Şimdi Ara

GTX 970 için Asus, Evga, MSI mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Msi aliyim dedim arkadaş kasadan vuuuuuu diye cok ses geliyor diyor şimdide. Az para vermiyoruz ya ses nasıl yapar şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

Msi aliyim dedim arkadaş kasadan vuuuuuu diye cok ses geliyor diyor şimdide. Az para vermiyoruz ya ses nasıl yapar şaka gibi.

Kartla beraber Afterburner yazılımı geliyor. Yükledikten sonra fan devirleri ayarlayabilirsin. Ses kesilir.
  • Asus Strix aldım yeni.

Kasa içerisinde ses 0 - Fanlar zaten dönmüyor yükte değilken oyun çok zorlamazsa onda bile dönmüyor.

Max fan seviyesi %50'ye çıktı Sıcaklık değeri 60 derece. Ses seviyesi kasa fanının belki biraz üzerinde diyebilirim yani duyulmuyor bile. Fan dönmezken ve iş yapmazken 38 derecede. Çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 31 Ekim 2014; 23:50:11 >
  • teşekkürler arkadaşlar. MSI alıcam gelicek hafta.

• Hangisini bulursan onu al.Buralar karışacak yine,Hepsinin arasındaki perfoemans farkını Fraps açmadan hisedemezsin,üzücü haber ise fiyat farkinin cok olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Bende Asus gtx970 strix kullanıcısıyım öneririm bizzat 2 aydır araştırıyorum yerli yabancı sitelerde Asus daha iyi kaliteli malzeme yapısı için tercihimdir Strix ve G1 i yakından inceleme
    şansım ikisi arasında kalmıştım ama son anda asus tercih ettim pişman değilim ;
    1-Msi de bobin sorunları varmış
    2-Evgada acx 1 de gpu ya soğutucu tam oturmayıp ses yapıyormuş o yüzden acx 2 yi bekliyor herkes
    3-G1 de abartılı 3 fanla abartılı bir soğutma var ama coil wine ses sorunu varmış 7-10 gün arası ses geçiyor diyorlar ama ya geçmezse kötü,
    4-Zotac zaten düşük hızlar ve soğutması zayıf olmasından tercih edilemez bence
    5-Geriye Asus strix kalıyor bir tek bunun hakkındada hiç bir sorun sıkıntı duymadım bizzat gayet yeterli ve hızlı kart iyi oc oluyor ve kaliteli soğutma
    ve malzeme yapısı metal büyük fanlar ve otomatik fan kontrolcüsü var

Zaten Asus zor bulunur stoklara gelince hemen bitiyor ama G1 geliyor arada bir tercih sizin.

youtube

gtx970 coil whine yazınca ne hikmetse ilk başta asus çıktı

izlemek gerek bütün markalarda var kardeşim..

bence en önemlisi teknik servis kimse bundan bahsetmiyor ne iş anlamadım valla

EKRAN kartını al bir sorun çıksın teknik servislik ol o zaman belli oluyor MARKA ..

• quote:

GTX 970 için Asus, Evga, MSI mı ? Amazondan alacağım sizce hangisini almalıyım. Evgada ses sorunu oldugu söyleniyor. Oyunlardaki performansı nasıldır acaba Asus'un ?

Performans için sizin önerileriniz hangisidir ?
    http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-256bit-Graphics-04G-P4-2972-KR/dp/B00NVODXME/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1414603682&sr=8-5&keywords=asus+gtx+970
    http://www.amazon.com/MSI-GTX-970-GAMING-4G/dp/B00NN0GEXQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1414603682&sr=8-2&keywords=asus+gtx+970 (stokda olmaması dert degil bulurum başka yerden)
    http://www.amazon.com/ASUS-STRIX-GTX970-DC20C-4GD5-Graphics-Cards/dp/B00NJ9BJ8G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1414603682&sr=8-1&keywords=asus+gtx+970

3 de değil gigabayte.

• asus strix en iyi diyenler , testlere hiç bakmamış anlaşılan en az overclock olan, en düşük saat hızları ile gelen ve buna rağmen en sıcak olan , üstelik bir de ülkemizde en pahalı olan tabiri caizse piyasanın kaymağını alan marka olduğundan bi haberler sanırım ?
  • Bunu sorman kabahat tabiiki EVGA GTX 970 geçen gün bilgisayar topladım.Bende ASUS-MSİ-EVGA arası gidip geldim ama benchmark testlerini inceledikten sonra Evga almaya karar verdim Battlefield 4'te 120 fps alıyorum ultrada 150 falan çıkıyor EVGA dan hiç şaşma gözüm kapalı EVGA derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet ÖZKAN -- 16 Aralık 2014; 14:50:23 >
  • msi veya gigabyte ben msi alıcam
  • msi daha ucuz daha performanslı daha iyi soğutuyor.
  • Gigabyte ve Evga arasında kalmıştım ancak FTW getirtemeyeceğim için Gigabyte alacağım ancak şu aralar aklımı MSI çelmiyor değil
  • Asus tavsiye etmem. 7xx serisinden sonra ciddi anlamda kalite düşüşü var . bana gore şuan en iyi 970 Gigabyte ve MSI dır. Ben olsam novadan giga 970 g1 alirdim.

• Cigulayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

arkadaslar cod ghost oynamaya basladigimda msi gtx 970 vuuuuuuv diye sese basliyo bu normal mi ,oyunu oynadigim sürece devam ediyo ses baya duyulur nitelikte lakin rahatsiz edici degil ve kasamda fazladan gürültü önleyici ile kapli oldugu halde sesi duyuyorum

coilwhine galiba
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    +1 Asus
  • herkes kendi malını iyiler benden önceki yorum yapan kişide asus var ve asus demiş
    ama msı daha iyi
  • quote:

hocam evga 970de sıçmış diyorlar. Ses yapıyormus cok fazla. Daha önceki sürümlerinde gözüm kapalı zaten evga derdim.

Mesaj içeriğinizi düzenleyin lütfen aksi takdirde yönetime bildirilecektir.

Marka olarak kesinlikle MSI.
  • Valla coil whine işi şans işi. Ben vatan dan asus strix aldım backplate var diye onu istiyordum, geldim taktım kasaya, huu coil whine var üstüne ac unity açtım güncel sürümü ile ( güzel yoruyor kartı bence) bellek 3.512 mb olunca fps 15 10 şeklinde anlık düşüşler yapıyor. Canım sıkıldı bu duruma derken ungine heaven gibi benchmark ve fps yüksek alabileceğim testler yaptım coil whine da geliyordu. Çok yüksekti hemde. Dayanamadım geri götürdüm. Gidip msi aldım. Genelde msi da görüyordum forumlarda cw işini. Ama inanın ne fps drop yaşadım ne cw çıktı tertemiz bi kart çıktı resmen , üstüne yeni witcher kampanyasından yararlandım aldığım gün kampanyaya girmiş vatan faturada yeniden düzenlenince onu da verdiler anlayacağınız ben ve msi mutluyuz, zaten msi seviyordum eski kartım gtx770 de msidı ve çok memnundum. Sırf backplate için asus dedim onda da istediğim olmadı. Özetle msi önerilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fewertyx -- 17 Mart 2015; 12:28:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.