Şimdi Ara

GTX 750Tİ psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar fx6300,12gb ram (8+4) ,320gb sata 7200 HDD,MSI 760gm p-23 FX anakart,4-5 adet 12-8.cm fan bulunmakta sistemde şuan kullandığım kart hd 6570 senelerdir sorunsuz kullanıyorum fakat yeni ekran karı almayı düşünüyorum gtx750ti ikinci elden bir tane pazar günleri oyun oynatsin GTA v medium da 50 FPS falan versin yeter bana suanki güç kaynağım gigabyte 420w 12v kanalindan 336w veriyor bu PSU 750 ti yıl rahatça kaldırır mı bir endisem olmalı mı yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aeroocoll 400 W vx seririsi

• hocam şuan elimdeki psu iş görmnezmi ? illaha yenisini mi almam lazım
  • Hocam elinizdeki güç kaynağı yeterli 750 ti ile rahatlıkla kullanabilirsiniz
    Kaldıki ben 250 watlık +80 bi güç kaynağı ile kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikici el alacam bir farkı olurmu rahatça sorunsuz kullanabilirmiyim?
  • 750ti yerine rx460 alın daha iyi olur.

Psu: http://www.hepsiburada.com/corsair-builder-vs550-550w-80-power-supply-cp-9020097-eu-pm-bd305033

• amd den uzak durmak istiyorum aşıma gelenlerden dolayı ısınamıyorum amdye rahatça kullanabilmek için daha önce hic olmayan nvidia bir kart almak istiyorum fakat bu kartın yanında psu değiştirmek zorunlu ise vazgeçme ihtimalim yüksek çünkü o kadar bütçem yok peki dostlar şöyle birşey diyeyim şuanki psum ile gta5i orta ayarlarda 50 fps de falan oynatabilecek bir kart yokmudur ikinci el uygun fiyatlı
  • fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    750 ti max 75 watt cekiyor sizin psu rahat kaldırır
  • fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=0c_wHGCd9WQ
  • 750 ti çok az güç çeker bütçeniz az ise psu alamıyorsanız mantıklı 750 ti almak. Ama şimdi bütçenizi bitirirseniz 750 ti kartının yetmediğini gördüğünüzde yenisini alamazsınız. Bütçenizi arttırabiliyorsanız rx 460 gibi bir kart ve psu öneririm. Hayırlı olsun şimdiden.
  • baya bi araştırdım gtx750ti güzel bir kart ikinci el 300-350 tl civarı gördüm normal midir zaten bütçemde o kadar psu almaya kalkarsam 9800 gt falan alırım evet arkadaşlar şimdi açıklık getirelim sorularımı açık şekilde son kez sorayım cevap alayım ve emin olayım
    1.750ti bu sisteme gidermi ?
    2. psu gerçekten yetermi başımı ağrıtır mı
    3.önerdiğiniz başka 2.el olarak ekran kartı varmı
  • Elindeki psu yeterli alacağın kart sistemle gayet güzel çalışır sıkıntı olmaz
  • şnternetten ikinci el ekran kartı alırken sonucta az para değil 300-350 tl kargoyla almayı dusunuyorum fakat neler istemeliyim ne tür önlemler almalıyım nasıl güveneceğim satıcıya ilk para sonra kartı gönderirim derse neye göre kabul etmeliyim daha önce böyle bir alışveriş yapmadım bir yardım edinde üç kuruş paramdan da olmayayım
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: fönix0526

baya bi araştırdım gtx750ti güzel bir kart ikinci el 300-350 tl civarı gördüm normal midir zaten bütçemde o kadar psu almaya kalkarsam 9800 gt falan alırım evet arkadaşlar şimdi açıklık getirelim sorularımı açık şekilde son kez sorayım cevap alayım ve emin olayım

1) O işlemciye 750 ti iyi gider. 1060 falan tam performanslı çalışmayabilir.
    2)PSU'nun baş ağrıtacağını zannetmiyorum. Çok emin değilim ama sonuçta 750 ti pci dan güç çekiyor ve 75 tdp mi ne yani psu yeterli mi diye ölçen siteler var ona yazabilirsin de ki herkes yeter diyor zaten.
    3)Ekran kartı önerisi yapabilirim ama bütçen olmalı ki başka ekran kartı alırsan muhtemelen psu da alman gerekecek. Psu almadan kullanabileceğin fazla ekran kartı yok. İşlemcini de düşünürsek bence 750 ti güzel bir seçim olacaktır. Youtube dan bakabilirsin performansı oldukça iyi.

