Şimdi Ara

Gtx 970 ekran kartı ile bf5 full grafik oynuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i5 işlemcim 8gb ram ve 4gb vram li gtx970 ekran kartım mevcut sistemi yaklaşık 4 sene önce topladım bf5 i deluxe editonu full id bütün ayarlar ultrada 60 fps ile oynuyorum ara ara 40 fps düştüğü oluyor. Internette gördüğüm kadarıyla millet 1060 ekran kartı 16 gb ramla full oynayamiyormus. Ben nasil oluyorda bf5 i her sey ultrada 60 fps ile oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoRLd_WaR 2 -- 26 Aralık 2018; 22:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen 970 diyorsun ben 1050ti ile bütün ayarlar high, sadece 2 ayar mediumda 60 fps civarı alıyorum bf5 için 970 fazla iyi kart. sende bir 8gb daha ram olsa hiç fps drop yemezsin. ayrıca ekran kartı markası da önemli. mesela ısınma az olursa performansı o kadar iyi olur.
  • O drop sorunu raminden kaynaklanıyor özellikle tek kit 8gb ise.970 bf5 için yeterli bi kart bi kaç ayarı değiştirip gayet akıcı oynanabilir zaten grafik ayarları arasında öyle büyük bi farkta yok en düşüğe almadığın sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

sen 970 diyorsun ben 1050ti ile bütün ayarlar high, sadece 2 ayar mediumda 60 fps civarı alıyorum bf5 için 970 fazla iyi kart. sende bir 8gb daha ram olsa hiç fps drop yemezsin. ayrıca ekran kartı markası da önemli. mesela ısınma az olursa performansı o kadar iyi olur.
    RX570 ile high 120-130 fps, ultra 90-110 fps.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.