Şimdi Ara

GTX 960 HDMI Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün spordan geldikten sonra bilgisayarımı açtım, çift monitor kullanıyordum ve hdmi bağlantılı ana monitorumde 1024x768 çözünürlükte kaldığını ve daha fazla yükseltilmediğini gördüm, diğer ekranıda dvi ile bağlamıştım onda sorun yoktu, format attım en güncel driveri kurdum ve tekrar hdmi kablosunu taktığımda 1024x768 çözünürlüğünde açılıp ve dediğim gibi arttırılmıyordu, fakat dvi kablosu ile bağlanınca 1080p görüntü alabiliyorum sorunun çözümü ne olabilir?

• Win 8/8.1/10 kullanıyorsanız Monitör PC'ye takılı ve çalışır haldeyken monitör driver'ını kaldırın. İnterneti açın windows kendiliğinden en uygun driver'ı yükleyecektir. Ondan sonra tekrar deneyin.

Eskiden forum üyelerinden birinin o şekilde sorununu çözdüğünü okumuştum. Belki sizde de işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Win 8/8.1/10 kullanıyorsanız Monitör PC'ye takılı ve çalışır haldeyken monitör driver'ını kaldırın. İnterneti açın windows kendiliğinden en uygun driver'ı yükleyecektir. Ondan sonra tekrar deneyin.

Eskiden forum üyelerinden birinin o şekilde sorununu çözdüğünü okumuştum. Belki sizde de işe yarar.

Maalesef dediğiniz yolu yaptım,fakat olmadı yine aynı problem teşekkür ederim yinede.
  • Nvidia control center'daki ayarlarda harici ekran ayarları varsa oradan ayarlamayı dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Nvidia control center'daki ayarlarda harici ekran ayarları varsa oradan ayarlamayı dene bakalım.

Maalesef, 1024x768 çözünürlüğün üstüne çıkamıyorum nVidia kontrol panelindede olsam teşekkürler cevabınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.