kaynak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Vaktin varsa bu nesili pas geçip yeni nesili beklemeni öneririm. 5-6 aya kadar lanse edilmiş olabilir çünkü yeni nesiller. Aradaki fark yine 580-680 farkı veya ona yakın olabilir. Üstelik, mevcut sorunları giderilmiş olur bu arada.

Bunun için şu konuları sabırla okuman gerek ama: GTX 680 Alcakların Dikkatine, GPU Pazarında İşler Kesat

Vaktim var derken en fazla ocak ayında sistemi tamamen toplamak istiyorum. sistem çoğunlukla kafama yattı ama ekran kartıyla ilgili kafam çok karşık neye dönsem neyapsam hangi ekran kartını alsam soruları kafamda uçuşuyor.

• Madem en geç ocak ayında toplamış olacaksın, yukarıda linkini verdiğim 680 Lightning'i almanı öneriyorum. Bu kartın ikinci eli nadir düşüyor ikinci ele. O arkadaşın elinde bir de özel soğutmalı 670 olduğu için satıyor onu. Henüz birkaç günlük yani sadece. Yani sıfır ayarında. 1400 TL vermekten iyidir ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Madem en geç ocak ayında toplamış olacaksın, yukarıda linkini verdiğim 680 Lightning'i almanı öneriyorum. Bu kartın ikinci eli nadir düşüyor ikinci ele. O arkadaşın elinde bir de özel soğutmalı 670 olduğu için satıyor onu. Henüz birkaç günlük yani sadece. Yani sıfır ayarında. 1400 TL vermekten iyidir ne de olsa.

son yorumları okudum'da satılmış sanarım yoksa kaçırmaz hemen alırdım.
  • Bence Çizgi Elektronik distribütörlüğü dışında getirilen GTX6xxx serisi kartlardan uzak durmak gerek.Aksi halde olası Micro Stuttering sorununu Mersa Sistem gibi bir firmaya anlatana kadar GTX8xxx serisi çıkar.
  • Lightning bir işe yaramaz, 680 Lightning i GTX670 windforce ye değişirim o derece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Lightning bir işe yaramaz, 680 Lightning i GTX670 windforce ye değişirim o derece...

Senin kartının üzerinde bırak dünyayı gezegen de daha iyi bir kart yok zaten.
  • quote:

Lightning bir işe yaramaz, 680 Lightning i GTX670 windforce ye değişirim o derece...

Kasa
    1 x Aerocool Strike X ST Hot Swap HDD Slotlu Big Tower Oyuncu Kasası 422,37 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 218,60 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i7-3770K LGA 1155 8MB 3.5GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 731,03 TL+KDV
    Anakart
    1 x MSI Z77A-GD55 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (G3) (Ivy Bridge) 329,23 TL+KDV
    Bellek
    1 x GSkill Sniper 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği 118,79 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 175,12 TL+KDV
    SSD
    1 x Corsair Force GT Serisi 120GB 2.5" Sata3 555-515MB/s SSD 295,57 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 46,14 TL+KDV

Peki Bu sisteme önerebileceğin Ekran kartı nedir ? Kasa konusunda bütçeye göre Xpredator e işlemci olarakda i5 e dönebilirim küçük bi olasılık ile. Bu sisteme önerebileceğin ekran kartı nedir max vereceğim fiyat 1200-1400.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

quote:

peki siz hangi kartı öneriyorsunuz.
  • quote:

quote:

GTX680 Lightning de kullandım, işkembeden sallamıyorum yani.
  • Şuan piyasadaki en hızlı GTX680 serisi kart, ASUS DCU 2 TOP ve Zotac AMP dir. Lightning diyenlerin bir şeyden haberi yok. Alacaksanız AMP alın, veya 100TL daha ekleyip DCU 2 TOP alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnyThngInMys

quote:

Kasa
    1 x Aerocool Strike X ST Hot Swap HDD Slotlu Big Tower Oyuncu Kasası 422,37 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver 66A-12V Single Rail Modüler Güç Kaynağı 218,60 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i7-3770K LGA 1155 8MB 3.5GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 731,03 TL+KDV
    Anakart
    1 x MSI Z77A-GD55 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (G3) (Ivy Bridge) 329,23 TL+KDV
    Bellek
    1 x GSkill Sniper 8GB(2x4GB) DDR3 1600Mhz CL9 Dual Kit PC Belleği 118,79 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 175,12 TL+KDV
    SSD
    1 x Corsair Force GT Serisi 120GB 2.5" Sata3 555-515MB/s SSD 295,57 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 46,14 TL+KDV

Peki Bu sisteme önerebileceğin Ekran kartı nedir ? Kasa konusunda bütçeye göre Xpredator e işlemci olarakda i5 e dönebilirim küçük bi olasılık ile. Bu sisteme önerebileceğin ekran kartı nedir max vereceğim fiyat 1200-1400.

Yüksek boostlu bir 670 iyi gider, MSI PE yada Giga Windforce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Şuan piyasadaki en hızlı GTX680 serisi kart, ASUS DCU 2 TOP ve Zotac AMP dir. Lightning diyenlerin bir şeyden haberi yok. Alacaksanız AMP alın, veya 100TL daha ekleyip DCU 2 TOP alın.

sistemi teknobiyotikten veya vatandan toplıyacagım DCU2 top stoğu olan bildiğiniz güvenilir site varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnyThngInMys

quote:

quote:

peki siz hangi kartı öneriyorsunuz.

Çizgi Elektronik dağıtımında ASUS DirectCu II GTX670 ya da GTX680 olabilir.GTX670'lerin fiyat/performans oranı daha yüksek.Çizgi dışında yaşayabileceğiniz ince hastalık tarzında sorunlarda ekran kartı gücünü bellek miktarına göre seçen zihniyetteki teknik servislerle boğuşmak sorunda kalırsın.Micro Stuttering sorunu yaşayan insanlardan bilgi almanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

Ne üstünlüğü varmış senin kartının Lighting'ten.
  • amd almada ne alırsan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lightning oc olmuyor ve voltaj verince ısınıyor 2. el ilanlara bak 1 gün kullanmadan sattım Lightning i.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lightning oc olmuyor ve voltaj verince ısınıyor 2. el ilanlara bak 1 gün kullanmadan sattım Lightning i.

Sen kendi kartına OC yapabiliyor musun şimdi?Nvidia kartlarına voltaj verilmesini engellememiş miydi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.