selam arkadaşlar ben msı gtx 970 ekran kartını almak istiyorum ama bazı arkadaşlarım haziran temmuz aylarında 800 tl ye kadar düşecegini söyledi sizce bu dogrumu beklemelimiyim yoksa almalımıyım şuan ki fiyatı 1311 tl
O kadar düşmez en fazla 950-1000 gibi bir rakama gelir haziranda
quote:
Orijinalden alıntı: 888888888888999*9
O kadar düşmez en fazla 950-1000 gibi bir rakama gelir haziranda
yani beklemelimiyim yoksa almalımıyım beklersem alacagım işlemcinin üstüne biraz daha para ekleyip daha iyisini alabilirm cevabınız için teşekkürler bu arada amd fx 8370e ile birlikte kullanacagım performansı nasıl olur sizce
quote:
Orijinalden alıntı: merkür hary
yani beklemelimiyim yoksa almalımıyım beklersem alacagım işlemcinin üstüne biraz daha para ekleyip daha iyisini alabilirm cevabınız için teşekkürler bu arada amd fx 8370e ile birlikte kullanacagım performansı nasıl olur sizce
Alıntıları Göster
bence iyi olmaz o işlemciyle.intel i5 alırsan daha iyi olur oc olmayan modelleri bile olur.beklediğin zaman ne olacak düşmez diyor adam o fiyata ki bence de düşmez.
merkür hary
kullanıcısına yanıt
850 görebilir ama 300 serisinin başarısına bağlı ama kesin bir inme olur bekle bence
quote:
Orijinalden alıntı: okanmercan1
850 görebilir ama 300 serisinin başarısına bağlı ama kesin bir inme olur bekle bence
amd işlemcilerle güçlü gpu lar kullanılmaz.. hala daha bilmeyen var bunu...
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
amd işlemcilerle güçlü gpu lar kullanılmaz.. hala daha bilmeyen var bunu...
Alıntıları Göster
uykuya mı ihtiyacım vardır acaba amd kartlara güçlü gpu takılmaz okudum nasıl oluyor o iş oldum.970 980 gibi kartlara parayı veriyorsanız intel işlemci alacaksınız ama bütçe sorunu varsa o zaman niye 970 980 alıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Edward Teach
uykuya mı ihtiyacım vardır acaba amd kartlara güçlü gpu takılmaz okudum nasıl oluyor o iş oldum.970 980 gibi kartlara parayı veriyorsanız intel işlemci alacaksınız ama bütçe sorunu varsa o zaman niye 970 980 alıyorsunuz?
Alıntıları Göster
intel işlemcide başım derde girdi o yüzden amd deniyim dedim ayrıca gtx 970 hemen hemen yaklaşacak bi ekran kartı varsa önerebilirsiniz bu ne şiddet celal
quote:
Orijinalden alıntı: merkür hary
intel işlemcide başım derde girdi o yüzden amd deniyim dedim ayrıca gtx 970 hemen hemen yaklaşacak bi ekran kartı varsa önerebilirsiniz bu ne şiddet celal
Alıntıları Göster
Valla dolar böyle giderse yeni seri gelmedikçe o fiyatlara düşmez... bu arada bende eksen bilgisayarın kampayasından almıştım 1030 tl geldi şimdi ise 1300 tl hesabını sen yap...
kadir_74K
kullanıcısına yanıt
hocam eksen bilgisayar güvenilir bir yermi ismini daha yeni duydum vatan dışında bu tür bilgisayar bileşenleri satan yer yok denecek kadar az oldugu için kazık yemek zorunda kalıyorum :)
valla kadikoyde ben magazasina gidip aldim bisey diyemecegim
merkür hary
kullanıcısına yanıt
eksen iyi firmadır baya alışverişim oldu nakit fiyatına kapıda ödeme seçeneğide var
quote:
Orijinalden alıntı: kara6655
eksen iyi firmadır baya alışverişim oldu nakit fiyatına kapıda ödeme seçeneğide var
peki arkadaşlar gtx 960 önerirmisiniz o ekran kartı nasıl zaten oynayacagım oyunlar Cs go,Gta 5,payday 2 birde crysis serisi falan olacak bu oyunları ultra 60 fps verecek bir kart arıyorum ban ekran kartı önerirseniz sevinirim :)
Amerikadan getirme imkaniniz varsa buraya gore cok daha uygun
gümrükte yakalanıyormuş o yüzden hiç bulaşmıyorum
merkür hary
kullanıcısına yanıt
Gtx 960 basli basina bir pismanlik
merkür hary
kullanıcısına yanıt
Eger bi arkadasiniz vs varsa o yaninda getirebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper
Eger bi arkadasiniz vs varsa o yaninda getirebilir
maalesef amerikada arkadaşım yok neyse ben haziranı bekliyim farklı ekran kartı öneren yok mu yaa?
Sapphire R9 290 Tri-X
quote:
Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey
Sapphire R9 290 Tri-X
amd nin yeni serisi çıkınca fiyatlar düşecektir benim tavsiyem beklemeniz.