sistemini detaylı yazarsan oynayacağın oyunları gibi... daha net bir cevap verebiliz bu şekilde sorarsan 1 litre süt mü iyi yoksa 1.5 litre mi gibi oluyor.
İşlemci 4770k oc 3,5 ghz z 97 anakart 600w
Ben gtx 960 almayı düşünüyorum güç tüketimi ve yeni teknoloji olması ve nvidia olması benim alim sebebim 2gb bellek biraz sıkıntı ama güncel bir çok ekran kartıda 2gb bellek var vatanda fiyatlarında 750 civarına düşmüşken almak yerinde olur.
Yalniz amd 3 fanli isinma sorunu olmaz die düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: remolender
sistemin 280x'i çok rahat kaldırır ve uygun olur bence.960 da olur aslında ama 4gb'sini ucuza alıyorum dersen olur.2gb alacak olduktan sonra 285 var gtx770 var 280x'in olayı zaten 3gb olması daha uzun süre kullanılabilmesi.GTA5 oynayacak mısın ayarları çok ram istiyor.kafayı boz 290 tri-x al bana kalırsa 4gb olsun ya da ikinci el bakarım dersen gtx780 olur yani 960 haricinde seçenekler var.
quote:
Orijinalden alıntı: Edward Teach
sistemin 280x'i çok rahat kaldırır ve uygun olur bence.960 da olur aslında ama 4gb'sini ucuza alıyorum dersen olur.2gb alacak olduktan sonra 285 var gtx770 var 280x'in olayı zaten 3gb olması daha uzun süre kullanılabilmesi.GTA5 oynayacak mısın ayarları çok ram istiyor.kafayı boz 290 tri-x al bana kalırsa 4gb olsun ya da ikinci el bakarım dersen gtx780 olur yani 960 haricinde seçenekler var.
Alıntıları Göster
Bitirin artık şu 2 kıyalamayı yeter! 280X in rakibi her anlamda 770 dir hatta performans anlamında dahi 770 den daha iyidir + 3GB olması da cabası. 760-960 gibi kıyaslamalar çok saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: Salvoo
Bitirin artık şu 2 kıyalamayı yeter! 280X in rakibi her anlamda 770 dir hatta performans anlamında dahi 770 den daha iyidir + 3GB olması da cabası. 760-960 gibi kıyaslamalar çok saçma.
yahu biz de sorduk kızma hani sistemi düşüktür ya da nvidia'yı çok seven oyunlar oynayacaktır 960 önerilebilecek insanlar ve durumlar olacaktır illa ki.belki 1-2 ay sonra fiyatlarını 700 lira yaparlarsa o zaman daha tavsiye edilebilir bir kart olur yoksa biz 960'i kart olarak değil fiyatını beğenmiyoruz.
quote:
yahu biz de sorduk kızma hani sistemi düşüktür ya da nvidia'yı çok seven oyunlar oynayacaktır 960 önerilebilecek insanlar ve durumlar olacaktır illa ki.belki 1-2 ay sonra fiyatlarını 700 lira yaparlarsa o zaman daha tavsiye edilebilir bir kart olur yoksa biz 960'i kart olarak değil fiyatını beğenmiyoruz.
Kızma gibi bir durum yok estağifrullah benimki sadece sitem çünkü her gün belki 8-10 kişi aynı soruyu soruyor. Forumda zilyon tane konuda zilyon tane aynı mesaj yazıldı, çizildi, söylendi. İster 280 olsun ister 280X her türlü 760-770-960 bu 3 karta da tercih edilir.
amdde ısinma sorunu olur diyolar bu 3 fanlı
quote:
Gta5 pes 15 fifa 15 gibi oyunlar bf3 4 cs go ac 4
uygun sürücülerle kullanırsan mesela AC Unity için 14.12 kullanman, GTA5 için 15.4 kullanman gerekiyor yani bu dediğin oyunların amd kartlarla bir alıp veremediği yok rahatlıkla oynarsın.sen bana şunu söyle ben karta max şu kadar veririm yani ucuz mu olsun yoksa kafanda net bir rakam var mı?ucuz 285 olur 960 olur belki bir şeyler uydururuz ama bir arkadaşın da dediği gibi 960'a 280x parası verirsen saçma olur.280x'in parası bana çok gelmiyor diyorsan hiç uğraşma al geç.
quote:
amdde ısinma sorunu olur diyolar bu 3 fanlı
ısınma sorunu diyorlar evet çünkü 280x modeli kaç fanlı olursa olsun 70 derece görür ama karta bir zararı yoktur oyun içi program açmazsan ısıyı gösteren ruhun bile duymaz.eğer sıcaklık yüzünden yavaşlayıp kapansaydı ona sıcaklık sorunu denirdi ama öyle bir şey yok 90 derece olsun isterse bana mısın demez.70 derecede çalışması senin için bir sorunsa gtx750 ti al 60w çekiyor ve yükte 45 derece buz gibi oynarsın ama gücü tabii ki 280x gibi olmaz.300 ile gitmek istiyorum araba alacam diyen birinin hayır 100 beygirden fazla olmasın demek gibi bir şey yani hızlı kartlar ısınmasın demek hele amd'de.
quote:
128 bit :(
Ne oluyor 128 bit olunca?
Max 950
quote:
Max 950
GTX 960 almanı öneririm , 128 bit olayına da takılma biraz araştır bakalım maxwell mimarisini