Şimdi Ara

Gtx 770, ekran kartında anlık siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben gtx 770 ekran kartı aldım fakat pc yi açarken veya driver yüklerken anlık siyah ekran gelip gidiyor. Bios güncelledim + format attım çöxülmedi yardım edebilirmisiniz.
    + Oyunlarda hafif bi yeşilimse renk oluyor.

• Kartı arkadaşa ben sattım. 2 sene boyunca hiç bir sorum yaşamadım ama şimdi böyle bir sorun var ve bu duruma çok canım sıkılıyor. Ozan arkadaşımla birlikte çözmeye çalışıyoruz, aklıma gelen her yöntemi denedik ama çözülmedi. Daha bilgili arkadaslardan yardım bekliyoruz. Ozan hocam sistem özelliklerini de yazarsan sanırım daha kolay yardım bulabiliriz.

Bu arada arkadaşın sisteminde daha önce AMD kart ve driver varmış, format attı kendisi ama düzelmedi. Böyle bir iki konu vardı daha önce, yardım gelirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talihsizlik olmuş @acaluka

Driver yüklerken ekran gelip gidebilir,normal.
    PC açılırken ekran gelip gitmesi normal değil.

Üst üste driver kurmuş olabilirsiniz.

O da değil ise kart arızalı olabilir.
  • Hocam kartta kesinlikle arıza yok. Yani 2 sene boyunca bir tek hata almadım çünkü. OC yapmadım, kart 65 derece üzeri sıcaklık görmedi. Cidden hiç anlamadım olayın nedenini.

Yani başka bir arkadaşın PC de deneme şansı varsa denemek lazım. Şu anda arızalı ürün satmıs gibi oldum, forumda bir cok kullandığım donanımı hep sıfır ayarında verdim. Bu durum üzücü şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Güncel, ekranda yeşilimse bir renk var yardım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.