Şimdi Ara

GTX 680 ekran kartı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnyThngInMys

quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

Şuan piyasadaki en hızlı GTX680 serisi kart, ASUS DCU 2 TOP ve Zotac AMP dir. Lightning diyenlerin bir şeyden haberi yok. Alacaksanız AMP alın, veya 100TL daha ekleyip DCU 2 TOP alın.

sistemi teknobiyotikten veya vatandan toplıyacagım DCU2 top stoğu olan bildiğiniz güvenilir site varmı ?

vatan topkapı da stok var sadece, diğer güvendiğim bir kaç siteye de baktım fakat ne yazık ki hiçbirinde kalmamış.
  • Default BIOS @ 1.171V
    Maximum Boost Clock Observed: 1374MHz
    Memory Clock: 6.604GHz (QDR)

LN2 BIOS @ 1.325V
    Maximum Boost Clock Observed: 1450MHz
    Memory Clock: 6.788GHz (QDR)
     GTX 680 ekran kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 6 Kasım 2012; 18:06:56 >
  • Sen bosuna soruyorsun tabi ki MSI :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

amd almada ne alırsan al

amd tarzım değil
  • msi lightining asus top editiondan sonra en iyisi icin rahat olsun oc yapamiyor diyenlere sakin inanma herkes kendi malini ovme pesinde

bende asus 670 top edition alicaktim gelmiycegini soylediler vaz gectim msi secdim(foruma konu acarak) onunda stoklari tukendi vatanda simdi gelmesini bekliyorum bende sistemi en gec yilbasina kadar toplamayi dusunuyprum ALLAH izin verirse

gigabyte 680 windfore | 1071MHz (Boost Clock:1137MHz)
    http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-kepler-gtx680-2048mb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n680oc-2gd.html

msi 680 lightning | 1110 (Boost Clock: 1176)
    http://tr.msi.com/product/vga/N680GTX-Lightning.html#?div=Specification

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 6 Kasım 2012; 18:18:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

msi lightining asus top editiondan sonra en iyisi icin rahat olsun oc yapamiyor diyenlere sakin inanma herkes kendi malini ovme pesinde

bende asus 670 top edition alicaktim gelmiycegini soylediler vaz gectim msi secdim(foruma konu acarak) onunda stoklari tukendi vatanda simdi gelmesini bekliyorum bende sistemi en gec yilbasina kadar toplamayi dusunuyprum ALLAH izin verirse

gigabyte 680 windfore | 1071MHz (Boost Clock:1137MHz)
    http://www.teknobiyotik.com/gigabyte-nvidia-kepler-gtx680-2048mb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n680oc-2gd.html

msi 680 lightning | 1110 (Boost Clock: 1176)
    http://tr.msi.com/product/vga/N680GTX-Lightning.html#?div=Specification

ASUS GTX680 DIRECTCU II TOP vatan topkapıda varmış bende baktım şimdi . Peşin olarak ordanda alabilirim. Ama yinede vatan'la bir konışayım. Stoklara gircekse internet ortamında beklerim . Karşıya geçmem gerekeçek yoksa oda benim için ayrı bir eziyet.

Top kapıda'da stok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnyThngInMys -- 6 Kasım 2012; 18:26:31 >

• MSI GTX680 Lightning'de karar kıldım yardım etmeye çalışan herkeze çok teşekkürler.
  • quote:

MSI GTX680 Lightning'de karar kıldım yardım etmeye çalışan herkeze çok teşekkürler.

hangi sitede buldun ve kaça ?
  • quote:

MSI GTX680 Lightning'de karar kıldım yardım etmeye çalışan herkeze çok teşekkürler.

oc yapmayı düşünüyorsan pişman olabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Default BIOS @ 1.171V

LN2 BIOS @ 1.325V
     GTX 680 ekran kartı

bu adamlara sor bakalım bu hızlarda gpu-tool da kaç dk sarı nokta vermeden dayanabiliyor ve kaç dereceye çıkıyor auto fanla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

quote:

quote:

Lightning bir işe yaramaz, 680 Lightning i GTX670 windforce ye değişirim o derece...

Senin kartının üzerinde bırak dünyayı gezegen de daha iyi bir kart yok zaten.

GTX680 Lightning de kullandım, işkembeden sallamıyorum yani.

Ne üstünlüğü varmış senin kartının Lighting'ten.

Lightning oc olmuyor ve voltaj verince ısınıyor 2. el ilanlara bak 1 gün kullanmadan sattım Lightning i.

Sen kendi kartına OC yapabiliyor musun şimdi?Nvidia kartlarına voltaj verilmesini engellememiş miydi?

Şuanki kartıma gayet güzel oc yapabiliyorum çünkü gpu alıyor,
    lightning e de bir şekilde voltaj vermeyi başardım her ne kadar engelleme olsada ama nafile kart voltajı yedikçe ısınıyor ama yinede oc olmuyor.

• MSI LIGHTNING 680 İNCELEMESİ:http://forum.donanimhaber.com/m_65556286/tm.htm

O.C. yapılmıyormuş diyenlere gelsin
  • Ligthing en iyisidir soğutmada ama amp edition da soğutmada sorun yasamaz sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotac amp vs gigabyte windforce http://hothardware.com/Reviews/GeForce-GTX-680-RoundUp-EVGA-Zotac-Gigabyte-Asus/?page=6

zotac performans olarak önde msi lightnıng testi bulamadım ama zotacda çok iyi bir alternatif

ayrıca zotac 3 fanlı gigabyte den daha iyi soğutma sunuyor biraz sesi yüksek ses konusuda kişisel tabi kimi rahatsız olur kimi önemsemez.

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-670-test-review,3217-12.html

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

Ligthing en iyisidir soğutmada ama amp edition da soğutmada sorun yasamaz sin

Amp serısınde bır cok kullanıcı sorun yasamıs. Özellikle de sogutucu arasında pullar yuzunden.En az 10 derece farkedıyormus. Bır kac yerde okumustum hatta forumda konusu vardı
  • Yok artık bende Lightning kullananlar arasındayımda. Bildiğiniz arkadaşlar ısınıyor demişler. Ekran kartları arasında en az ısınan Twin Frozr soğutuculardır. Ondan sonra DIRECTCU gelir. Lightning çok aradım ve tek birtane Bostancı vatanda bulup aldım. Onu alamasaydım alacağım ondan sonraki kart Asus olacaktı... Tamam MSI 'ın servisi kötü yapıcak birşey yok anakartını al deseniz hayatta almam ama ekran kartlarında genelde tercihim MSI oldu şugüne kadar hiç üzmedi. Ancak bazı arkadaşlar Lightning gibi özel bir karta fazla yüklenmiş yazmadan edemiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 7 Kasım 2012; 9:25:51 >
  • quote:

quote:

Default BIOS @ 1.171V

LN2 BIOS @ 1.325V
     GTX 680 ekran kartı

bu adamlara sor bakalım bu hızlarda gpu-tool da kaç dk sarı nokta vermeden dayanabiliyor ve kaç dereceye çıkıyor auto fanla

ben günlük 1380 mhz de kullanıyorum hiç sorun olmuyor birtek senin kartın kötü çıktı diye bütün lightiningler ile genelleme yapmak gereksiz bence kendi ağırlığından eğilen giga ile farzlari altınla kaplanmis bir kart ile karsilastirmak tammaen yanlis bence

• quote:

quote:

quote:

Default BIOS @ 1.171V

LN2 BIOS @ 1.325V
     GTX 680 ekran kartı

ben günlük 1380 mhz de kullanıyorum hiç sorun olmuyor birtek senin kartın kötü çıktı diye bütün lightiningler ile genelleme yapmak gereksiz bence kendi ağırlığından eğilen giga ile farzlari altınla kaplanmis bir kart ile karsilastirmak tammaen yanlis bence

eşeğe altın semer de vursan o yine eşektir derler ya aynı o hesap her tarafı altın olsa ne yazar işe yaramadıktan sonra...

sana zahmet gpu-tool u açıp 5dk auto fanda kastırırmısın o hızda bakalım sarı nokta vermeden dayanabiliyor mu, kaç dereceye ulaşıyor ve boostu sabit kalıyor mu.

• MSI birinci çıkar o listeden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Default BIOS @ 1.171V

LN2 BIOS @ 1.325V
     GTX 680 ekran kartı

eşeğe altın semer de vursan o yine eşektir derler ya aynı o hesap her tarafı altın olsa ne yazar işe yaramadıktan sonra...

sana zahmet gpu-tool u açıp 5dk auto fanda kastırırmısın o hızda bakalım sarı nokta vermeden dayanabiliyor mu, kaç dereceye ulaşıyor ve boostu sabit kalıyor mu.

iyide ona ne gerek var o hızda 3-4 saat bf3 oynuyorum ya sorunsuz daha ne olsun ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.