Şimdi Ara

GTX 760 oc değerleri nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hardocp.com/article/2013/10/21/asus_geforce_gtx_760_directcu_ii_oc_video_card_review/3#.VAY_DmOcBqJ

Arkadaşar bu sayfadaki veriler sizce güvenilirmi Asus GTX 760 ıma aynısını uygulasam bir sıkıntı yaşarmıyım?

• Torque2 T kullanıcısına yanıt
    Bence ekran kartına overclock ile falan uğraşmayın. Gpu Tweak ta oyun oynarken gaming mode var onu aktif edin yeterli olacaktır bir süre. Overclock işi için kasanızın iyi bir soğutmaya sahip olmasını ve ürünün garanti kapsamından çıkabilme durumunu göz önünde bulundurmalısınız. Bende de Gtx 770 var, online oyunlarda antivirüsü iptal edip, gaming mode alıyorum (çok farketmiyor ama) yeterli oluyor.

İyi forumlar
  • kasa haf 912 plus egzos fanı iptal ettim, önde ve tavanda birer adet 120 mm fan var kablolar falanda toplu içerdeki sirkülasyon fırtına gibi. yani öğrenmek istediğim şu ordaki değerler olmasa bile daha az risk teşkil edebilecek oc değerleri nedir acaba? yada sitede belirtildiği gibi yaparsak kartı yakma ihtimalimiz nekadar olur?
  • Torque2 T kullanıcısına yanıt
    İlk önce kasa arkasındaki fanı mutlaka devreye sokman gerekir çünkü sıcak havanın dışarı çıkabileceği en yakın yer orası.
    İkinci olarakta kasanın önündeki 120mm fanı sökerek 200mm,lik fanı takarsan hem daha fazla hava akışı olur hemde daha az ses olur.

O.C. Konusunda ise şunu söyleyebilirim,ekran kartı oyunlarda yeterli gelmediğinde O.C. yap ama şimdilik bence standart hızlarda kullan.
    Ama ben yine de ben denemek istiyorum dersen,oradaki hızlar çok yüksek değil ve ekran kartını yakmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.