Bildirim
GTX 780 + 4690 vs R9 290 + 4790 (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aa yeter be tmm hocam siz amd r9 290 alın tmm bu ne ya bu eleştiri değil dalga geçme nersmen -
Tabiki 780 olan secenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1037
http://versus.com/tr/nvidia-geforce-gtx-780-vs-amd-radeon-r9-290 şuna bak hocam artık her sitede böle her yabancı sitede de böle gene fiziksel özellik ve iç dizayn özellik olarak da üstte istediğiniz testi yapın artık -
ha yaşa be hocam -
İki karttan hangisini secersen sec hersey full 60+ fpsde oynayacaksin yani birisi 100fps verirken birisi 95fps verecek sen farki anlayamayacaksin anlamadigin farka da 250 tl bayilmana gerek yok bence.Eger sistemi uzun sureli kullanacaksan i7 yi secmen en mantiklisi olacaktir
290+4790 elbette.
Bu arada sanırım çarpan kilitli işlemci alacaksınız. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment
R9 290, Gtx 780'den daha ucuz ve daha performanslıdır. Ancak zamanla Nvdia çıkardığı driverlar ile bazı oyunlarda R9 290'ın önüne geçmiştir. Genel olarak kafa kafaya yarışırlar.
Bu arada Tom's Hardware çok güvendiğim bir sitedir. Ayrıca soruya gelirsek; tabi her ne kadar bunu bir soru olarak kabul etmesem de tabi ki R9 290 + 4790 diyorum.
nokta+50000
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlemciler daha uzun periyotlarla değiştirildiği için almışken i7 tercih ederim. Zaten 780 ile R9 290 arasında kıl payı fark var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde olsa i7 4790 ve GTX 780 al derim. Ancak ben olsam i5 4690 ve GTX 780 derim. Çünkü R9 290'ın ve AMD'nin çok fazla ,sürücü çalışmayı durdurdu tarzında sorunlarının olduğunu duydum. Bu da driverlarından kaynaklanıyor. Aslında biraz daha driverlarını geliştirse inanıyorum ki AMD'ye kimse kafa tutamaz. Bende senin bu problemle karşılaşmanı istemediğim için i5 4690 ve GTX 780 öneriyorum. Ayrıca sakın i5 hakkında çok uzun götüremez diye bir düşüncen olmasın. Tamam, i7'e dayanıklılıkta kafa tutamaz fakat i5'lerin 4690, 4670k olanlarıda çok güçlü işlemcilerdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
R9 290 + 4790 kesinlikle daha iyi olacaktır. Ayrıca SSD eklemek için Kasa+PSU: Z3 + Corsair VS 650W / 268 TL gibi ucuz bir yöntem izleyebilirsin. OC yapmayacağına göre yok efendim 400R'mış geçin bunları TV'e mi bakacaksın kasaya mı. Ayrıca görüntü açısından da Z3 fena değil. -
R9 290 + 4790
kalan parayla da başka şeyler alırsın -
Saf güç olarak AMD nvidia dan hep güçlü bu sıralar. Ama nVidia yazılım ile denkliyor aradaki farkı . R9 290 + 4790
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X