Şimdi Ara

gtx 970 alınır mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende halihazirda msi gtx970 gaming var zaten ve oldukça memnunum karttan. Bok atanlar karti hic kullanmamis olanlardir. Karti kullanip hosnut kalmayan sayisi cok dusuk oranda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diegorian kullanıcısına yanıt
    970 kullanip satan biri olarak bir sorununu gormedim
    Fakat simdi alirmisin deseler bekleriz bea

• diegorian kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar kullandığım gücüne göre en düşük ısıda çalışan kart, kullanmayanlar atıp tutmaya devam etsinler uzaktan seyredip gülüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Şubat 2015; 10:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Dying Light ve Watch Dogs'ta da bazı sıkıntılar yaşayanlar var (forum içi ve forum dışı). Yani tek bahsedilen oyunla sınırlı değil. Bu dediklerim anlık FPS dropları.

Gelecekteki oyunlar içinde nasıl bir durum olacağını şu an için kestiremiyoruz.

Dying Light'ta, 780Ti ile bir problem yaşamadım (1080p). Kullanım, 2.9 GB'ın altında seyrediyor. (Çoğu zaman 2.8'in altında.)

970'te, 4K'ya çıkmadıkça sorun yaşanmaması lazım. Acaba, 3.5 sınırının sağlıklı çalışmaması gibi bir durum mu var?

Bir diğer ihtimal: Nvidia DoF açınca, zombilerle uğraşırken anlık donma olabiliyordu. Onu vram sorunu sanmış olabilirler.
    1.4 patch'le düzeltildi.

Ek bilgi: Oyunun konusunda bir arkadaş, 2 GB 770'le high texture'da donma-problem olmadığını söylüyor.

Ya, 1.4 öncesi dof problemiyle karıştırıldı, ya da 1.3'te 970 için minor optimizasyon yapılmadan önce, hakkaten problem vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Şubat 2015; 22:00:35 >

• quote:

quote:

quote:

Dying Light ve Watch Dogs'ta da bazı sıkıntılar yaşayanlar var (forum içi ve forum dışı). Yani tek bahsedilen oyunla sınırlı değil. Bu dediklerim anlık FPS dropları.

Gelecekteki oyunlar içinde nasıl bir durum olacağını şu an için kestiremiyoruz.

Dying Light'ta, 780Ti ile bir problem yaşamadım (1080p). Kullanım, 2.9 GB'ın altında seyrediyor. (Çoğu zaman 2.8'in altında.)

970'te, 4K'ya çıkmadıkça sorun yaşanmaması lazım. Acaba, 3.5 sınırının sağlıklı çalışmaması gibi bir durum mu var?

Bir diğer ihtimal: Nvidia DoF açınca, zombilerle uğraşırken anlık donma olabiliyordu. Onu vram sorunu sanmış olabilirler.
    1.4 patch'le düzeltildi.

Ek bilgi: Oyunun konusunda bir arkadaş, 2 GB 770'le high texture'da donma-problem olmadığını söylüyor.

Ya, 1.4 öncesi dof problemiyle karıştırıldı, ya da 1.3'te 970 için minor optimizasyon yapılmadan önce, hakkaten problem vardı.

Mesajını görmüştüm ama ancak şimdi cevap fırsatım oldu.

2GB V-RAM zaten bilindiği üzere artık yeterli değil maalesef. GTX 970 için de; dediğin gibi 1.3 öncesinde bir problem olduğu belli ki 1.3 patch ile bu giderildi.

GTX 970'de zaten yaşanan sorun bildiğin gibi 3.5 GB V-RAM üzerindeyken belleğe erişim hızının düşmesi. Bundan dolayı 3.5 GB'ı aşan tüm noktalarda FPS drop yaşamak mümkün. Bunu da oyunun grafik ayarları ile alakalı kasma mı yoksa bellekten kaynaklı kasma mı diye ayırmak normal kullanıcılar için biraz zaman alabilir. Sürekli gözün ekrandaki değerlerde olması veya video kayda alınması gerekli olur.

