Şimdi Ara

gtx 970 alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim dediklerinin aynısını bende yaşadım şimdi yine middle earth'ı kuruyorum aynısı olursa kartı alıp vatana iade edeyim diyorumda kalkıpta biz almayız teknik servis raporu falan gerekirse ne diyeyim ? yani sen ne dedinde inventus 3 ay sonra geri aldı ?
  • GTX 980 Al Keyfine bak bu saatten sonra gtx 970'i kimseye önermem
  • Ben de yüklüyorum gtx 970 FTW+ sahibi olarak. Bakalım donuyor mu ? Ben hiç donduğunu yada drop olduğunu AC'de bile görmedim ki open world oyun Aynı şekilde Far Cry'da problemsiz. Ne garip ya Dying light'ta problemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamdeep -- 18 Şubat 2015; 13:09:32 >
  • amd nin 300 serisini bekle
  • GTX 970 ile 8x MSAA seçebilirsin, 4x DSR seçebilirsin.
    Her AMD GCN 1.1 kartı ile 8x MSAA, 2x EQAA(CSAA son sürücüyle Nvidia kartlardan kaldırıldı) 4x VSR seçebilirsin. Fark önemli; çünkü EQAA bellek verialanı tüketmiyor, dolayısıyla 4GB sınırına takılan oyunlarda fevkâlade seçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 17 Şubat 2015; 18:02:34 >
  • Gerçek dört cigolaty olsa alınırdı
  • alınmaaaaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Of Mordor da ultra ayarlarda test ettim.3.6 GB VRAM geçtikten sonra ara ara teklemeler oluyor oyunda vram bant genişliğinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 4 Mart 2015; 17:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: major0706

Ben gtx 970 almak istiyorum ama vram de sıkıntı varmış kullanan bir tanıdığım var shadow of mordor da oyun takılıp kalıyor diyor. Siz ne düşünüyorsunuz.

boş ver alma amd r9 290 yada 290x alınız.
    ne manada soyledıgımı benı tanıyan bılır.
  • adamlar fiyat bile düşürmediler hayet doğrusu
  • böyle mesj atana önericeğim kart budur.

not: ekran kartı gurusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Alınır alınmasına ama aceleniz yoksa yeni serileri bekleyebilirsiniz. Veya R9 290 ve türevi modellere de yönelebilirsiniz.

GTX 970'in alınmama sebebi performanstan ziyade sadece NVIDIA'nın insanları kandırma durumu olmalıdır. Yani performans babına şu an için birkaç oyun var V-RAM sıkıntısı yaşatan, tüm oyunlarda sorun yok.Gelecekte de ne olacağını bilmiyoruz.

Shadow Of Morder oyununda takılıp kalma gibi bir duruma ben hiç denk gelmedim. Arkadaşınızdaki sorun V-RAM değilde başka bir problemdir.

Dediğim gibi alınmazsa sadece kandırılma durumundan dolayı alınmaz şu an için. Yoksa günümüz şartlarında performansına perde indirecek kadar bir sıkıntısı yok.

Hacım bi zaten shadow mordor 3.6 3.7gb vram tüketiyor o yüzden takılıyor zaten diğer oyunlarda tık demez 970, ama nvidia müşterilerini bildiğin dolandırdı bardağın o kısmından bakarsak alınmaz dediğin gibi...

Şahsen ben dolandırma olayı olarak görmüyorum. Benim düşüncem şudur. 980 GTX i kırparken mühendislik hatası yaptılar. Bu hata ayyuka çıkınca da böylesine bir hatayı kabullenmek yerine alay konusu olmamak için veya belki de yasal sorumluluklardan kaçabilmek için pazarlama departmanıyla iletişim kopukluğu yüzünden kartın yanlış isimlendirildiği yönünde açıklama yaptılar. Tabi herkesin bildiği gibi bu da bir yalandı , zira kartta fiziksel olarak 4 GB Vram bulunmakta. Şu haliyle bile bu kadar alay ediliyorken o halini düşünemiyorum bile.

Driver veya firmware ile bu olayı çözebileceklerini düşünüyorum. Daha önce 2 sefer ati kullandım ve şu an nvidia kullanıyorum. Gerçekten nvidia driverlarda çok başarılı. Kartı 3.5 olarak düşün ve eğer bana 3.5 yeter diyorsan al kullan. Olumsuz yorum yapanları kafana takma , çoğu fanboy zaten. 1080p için şu an ideal gözükse de yakın zamanda çıkacak oyunlar ne olur bilemeyiz. Ben şahsen 6-8GB kartları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 18 Şubat 2015; 4:43:18 >

• Etik olarak Nvidia'nin bu yaptigi ahlaksizlik hala gun gibi ortadayken alinmaz.

• selamdeep kullanıcısına yanıt
    Adam 1000 liraya ekran kartı alıyor oyunu korsan oynuyor.. Emek hırsızı seni
  • Yorumlara bak.Şaka gibi.Düne kadar oyunlarda şimdilik ram o kadar etkili değil,4 gb rami ne yapacaksınız diyorlardı.970 çıkınca efsane kart diyorlardı.Kart 3.5 gb çıkana kadar kraldı ama şimdi ise 0.5 gb ram muahbbetine çöp diyen mi ararsın,git 780,780ti,290,290x al daha iyi diyen mi ararsın.Bu kadar da iki yüzlü olunmaz ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Kesinlikle alma kardeşim!!! Bu olay çıktı çıkalı gtx 970 bütün oyunlarda kasmaya başladı çok efsane karttı herkes önerirdi, f/p efsanesi falan deniyordu ama birkaç kötü insan bu olayı ortaya çıkarınca kart donmaya falan başladı, içerlemiş olsa gerek sakın alma, aldırtma.

• Bi ara heweslendim 980 almaya
    Bu forumdakiler aklima girdi 980ti bekliyorum...
    Ustelik kartimda yok intel 4600 ekran karti ile takiliyorum
    Biraz bekleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Bi ara heweslendim 980 almaya
    Bu forumdakiler aklima girdi 980ti bekliyorum...
    Ustelik kartimda yok intel 4600 ekran karti ile takiliyorum
    Biraz bekleyin derim

Beklemenin sonu yok.
  • diegorian kullanıcısına yanıt
    Onerim asusdur 980 asus alin ozaman....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.