Şimdi Ara

gtx 970 beyler pro yardim lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce gtx 970 almis bulunmaktayim hala ugrasiyorum olmadi geri götürücem. 1080p oyuncusuyum 970in yalan haberlerine degil benim konuma odaklanirsaniz sevinirim:)

sistemim

i5 2500k @4.5ghz
    ram kingston 4x2 1333
    ssd vertex 4 256gb
    gainward phantom gtx970 3.5 :D
    Monitör Acer HN274H 120hz
    mobo gigabyte z68xp ud3
    windows 8.1 64 bit
    psu be quiet 750w +80

simdi problemim su oyunlarda fps 60-70 ten assagida gözükmese bile oyunlar akici degil mausu cevirdigimde sanki hafif takila takila gidiyo görüntü
    bundan önce gtx 570sli kullandim hic böle bi sey gelmedi basima. windows bütün sürücüler güncel bios güncel

https://www.youtube.com/watch?v=W7j2OUurqeA

bu da kendi kaydettigim bi video 2. dakkadan sonra rahatlikla görebilirsiniz anlattigim problemi.

bf4-bf3-hardline far cry4. ac unity bunlarin hepsinde ayni sorun var(bf3 te daha önce ccok oynamistim hic böle bise olmamisti) gariptir ki bazi oyunlarda yyok
    mesela dota 2, shadow of mordor, ryse son of rome crysis 3, watch dogs,metro last light aklima gelenler bunlar

sicaklik degeerleri normal cpu yük altinda 65 dereceyi gecmiyor

lütfen yardim edin yarina kadar bi cözüm bulamazsam geri vermeyi düsünüyorum simdiden tesekkürler( ben karttan memnunum 3.5 gb vrami 1080p de zor doldururum sadece yardim istiyorum tesekkürler...

• beyler kimse yok mu :(
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.