Şimdi Ara

GTX 870 ve 880 Kasım ayında gelecekmiş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Intel'e de geçebilirim o günün durumuna göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

gtx 870 işte 280X in yerine alacağım kart belli oldu

Daha 280x'in değiştirileceği bir tarihe gelmedik ki

hocam gtx 870 çıktığı an hiç düşünmem geçerim.benim öyle kart ömrünü doldurana kadar kullanma gibi bir özelliğim yoktur.280x i haziran da aldım.kasım gtx 870 geldiğinde,280x i forumdan bir arkadaşa satıp 870 i alırım.hem o tarihlerde uygun fiyata temiz 280x almak isteyen olursa onunda işi görülür benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Intel'e de geçebilirim o günün durumuna göre

o da olur hocam.ben 2 gün önce 8350den 4690a geçtim.pişman değilim. iyikide geçmişim diyorum.sen o güne kadar belki 4790a belkide yeni gelecek seri olan broadwelle geçiş yaparsın. görünen o ki amd 2016ya kadar apu sistem ve mobil işlemciler dışında fazla bir yatırım yapmayacak gibi duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

hocam gtx 870 çıktığı an hiç düşünmem geçerim.benim öyle kart ömrünü doldurana kadar kullanma gibi bir özelliğim yoktur.280x i haziran da aldım.kasım gtx 870 geldiğinde,280x i forumdan bir arkadaşa satıp 870 i alırım.hem o tarihlerde uygun fiyata temiz 280x almak isteyen olursa onunda işi görülür benim de

Tabii kimin parasıyla ne yapacağı bana kalmamış bazıları hobi olsun diye kart alır. Ama 290x 780ti gibi en yüksek kartlardan almayında onları ikinci el satmak daha zordur. Alan almışken 1.el alayım der.

Şimdiden hayırlı olsun ozaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabii kimin parasıyla ne yapacağı bana kalmamış bazıları hobi olsun diye kart alır. Ama 290x 780ti gibi en yüksek kartlardan almayında onları ikinci el satmak daha zordur. Alan almışken 1.el alayım der.

Şimdiden hayırlı olsun ozaman.

yok hocam ekran kartlarına o kadar yüksek paralar verme taraftarı değilim.hocam genelde içinde bulunduğumuz yılın üst seviyedeki giriş kartlarını tercih ederim.mesela şuan bunlar 280x ve gtx 770 hatta 280i de buna dahil edebilirm.2015te bunlar tahtlarını büyük ihtimalle 380x ve gtx 870e bırakırlar.

• Yeni Nesil Kartlar Benim İçin En Önemlisi Düşük Güç Tüketim ve Yüksek Performans Almasıdır. Adamlar Bilerek Güç Tüketimi Yüksek Tutuyorlar. PSU'lar Boşuna 750w Üstü Üretmediler. SLI ve Crossfire Yaptığında 700w Sınıra Dayanır. Bunlar Olmasaydı Piyasada PSU'lar 700w Üstü Raflarda Görmek Hayal Olacaktı.

800 Serisi Güç Tüketimleri Adam Gibi Açıklasalar Herkes Kapış Kapış Alırlar. GTX 700 Serisi Çok Benzin Yakıyor

• hayırlı olsun ama gtx 770 beni daha birkaç sene götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

eger 780Ti dan daha pahali olur ise 880 almak delilik olur.
    Ki bence olcak.

GTX 880, 780 Ti'dan pahalı olamaz. GM204 üretim maliyeti daha düşük bir GPU olacaktır, en fazla GTX 780 gibi 1400-1500 TL ile giriş yapmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Temmuz 2014; 17:40:18 >
  • GTX 780'in fiyatı ne kadar düşer? Önümüzdeki yaz sistem toplayacağım da 1 yılda fiyatlar dolara da bağlı olarak ne kadar oynar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr fiyatı minimum 1700 TL olacaktır benden demesi.
  • Saçma sapan yorumlar var. 880 en az ama en az 384 bit olur. 870 256 Bit olabilir.

Büyük ihtimalle 870, 780'nin yeniden isimlendirilip 4 GB ve 256 Bit (384 olabilir) versiyonu olur,

880, 780Ti'dan üstün olup 4 ve 8 GB 384 Bit (512 olabilir) versiyonları gelebilir. Mantık olarak düşününce böyle olması gerek. 28Nm'den kurtulmamıza bence daha 2 sene var.
  • cikopelo kullanıcısına yanıt
    O fiyata da Ti olanını çıkartırlar, sonra 890 gelir 2000 Liralarda falan. Bu böyle gider durur yıllarca aynı döngü.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olacak

http://www.vatanbilgisayar.com/frio-advanced-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-_am3_am3--islemci-sogutucu.html

yukarıdaki soğutucu bende mevcut şu an ve ben onu i7 4790k üzerinde kullanmak istiyordum.
    Fakat 1150 demiyordesteklerde 1155 var 1150 yok şimdi ben bunu kullanamıcakmııym?
  • 880'e en az 384bit koymalari lazim sli yapanlar icin 2k-4k monitorlerde 256bit sorun olustur.
  • cikopelo kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz, 1155 sokete uyan soğutucular, ayni zamanda 1150 sokete de uyumludur.

• Muhakkak ki performanslı olacak ama tek merak ettiğim şey FİYAT :)
  • hadi 880 neyse de nvidia 870'e kesinlikle 780ti'yi mağlup etmez. 870'in performansı 780 ile 780 ti arasında olur büyük ihtimal. bu aralığın dışına çıksa bile çok az çıkar.
  • Nvidia L2 L3 bellek kasacak mı bu seride? Hele üst modellerde?
  • Vay be...

Hd4850 hala bana yetiyorken 780i olan adam değiştirecek miş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.