Bildirim
GTX 770 LİGHTİNG - 7950
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
light al gtx 680 oc hali
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
GTX 680 İLE 7950DEN DAHA PERFORMANS ALIRMIYIM? . BİDE GİGABYTE GTX 770 WİNDFORCE X3 VAR O NASILDIR ? -
quote:
Orijinalden alıntı: respect4114
GTX 680 İLE 7950DEN DAHA PERFORMANS ALIRMIYIM? . BİDE GİGABYTE GTX 770 WİNDFORCE X3 VAR O NASILDIR ?
ayni kartlar windforce ile ama ben lightning alirdim 7950 ve 680 den daha performansli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
7950 384BİT LİGHTİNG 256. 7950 3 GB LİGHTİNG 2GB. BUNLARA RAĞMEN LİGHTİNG PERFORMANSLIMI ? BENİ 5-6 SENE İDARE EDEBİLECEK Bİ KART LAZIM. -
quote:
7950 384BİT LİGHTİNG 256. 7950 3 GB LİGHTİNG 2GB. BUNLARA RAĞMEN LİGHTİNG PERFORMANSLIMI ? BENİ 5-6 SENE İDARE EDEBİLECEK Bİ KART LAZIM.
Şu forumda 2-3 konuya baksaydın bunları söylemezdin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hep forumdayım ama pek fazla goremedim kusura bakma -
quote:
7950 384BİT LİGHTİNG 256. 7950 3 GB LİGHTİNG 2GB. BUNLARA RAĞMEN LİGHTİNG PERFORMANSLIMI ? BENİ 5-6 SENE İDARE EDEBİLECEK Bİ KART LAZIM.
Önemli olan bellek veri yolu değildir. Burada önemli olan şey; kartın sahip olduğu bellek veri yolunu mimarisine bağlı olarak verimli kullanıp kullanamadığıdır.
Soruna gelecek olursam, GTX 680 Lightning muhteşem bir karttır. Rakibi 7970 GE'dir. Hatta eskiden kullandığım 680 Lightning ile 7970 GE'leri geçiyordum rahatlıkla. -
quote:
ben hep forumdayım ama pek fazla goremedim kusura bakma
GİGABYTE GTX 760 WİNDFORCE 3X alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tişkür edirim -
Windforce 3x al ileride de buz gibi tutar kartını. -
-
quote:
http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-kepler-gtx770-2gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti.html
bu kartı alacağım
ben de o karttan bahsediyordum. Süper bir kart
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X