Şimdi Ara

GTX 950 Kasama Uyarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1 buçuk sene önce vatan dan exper action dex 165 adlı hazır kasa satın adlım. Fakat şimdi ekran kartı ve güç kaynağında sıkıntı yaşıyorum. Aklımdaki ekran kartı Gtx 950. Acaba kart kasaya uyarmı ? Bilen varsa lütfen en kısa zamanda yorum yazsın...

• Masterfully M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sığar ama kasanı açıp ölçmen daha mantıklı olmazmı, yada ölçemiyosan bu soruyu kasa içi rersmiyle desteklemen daha iyi olur ve alacağın kartın markasınıda belirtirsin.
  • Şimdiye kadar kasanın içini hiç açmadım. Fakat harddiske değme ihtimali var. Bu durumda Harddiski aşağı slotlardan birine takarsam sorun çözüşür diye düşünüyorum ama bir yandan da eğer uymazsa demeden de duramıyorum. Şuan kullandığım ekran kartının boyu 15.9 x 11.1. Gtx 950 ise 25.24x11.6. Aklımda deli sorular.
  • En kötü gider hdd slotunun orayı kestirirsiniz bişe olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasanı açıp baktığında (ebat görünümü olrk) aşağıdaki gibi 1 manzara ile karşılaşma ihtimalin yüksek, eğer manzara buysa zaty korkmana gerek olmıycaktır.

GTX 950 Kasama Uyarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 18 Ocak 2016; 19:47:27 >
  • Benim kasada harddisk slotları tam olarak ekran kartı slotunun yanında. Eğer harddiski aşağı slotlardan birine takarsam sorun düzelir gibi ama mağlum kart 25 cm uzunluğunda. Bu seferde harddisk bölmelerine çarparsa mecbur başka bir kart arayışına geçicem.
    aç içini cetvelle ölç 30 cm varsa her türlü sığar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 18 Ocak 2016; 21:38:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gigabyte nin mini itx 950 sini alabilirsin 610 tl civarıydı normal 950 ile arasında 1 fps dahi oynamaz
  • Önerin için sağol. Eğer kart sığmazsa bu çözüm olabilir.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Kasanın içini açtım fakat kasada ekran kartını vidalama değil bi aparast yoluyla sıkıştırma tekniği uygulanarak takmışlar. Kartı aldığımda takarken sıkıntı yaşarmıyım ??
    Yaşamazsın, sonuçta kasada kart sabitlemek için 1 mekanizma mevcut, sende o mekanizmayı kullanıcaksın ve bahsettiğin tarzda vidasız kasa kullanan çok kişi vardır, hatta bnm daha önceki (satın alıp) kullandığım gigabyte marka kasam'da, vidasız sabitleme yapan 1 modeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 30 Ocak 2016; 21:40:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.