10 gün önce gtx 970 almis bulunmaktayim hala ugrasiyorum olmadi geri götürücem. 1080p oyuncusuyum 970in yalan haberlerine degil benim konuma odaklanirsaniz sevinirim:)
simdi problemim su oyunlarda fps 60-70 ten assagida gözükmese bile oyunlar akici degil mausu cevirdigimde sanki hafif takila takila gidiyo görüntü bundan önce gtx 570sli kullandim hic böle bi sey gelmedi basima. windows bütün sürücüler güncel bios güncel
bu da kendi kaydettigim bi video 2. dakkadan sonra rahatlikla görebilirsiniz anlattigim problemi.
bf4-bf3-hardline far cry4. ac unity bunlarin hepsinde ayni sorun var(bf3 te daha önce ccok oynamistim hic böle bise olmamisti) gariptir ki bazi oyunlarda yyok mesela dota 2, shadow of mordor, ryse son of rome crysis 3, watch dogs,metro last light aklima gelenler bunlar
sicaklik degeerleri normal cpu yük altinda 65 dereceyi gecmiyor
lütfen yardim edin yarina kadar bi cözüm bulamazsam geri vermeyi düsünüyorum simdiden tesekkürler( ben karttan memnunum 3.5 gb vrami 1080p de zor doldururum sadece yardim istiyorum tesekkürler...
beyler kimse yok mu :(
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme