bu adamlara sor bakalım bu hızlarda gpu-tool da kaç dk sarı nokta vermeden dayanabiliyor ve kaç dereceye çıkıyor auto fanla
ben günlük 1380 mhz de kullanıyorum hiç sorun olmuyor birtek senin kartın kötü çıktı diye bütün lightiningler ile genelleme yapmak gereksiz bence kendi ağırlığından eğilen giga ile farzlari altınla kaplanmis bir kart ile karsilastirmak tammaen yanlis bence
eşeğe altın semer de vursan o yine eşektir derler ya aynı o hesap her tarafı altın olsa ne yazar işe yaramadıktan sonra...
sana zahmet gpu-tool u açıp 5dk auto fanda kastırırmısın o hızda bakalım sarı nokta vermeden dayanabiliyor mu, kaç dereceye ulaşıyor ve boostu sabit kalıyor mu.
iyide ona ne gerek var o hızda 3-4 saat bf3 oynuyorum ya sorunsuz daha ne olsun ?
gpu-tool dan geçemeyen karta ben stabil demem, şu kadar saat a oyununu oynarsın ama b oyununda 5-10dk da çakar belki en güzel yerinden gider sinirin bozulur, ne kıymeti kaldı?
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Vaktin varsa bu nesili pas geçip yeni nesili beklemeni öneririm. 5-6 aya kadar lanse edilmiş olabilir çünkü yeni nesiller. Aradaki fark yine 580-680 farkı veya ona yakın olabilir. Üstelik, mevcut sorunları giderilmiş olur bu arada.
bu yazıyı okumadım.zaten seneye gtx 760-770 gibi kartlardan almayı düşünüyorum.
Önceki nesin X60 ve X70'ler güzeldi ama şimdikilerin ref modelleri traş. 660 serisinin alayı tıraş. Nvidia fanatiği arkadaşlar bile bu kartların arkasında durmuyorlar. Vaziyet böyleyken 760 ve 770'ten beklentini düşürmeni tavsiye ederim. Sonra hüsrana uğrama diye yani.
Hayırlısı olsun arkadaş Asus GTX680 DCU2 Top serisi kart almış sanırım forumdan. çok sessiz ve performanslı bir kart. ben şimdiye kadar bir sürü yüksek grafikli oyun oynadım aynı kartla ve fan sesini hiç duyamadım maksimum ayarlarda bile. bazen acaba fan çalışmıyormu diye manuel olarak fan hızını ayarlıyorum o zaman ancak sesi çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Atmavada
7xx serisi 2013 de değil 2014 ün ilk çeyreğinde çıkacak
Yeni konsolların çıkmasını bekliyorlar sanırsam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme