Şimdi Ara

GTX 780 DİRECT CU II SATIN ALDIM. PSU SORUNU ? YARDIM LUTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. Arkadaşlar Asus GTX 780 DirectCU II OC ekrankartı satın aldım. fakat elimdeki güç kaynağının güç kabloları eksik sanırım.

elimdeki psu şu;

http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-750w-80-bronze-56a12v-power-supply-hpg-750br-h12s/productDetails.aspx?productId=bd303945&categoryId=1012

bu psu nun ekrankartı için güç girişi yeterli değil anladıgım kadarıyla.

ekrankartımın güç giriş resmi;

öerebileceğiniz bir ara kablo yada buda olmazsa modüler bir 750w psu var mı ?

saygılarımla..

• Elinizdeki güç kaynağında yeterli kablolar var.
  • PSU önerisinin yanı sıra şu bilgiyi de veriim, ekran kartlarının bu tip beslemeye sahip olan versiyonları herkesin elinde uygun PSU olmayacağını düşünerek, kutunun içine extradan o VGA karta uygun kablolar koyarlar. Sizinkinde çıkmadı mı acaba ?
  • Eger calismiyorsa aldiginiz yere gidip yaptirabilirsiniz bende anlayamadim tam olarak neden calismadigini yeterli kablolar var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • relentless71 kullanıcısına yanıt
    bir tane 6 pin birtanede 8 pınlı pcı-e güç çıkışına ihtiyacın var 1 tane pin bile eksik olsa kart çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: relentless71

Slm. Arkadaşlar Asus GTX 780 DirectCU II OC ekrankartı satın aldım. fakat elimdeki güç kaynağının güç kabloları eksik sanırım.

elimdeki psu şu;

http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-750w-80-bronze-56a12v-power-supply-hpg-750br-h12s/productDetails.aspx?productId=bd303945&categoryId=1012

bu psu nun ekrankartı için güç girişi yeterli değil anladıgım kadarıyla.

ekrankartımın güç giriş resmi;

öerebileceğiniz bir ara kablo yada buda olmazsa modüler bir 750w psu var mı ?

saygılarımla..

kardeş o psuda yeterli kablolar var iyi bak 4+4pinlik kabloyu birleşik şekilde 8 pin girişine takıyosun diğerinide diğer girişe

• arkadaşlar cvplar için teşekkur ederım. 2 tane 2+6 pin güç kablolarım var. ben yanındaki +2 pin görmemiştim. :) onuda takınca calıstı. tesekkur ederım yardımcı olmak ısteyen herkese saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaşlar cvplar için teşekkur ederım. 2 tane 2+6 pin güç kablolarım var. ben yanındaki +2 pin görmemiştim. :) onuda takınca calıstı. tesekkur ederım yardımcı olmak ısteyen herkese saygılarımla.

Bayağı bir heycan yapmışsınız anlaşılan, hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

arkadaşlar cvplar için teşekkur ederım. 2 tane 2+6 pin güç kablolarım var. ben yanındaki +2 pin görmemiştim. :) onuda takınca calıstı. tesekkur ederım yardımcı olmak ısteyen herkese saygılarımla.

EWT KARDESIM SANIRIM OYLE OLDU :) GELDIM TAKTIM GUC KABLOSU EKSIK DIYE ICIM ICIMI YEMISTI. CIKARTTIM TEKRAR. SONRA SAOLSUN FORUMDAN YARDIMCI OLDULAR, GOZLERIMI ACINCA GERCEGI GORDUM :d

BU ARADA TESEKKUR EDERIM. INS DAHA IYILERI SIZLERE NASIP OLUR.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

EWT KARDESIM SANIRIM OYLE OLDU :) GELDIM TAKTIM GUC KABLOSU EKSIK DIYE ICIM ICIMI YEMISTI. CIKARTTIM TEKRAR. SONRA SAOLSUN FORUMDAN YARDIMCI OLDULAR, GOZLERIMI ACINCA GERCEGI GORDUM :d

BU ARADA TESEKKUR EDERIM. INS DAHA IYILERI SIZLERE NASIP OLUR.

Bende gormemistimde molex donusturuculerle takmistim ilk seferinde sonra bi baktim 2 tane 6+2 pin girisi var hemen molexleri cikardim 6+2leri taktim bosuna kablo kalabaligindan kurtuldum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.