Şimdi Ara

Gtx 950 ekran karti aldim takmıyorum lütfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx o50 ekran kartıni takıyorum ama bu 6 li pin kablosunu bulamadım güç kaynagindan çıkıyormuş ama ben bir türlü bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sisteminiz hayirli olsun.
    Güç kaynağından çıkmasi lazım,siz göremiyorsunuzdur.Güç kaynağı çok çok eskiyse 6 pin güç kablosu yoktur.Ama yeni bir PSU ise mutlaka vardır.

Böyle bir ucu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagivup -- 21 Haziran 2016; 19:26:43 >
  • Resim bu reis yok böyle bir kablo napicam:)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Gtx 950 ekran karti aldim takmıyorum lütfen yardim Gtx 950 ekran karti aldim takmıyorum lütfen yardim

• O güç kaynağı 6 pin olsa da yarı yolda bırakabilir, size tavsiyem yeni güç kaynağı almanız yönünde olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu287

Resim bu reis yok böyle bir kablo napicam:)

Gtx 950 ekran karti aldim takmıyorum lütfen yardim Gtx 950 ekran karti aldim takmıyorum lütfen yardim

kardeşim senin psu millattan kalma bi tane power alıcaksın mecbur

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=106191

öneririm gayet yeterli olacaktır sisteminize :D kart zaten max 103 wat yiyor 300w yeterli olur gibi ama garanti olsun bizim olsun 400w al geç 80+ sertifikası olmasına dikkat et

• samsunlu287 S kullanıcısına yanıt
    Kartınız hayırlı olsun.Yeni psu şart...Gerçekten çok merak ettim işlemciniz nedir?Çözünürlüğünüz nedir?Ram miktarınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 21 Haziran 2016; 19:45:42 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt

işemci i3 olduguna bakma iyidir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu287

Resim bu reis yok böyle bir kablo napicam:)

Dedigim gibi guc kaynaginiz eski oldugu icin yoktur.Ve guc kaynaginiz eski.Yeni bir guc kaynagi almaniz gerek

• 500 W ALSAM YETERLİ OLURMU

GTA 5 İ DÜSÜL AYARDA AŞŞAĞI YUKARI SORUNSUZ OYNUYORUM GTX 950 2 GB EKRAN KARTINI TAKIP PSU YU 500 W ALSAM YUKSEK AYARDA OYNAYABİLİRMİYİM ?
  • samsunlu287 S kullanıcısına yanıt
    İyi sistminiz yeterliymiş.250W saçma sapan güç kaynağını ve Casper markasını görünce korktum.10 GB rami nasıl elde ettiniz? 2x4 + 1x2 GB mı var? Minimum 500W'lık psu almalısınız

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-le-serisi-500w-guc-kaynagi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

İyi sistminiz yeterliymiş.250W saçma sapan güç kaynağını ve Casper markasını görünce korktum.10 GB rami nasıl elde ettiniz? 2x4 + 1x2 GB mı var? Minimum 500W'lık psu almalısınız

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-le-serisi-500w-guc-kaynagi.html

Bende 1 gb olarak okudum :)
  • Nagas 400w dahi yeterli gelir. Veya corsair vs 450 veya high power 500w aerecool 500w psu nunalrdan nirini alin. Everest frisby almayin da onalr biraz cop psu klasmanindalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç Kaynağını 450-500W stabil 80+ sertifikalı bir tane alarak , kendinize ve o sisteme yapacağınız eziyeti bitirebilirsiniz.

O güç kaynağına armut tipi ampül bile emanet edilmez , o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 21 Haziran 2016; 22:03:12 >
  • GÜÇ KAYNAĞINI 400 W ALDIM VE EKRAN KARTI GERÇEKTEN GÜZELL SADECE GTA 5 DEĞİL TÜM OYUNLARI İ3 İLE HİGHT DE DEĞİL VERY HİGHT VE ULTRA DA RAHAT RAHAT OYNAYABİLİYORUM BU KADAR İYİ PERFORMANS ACIKCASI BEKLEMİYORUDUM
    TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    8+2 ram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.