Şimdi Ara

gtx 970 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gta5 60 fps alabilirmiyim yada bf4 den
  • merkür hary kullanıcısına yanıt
    Bence r9 300 serisini bekle. Acil alacaksan gtx 970 1180 1250 liraya bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihmete36 F kullanıcısına yanıt
    r9 3xx serisi ne zaman çıkar ve gtx 970 1180 tl ye nerede bulabilirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkür hary

gta5 60 fps alabilirmiyim yada bf4 den

Çıkmamış bir oyun için tahminde bulunmak pek doğru olmaz. Bf4 için konuşursak ortalama 65 fps alırsınız. Eğer bekleme şansınız varsa R9 300 beklerseniz daha iyi olacaktır.

• Umut Mert Bey kullanıcısına yanıt
    300 serisi ne kadar olur ona göre bi plan program yapıyım kendimce
  • quote:

300 serisi ne kadar olur ona göre bi plan program yapıyım kendimce

Daha duyurusu yapılmamış bir seri için fiyat tahmininde bulunamam. Yazın çıkacağı için beklemeniz ve bütçeyi biraz daha arttırmanız daha iyi olacaktır.

• merkür hary kullanıcısına yanıt
    R9 3xx serisi hazirana kadar kesin çıkar. Söylentilere gore mart nisan diyolar. Hem dolar da suan yuksek o yüzden beklemek mantıklı. Hem 300 serisi ile gtx 970 fiyati da düşer.

Gtx 970 i vatanda 1180 TL ye bulabilirsiniz.evga superclock

Asus gtx970 rog strix 1244tl sinerjide.

Teknofiyata girin gtx970 yazın en ucuz nerelerde çıkar.

• quote:

hocam eksen bilgisayar güvenilir bir yermi ismini daha yeni duydum vatan dışında bu tür bilgisayar bileşenleri satan yer yok denecek kadar az oldugu için kazık yemek zorunda kalıyorum :)

eksen bi,lgisayar guvenılır degıl ıse başka hıc bır fırmada guvenılır degıldır benım gözümde.
    bırde bu sekıl dusun bakalım.

sende bence r9 280 sapphıre vapor-x 3 fanlıyı al ıslemcıne gore. yada r9 290da dusunebılırsın ama . bence ılk yazdığımı dusun derım.

yada benım gıbı yap uygun fıyata gtx 970 kovala 2 cı elde elbet bulursun acelen yok ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Şubat 2015; 21:35:06 >
  • tamam arkadaşlar 3xx serisi ni bekliyim en iyisi hem steamde yaz ayı indirimleri olacak en iyisi beklemek hem atalarımız ne demiş sabreden derviş muradına ermiş :) herkeze çok teşekkürler
  • Eksenden imnternet ile aldigim 970 i ertesi gun cw oldugu icin gerekce bildirmeden iade etmek isyedim o kadar insanla gorusmeme ramen alamayacaklarini boyle biseyin firmalarinda olmadini soyleyerek isi yokusa surduler allahtan kartta yuksek derece cw vardi servis onayi ile iade oldu faturayi bulamadilar yollamamissiniz dediler yerine g1 yolluyoz dediler kabul ettim kart winfroz3 geldi geri yolladim para iadesi alicam dedim kac kisiye derdimi ilettim lakayitlik yaptilar merkezlerini aradim bir bucuk ayda yakami zor kurtardim vallahi aynen boyle karar sizin

Hele online satis mudurleri ne dese iyi urunu gerekcesiz iade etmek istiyorum diyorum ole bi dunya yok diyo kutusu acilan urunu almiyolarmis kutuda muhurmu var zaten acik kutu urun yolluyosunuz diyorum yok ole bi dunya diyor

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    GTX 970 ya da 780 icin en az ne lazim i3 4160 ile kullanan bile gordum ben 970 ne derece verim olur muamma

• en az i5 cpular lazım yeni nesil ya da bir önceki neslin.
    Bi ogrenci icin intel hayal i3 anca fx6100 den gecilir mi o da sikinti

• 2. el de dolu
    Ya 2.el nerden/nasil guvenilir mi hic bilemiyor ki insan

• En fazla kıl olduğum şey bana insanların bu güvenilri mi buradan alsam mı diye sormaları ve bu tür muhabbetleri yapmaları. Özellikle cdkey konularında oluyor ona bile güvenmiyorlar, bilmiyorum genetiğinizde var sanırım bu.
    2. el gittigidiyordan alışverişlerim oldu hiç sorun yaşamadım. olay alışverişi başlatan kişide bitiyor, sen güveneceksin önce onuda adamla konuşarak referanslarına bakarak yapacaksın.

sene 2015 lütfen başka kimse çıkıp "güvenilirlik" bahsini açmasın.

edit: herşeyi geçtim bu forumun 2. el bölümünde satanlarda oluyor. birebir irtibata geçebiliyorsun.
    edit2: bunuda geçtim, ben eskiden private bir sitenin hesabını bir kişiden paypalla satın almıştım, sonra hesabı kaybettim bir türlü giremedim, adama söyledim adam bana parayı geri vermişti. dediğim gibi olay sende bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 24 Şubat 2015; 0:49:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.