Şimdi Ara

GTX 680 resim ve özellikleri görüdü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu bilgiler geçen haftada forumda paylaşıldı gerçek olma ihtimali düşük ayrıca NVIDIA tarafında kesinleşmiş bişey yok NVIDIA çalışanlarının açıklamalarında ( 1-2 ay öncesindeki açıklamalar ) GTX 680 HD 7970'e göre %40 daha yüksek performans sağlıycak şeklindeydi pek inandırıcı gelmedi öyle bişey olursa AMD High-End grafik kartlarında yıkılır.

Bu tablonun inandırıcı olmayan yanları var mesela GTX 580 384 bit iken 680 neden 256 bit ayrıca 1536 cuda çekirdeği ne demek ya :D Gtx 580'de 512 cuda çekirdeği var 3 e katlamış olurlar ve HD 7970 ağır ezilir. Yani 1-2 şey çok inandırıcı gelmedi bana uydurma haber olabilir nerden aldıysanız. Birde fiyatlar açıklanmamışmıydı hatta donanimhaber'de görmüştüm GTX 680 649 dolardan çıkış yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Önce 680 için 255w güç tüketiyor dendi şimdi de 190w deniyor.
    Önce 6+6+8 güç girişi var dendi şimdi de 6+6 oldu.
    Önce 7970'e %40 fark atıyordu şimdi eşit performans veriyor deniliyor.
    Biri diyor ki "680 fail" diğeri diyor ki "670ti o kadar iyi ki Nvidia onu 680 diye piyasaya sürecek".
    Biri diyor ki "Nvidia bu seride işlem performansına oynayacak" diğeri çıkıp " 680 orta segment olarak isimlendirilecek".

Kusura bakmayın ama kafam patatese döndü resmen! Şu nvidia Kepler'i çıkarsa da Mesut Çevik ile Erdi bir güzel evirip çevirse. Ak koyun, kara koyun ortaya çıksa.

Yeter ama yahu!!!!

her zaman düşündüğüm şeyleri cümle içinde güzel kullanmışsın. umarım NVIDIA, avatarındaki Bob Ross kadar güzel resim yaparda bende alıp uzun zaman sonra bir NVIDIA kartın sefasını sürerim

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

7970 e verilmek istenen cevap olduğu için sanırım sıkıntılar ondan kaynaklanıyor.1250mhz gücünde 7970 6970crossfire gücünde oluyor.11300 küsür p puanı alıyor 3dmark 2011 den.Bence 7970 başarılı bi kart.Belki bekleneni verememiş olabilir ama overclock a yatkınlığı ve overclock olduğunda vermiş olduğu tepki çok güzel.680 den de bunları beklemek gerekiyor.Zira saat hızlarının çok yüksek gelmesi bekleniyor.Benim kafama takılan tek konu olan 6+6 pin eğer doğruysa nvidia iyi iş yapmış olucaktır.

Yeni seriler itibariyle 7970-7950-7870 ve bu gelenlerden 680-670-660 olarak gerekli adımları atacaklar.

Öte yandan beni sevindiren bir faktörde bi kaç ara modelin gelicek olması.Amd den 7980 nvidiadan 685 gibi bi model gelebilir.Yakın zaman diğer 7970 geldiğinde testleri tek tek yapıcam bakalım 7970cf nin marifeti nasıl overclock tepkisi ve oyunlardaki performansına bakıcaz.Bf3 tek kart ultrada hiç takılma yapmıyor diyebilirim.Multiyi deneyemedim multiden atıyor ayarları çözemedim.

hocam zaten onemli olan multi.single la multi arasinda baya fark var.heleki genis 64 kisilik haritalarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Önce 680 için 255w güç tüketiyor dendi şimdi de 190w deniyor.
    Önce 6+6+8 güç girişi var dendi şimdi de 6+6 oldu.
    Önce 7970'e %40 fark atıyordu şimdi eşit performans veriyor deniliyor.
    Biri diyor ki "680 fail" diğeri diyor ki "670ti o kadar iyi ki Nvidia onu 680 diye piyasaya sürecek".
    Biri diyor ki "Nvidia bu seride işlem performansına oynayacak" diğeri çıkıp " 680 orta segment olarak isimlendirilecek".

Kusura bakmayın ama kafam patatese döndü resmen! Şu nvidia Kepler'i çıkarsa da Mesut Çevik ile Erdi bir güzel evirip çevirse. Ak koyun, kara koyun ortaya çıksa.

Yeter ama yahu!!!!

her zaman düşündüğüm şeyleri cümle içinde güzel kullanmışsın. umarım NVIDIA, avatarındaki Bob Ross kadar güzel resim yaparda bende alıp uzun zaman sonra bir NVIDIA kartın sefasını sürerim

Alıntıları Göster

Biri en sonunda avatarımdaki meşhur ressamı tanıdı
    Bob Ross benim gözümde muhteşem bir sanatçıydı. Sanat camiasında pek ciddiye alınmasa da bence tam bir dahiydi. Sırf onun için TRT 2 izlerdim.

Bu arada, 666. measjımı oldukça önemli bir konu için saklıyorum. Bir süre benden ses çıkmazsa kimse meraklanmasın:)

Şimdi çıkıp besili bir sokak kedisi arayacağım

• Orijinalden alıntı: Foxbat

Bob Ross benim gözümde muhteşem bir sanatçıydı. Sanat camiasında pek ciddiye alınmasa da bence tam bir dahiydi. Sırf onun için TRT 2 izlerdim.

Bu arada, 666. measjımı oldukça önemli bir konu için saklıyorum. Bir süre benden ses çıkmazsa kimse meraklanmasın:)

Trt'de Cumartesi ve Pazar günleri ailece izlerdik, o zaman hayran gözlerle nasıl bakardım. Eskilerin tadı çok farklıydı ya.

• quote:

Bob amca canımızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 14 Mart 2012; 1:52:04 >

• 6+6pinse
    düşük watt
    core sayısı fazlasıyla 28nm nimetlerini sonuna kadar kullanması bu kart gtx 580in yerine gelen değilde 570in yerine gelcek seri sanırım... okadar iyi performsn sergilemiş olmalıki fiyatını dahada yükseltip 7970e konumlamış
    gerçek gtx 680 acaba nasıl olcak farkı tek gpudaki liderliği dahada ileri taşıcakmı

quote:

There has been a lot of talk recently regarding the actual name of Nvidia's upcoming graphics card based on the Kepler GK104 GPU and according to our info, the card will launch as the GTX 680.

The GTX 670 Ti name was used by Nvidia internally and some suppliers simply picked up the name. The rumour has it that Nvidia planned to launch it as the GTX 670 Ti but the GPU performed just a bit better than expected and thus it was decided to launch it as the GTX 680. Of course, other side of the story comes from Nvidia's "disappointment" with AMD's Tahiti GPU and Radeon HD 7900 series that was detailed back in January and it might be the point in time when Nvidia decided that GK104 could be launched as the GTX 680.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 14 Mart 2012; 2:02:48 >

• Fiyatlar ne alemde olacak bir suru sir var hocam , NVIDIA heyecan yaptirmayi biliyor :D
  • Kaliteye yol verin.. Teknoloji nimeti akıyor..
    En iyisini yapana kadar EN iyi nVidia..
  • NVIDIA nın önce tek GPU da amiral gemisini duyurması gerekmiyor mu? ve eğer böyle olacaksa ki bence böyle olması gerekir, o halde GTX680 in amiral gemisi olması gerekmez mi? bu konuda ne düşünüyorsunuz.
  • quote:

NVIDIA nın önce tek GPU da amiral gemisini duyurması gerekmiyor mu? ve eğer böyle olacaksa ki bence böyle olması gerekir, o halde GTX680 in amiral gemisi olması gerekmez mi? bu konuda ne düşünüyorsunuz.

zaten hep böyle oldu oluyorda yıllardır... önce high end seviye sonra az kırpılmış genelde core sayısı biraz düşük ve gpu hızıda az kırpılmış seri ile birlikde 2kart gelir sonra orta seviye yani şuanki gtx 560ti gibi ve çift gpulu gtx 590 tarzı kart gelir buda 1çeyrek yani 3ay sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

NVIDIA nın önce tek GPU da amiral gemisini duyurması gerekmiyor mu? ve eğer böyle olacaksa ki bence böyle olması gerekir, o halde GTX680 in amiral gemisi olması gerekmez mi? bu konuda ne düşünüyorsunuz.

zaten hep böyle oldu oluyorda yıllardır... önce high end seviye sonra az kırpılmış genelde core sayısı biraz düşük ve gpu hızıda az kırpılmış seri ile birlikde 2kart gelir sonra orta seviye yani şuanki gtx 560ti gibi ve çift gpulu gtx 590 tarzı kart gelir buda 1çeyrek yani 3ay sürer

hocam o zaman bu kartın 670Ti filan olmaması gerekmiyor mu? bu bildiğimiz high end kart olacaksa 6+6 pinle 7970 e nasıl kafa tutacak çok merak ettim doğrusu ayrıca yukardaki resimde kartın yanında SAPPHIRE Pure White Fusion E350 ait anakart kutusu duruyor dikkat ederseniz yarım yazı o anakartın kutusuna ait, buda ilginç geldi bana. kartı neden bir mini itx anakartta deniyorlar tuhaf gerçekten.

• Trı Slı yapasım geldı bundan
  • quote:

Nvidia GeForce 9 serisinde AMD ise HD6000 serisinde orta-üst seviye kartlarla yeni seriyi sunmuşlardır. Yani hiç olmayan bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Nvidia GeForce 9 serisinde AMD ise HD6000 serisinde orta-üst seviye kartlarla yeni seriyi sunmuşlardır. Yani hiç olmayan bir şey değil.

AMD bu kadar gövde gösterisi yaparken NVIDIA nın amiral gemisini hala bekletecek olması bana biraz komik geliyor. ha eğer bu kart 670Ti gibi bir kart olursa ve 7970 e yakın bir performans verirse tabiki NVIDIA bir satış stratejisi olarak bu kartı önce sunabilir ve oldukçada başarılı olur. asıl merak ettiğimiz en iyi tek GPU kartın ne vaadettiği.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.