Fiyatına gelirsek daha önce 310 liraya görmüştüm 750 ti ama o baya uygundu. 350 liraya kadar çıkmalısın dolar kuru arttığı için ikinci el de arttı. 350 den fazlasını verme pazarlık yap öyle al. Asusun strix serisini öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

baya bi araştırdım gtx750ti güzel bir kart ikinci el 300-350 tl civarı gördüm normal midir zaten bütçemde o kadar psu almaya kalkarsam 9800 gt falan alırım evet arkadaşlar şimdi açıklık getirelim sorularımı açık şekilde son kez sorayım cevap alayım ve emin olayım

2)PSU'nun baş ağrıtacağını zannetmiyorum. Çok emin değilim ama sonuçta 750 ti pci dan güç çekiyor ve 75 tdp mi ne yani psu yeterli mi diye ölçen siteler var ona yazabilirsin de ki herkes yeter diyor zaten.
    3)Ekran kartı önerisi yapabilirim ama bütçen olmalı ki başka ekran kartı alırsan muhtemelen psu da alman gerekecek. Psu almadan kullanabileceğin fazla ekran kartı yok. İşlemcini de düşünürsek bence 750 ti güzel bir seçim olacaktır. Youtube dan bakabilirsin performansı oldukça iyi.

Fiyatına gelirsek daha önce 310 liraya görmüştüm 750 ti ama o baya uygundu. 350 liraya kadar çıkmalısın dolar kuru arttığı için ikinci el de arttı. 350 den fazlasını verme pazarlık yap öyle al. Asusun strix serisini öneririm.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gtx-750ti-overclock-415734989/detay

şöyle birşey gördüm temize benziyor birde siz inceleyin oc yazıyor oc yapılmıs mı yapılmaya desteği varmı ve oc ibaresi olmayan 750ti ile isteğini psu farklımıdır ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-gtx-750ti-overclock-415734989/detay

şöyle birşey gördüm temize benziyor birde siz inceleyin oc yazıyor oc yapılmıs mı yapılmaya desteği varmı ve oc ibaresi olmayan 750ti ile isteğini psu farklımıdır ?

Hocam OC yapılmış firma tarafından. Oc olanını alın alabiliyorsanız. Strixler OC oluyor genelde, daha hızlı oluyor standartlardan. Ama alocaksanız forumdan almanızı öneririm. Ne üdüğü belirsiz kişilerden almayın böyle. Adam ne açıklama yazmış ne birşey. Forumda bir tane var 350 liraya strix. Forumun ikinci el kısmını inceleyin.

• hocam daha önceden bu numarayla kayıt olmustum şimdi ikinci el bölümüne giremiyorum başka numaram yok link atsanız bakabilirmiyim birde yardımcı olurmusunuz satın almamda falan arkadaşla konusurmusunuz sorulacak sorular emin olunacak konuları
  • Ekram kartini mumkunse elden al en guveniliri. Sehirdisindan alcaksan sahibindene bulasma. Genelde ilk para sonra karti gonderim yapiyorlar ve hicbir referanslari yok. Mumkunse forumdan 20+ referansli kisilerle alisveris yap.

• İkinci el bölümünde mesaj dahi gönderemiyorum bu dh saçmalığindan.yapmadigim şey kalmadı yahu arkadaş numaram eski hesapta kaldı onuda herseyini unuttum insanız ne bekliyorlar bizden banka hesabı değil bu unuttum gitti şimdi lanet şeye mesaj bile gönderemiyorum böyle bir saçmalık görmedim ben!!!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.