Şimdi Ara

GTX 870 ve 880 Kasım ayında gelecekmiş! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatlar makul seviyede olsun, soğutması sağlam olsun, bizim olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

880'e en az 384bit koymalari lazim sli yapanlar icin 2k-4k monitorlerde 256bit sorun olustur.

Bağlantıya bakar mısın, Sli yapanlar için 2k-4k'da bellek bant genişliği sorun oluştururmuş...
    Bir şeyleri kafanızdan bağlamayı bırakın artık, kasedeki elma ekşiyse kedim ölü doğurur demeye benziyor dediğiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLI'da bellek boyutu artmıyor diye, bellek bant genişliğinin de artmadığını zannediyor sanırım arkadaş.

Ya da arttığını biliyor, ama 7.4 GHz 2x256 bit'in yetmeyeceğini düşünüyor. Böyle düşünüyorsa, Maxwell'ın bellek bant genişliğini daha verimli kullandığını hatırlatırım.

Mesela GTX 285'te 159 GB/Sn, GTX 680'de 192 GB/Sn bellek var; performans farkları ise, istisnalar dışında, neredeyse 2,5 kata yaklaşır.

Bellek kontrolcü optimizasyonları - bellek gecikmeleri - GPU gücündeki artışın, GB/Sn ihtiyacını aynı oranda arttırmayabilmesi - birçok oyunun o kadar genişliğe ihtiyaç duymaması gibi, bir sürü etken var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Temmuz 2014; 3:54:50 >
  • @killnOd

Haklısınız, tabii ki bende sizin gibi düşünüyorum.Ancak halkımızın gözünde yeni kart her zaman revaçta olacağı için (GTX 780' den çok az farkı bile olsa); elimdeki ve elimizdeki kartların 2. el fiyatları düşüyor.Bende bundan dolayı satmayı düşünürüm.Yoksa kartın maşallah performansından gayet memnunum.Akabinde 1080P@60 Hz kullandığım için yine GTX 780 bana önümüzdeki süreçte gayet yeterli gelecektir.İleride 120 - 144 Hz platforma geçtiğim zaman kartı değiştirmek isterim (GTX 900 serisi civarı olur sanırım).Mantıklı olanda budur.Ama istemedende olsa artık piyasanın durumuna göre kendi durumumu şekillendireceğim.

@_Dominic_Toretto_

Senin sisteme layık olan karta dönmüşsün yine. Valla üstteki arkadaşa yazdığım gibi duruma önümüzdeki süreçte bakacağım.

Hangi modelini aldın ?

• doların dusmesiyle ve bunların cikmasiyla seneye haziranda 780ti güzel bi fiyata düşse ya ://

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeVaST@ToR nickli arkadaş konuyla ilgili birkaç pm atmış, son pm'de durduk yere çatmış; cevap yazdığımda ise "pm almak istemiyor" şeklinde uyarı çıktı. Herhalde blokladı.
    Mail'den cevap yazdım, burdan da yazalım:

"PM'leri yeni okuyabildim. Hayırdır Intel fabrikası falan ne alaka? Benle bir meselen varsa buyur çözelim..

780 Ti'ı kastetmediğinin farkındayım, o yüzden "780 Ti olarak bakarsak" demiştim.

Full GK110'u sadece 780 Ti ve Black kullandığı için, onlarla karşılaştırmak daha doğru olacaktır.
    AMD, 290'ı olması gereken zamanda çıkarabilseydi, full GK110 da Kasım'dan önce gelecekti. 680'le direk %50+ fark görmüş olacaktık.

580-680 arasında avg %30-35 farkı, Techpowerup'ın toplam performans çizelgesinde görebilirsin.

%50'ye ulaşabilen fark için de:http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review/10
    http://www.anandtech.com/show/5699/nvidia-geforce-gtx-680-review/12

%50 demişim ama %65-70'e ulaşmış.

680-780 farkı hakkında yorum yapmamıştım, yanlış yazdın sanırım.

Ti Windforce'u, yeni PSU gelince deneyeceğim. Daha önce de kullanmıştım ama o sıralar kıştı.
    Palit Jetstream Türkiye'ye gelse güzel olur. Soğutması sağlam."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Temmuz 2014; 1:34:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.