• major0706 M kullanıcısına yanıt
    msi 4g modelini kullanıyorum.kafanıza herhangi bişey takılırsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • major0706 M kullanıcısına yanıt
    5 aydır kullanıyorum çok hızlı bir kart fiyatına göre gayet performanslı.
  • quote:

Alınır alınmasına ama aceleniz yoksa yeni serileri bekleyebilirsiniz. Veya R9 290 ve türevi modellere de yönelebilirsiniz.

GTX 970'in alınmama sebebi performanstan ziyade sadece NVIDIA'nın insanları kandırma durumu olmalıdır. Yani performans babındaa şu an için birkaç oyun var V-RAM sıkıntısı yaşatan, tüm oyunlarda sorun yok.Gelecekte de ne olacağını bilmiyoruz.

Shadow Of Morder oyununda takılıp kalma gibi bir duruma ben hiç denk gelmedim. Arkadaşınızdaki sorun V-RAM değilde başka bir problemdir.

Dediğim gibi alınmazsa sadece kandırılma durumundan dolayı alınmaz şu an için. Yoksa günümüz şartlarında performansına perde indirecek kadar bir sıkıntısı yok.

Shadow Of Mordor hocam

• Gta V çıktığında gtx 970 sıkıntı çıkarır mı? Biri yardım etsin ona göre alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: barçalı-batu

Gta V çıktığında gtx 970 sıkıntı çıkarır mı? Biri yardım etsin ona göre alıcam.

Çıkarmaz manyak mısın?

9800 GT bile GTA V'i açıyor teorik olarak.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 11 Mart 2015; 22:39:20 >

• Gtx 980 kullaniyorum. 970 i bilmiyorum ama yukarilarda yazildigi icin ekleyeyim. Ne bir donma, ne bir takilma, ne bir tekleme.. Ne oynasam sorunsuzca oynatiyor. Son yillarda kesinlikle alip en memnun kaldigim karttir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Çıkarmaz manyak mısın?

9800 GT bile GTA V'i açıyor teorik olarak.

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V

1080p ultrada işlemcide i5 4690

• bugün ekran kartı alsam GTX 970 alırdım. 1080P çözünürliükte en üstlerde neredeyse. 1250-1500 aralğında gayet iyi. 4K lüksüne sahip şanslı %4 den seniz o zaman kesmeyebilir, orası başka bir galaksi geç
  • quote:

Açık dünya oyunlarında NPC sayısı fazla olduğundan, öncelikle güçlü bir işlemciye ihtiyacınız var zaten i5 4690 yetecektir, GTX 970 güçlü bir kart sıkıntı çıkarmaz ayrıca sessiz ve ısınmayan bir kartdır, şimdiye kadar manuel fan kontrolü yapmadım kasanın yan kapağındaki fanı bile çalıştırmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Nisan 2015; 11:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Açık dünya oyunlarında NPC sayısı fazla olduğundan, öncelikle güçlü bir işlemciye ihtiyacınız var zaten i5 4690 yetecektir, GTX 970 güçlü bir kart sıkıntı çıkarmaz ayrıca sessiz ve ısınmayan bir kartdır, şimdiye kadar manuel fan kontrolü yapmadım kasanın yan kapağındaki fanı bile çalıştırmıyorum.

Şuan gtx 970den vazgeçtim. R9 290 almayı düşünüyorum gtx 970de çok sorun var. İ5 4690 ve r9 290 1080p ultrada açar mı? 40-50 fps versin yeter gibi bana.

• al hocam güzel kart ben memnunum 4k da performans biraz düşüyor.İşlemcinde güzelse 2k ya kadar full ayarlarda güzel oyun oynarsın kart1080p de özellikle çok performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Kesinlikle alma kardeşim!!! Bu olay çıktı çıkalı gtx 970 bütün oyunlarda kasmaya başladı çok efsane karttı herkes önerirdi, f/p efsanesi falan deniyordu ama birkaç kötü insan bu olayı ortaya çıkarınca kart donmaya falan başladı, içerlemiş olsa gerek sakın alma, aldırtma.

Super bi cevap olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.