Şimdi Ara

GTX 970 için minumum coil whine max performans marka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

An itibari ile elimdeki zotac 560 ti ekranda çizgiler vermeye başlayınca zaten almayı düşündüğüm gtx 970 için marka kararını veremedim..

Sormak istediklerim

Coil whine fazla veya az her 900lü geforce da varmış fakat hangi markada minimum seviyede olur?
    Performans açısında clock speed ve çekirdek hızlarını karşılaştırıyorum modellerin ve markaların başka bir şeye bakmalı mıyım?

Teşşekkürler şimdiden yardımlarınız için.

Not : 1-2 gün içerisinde alacağım o yüzden yurtdışı amazon üzerinden evga seçeneğini eledim..

• Şans işi biraz her markada olabilir

Asus ların genelinde az oluyor cw
    İlk msi modellerinde çok oluyor ama msi Gaming 4g daha iyi ilklere göre

Genel anlamda eğer 200-300 fps aldırırsan çoğu kartta zaten var

Eğer çok takıntılıysan cw ye alacağın yere dikkat et iade etmek istersen sorun çıkarmayacak yerleri tercih et hatta görüş almadan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte için ne düşünüyorsunuz?
  • Ben ASUS tercih etmiştim CW yok. Şans işi çok tercih edilenlerde tabii daha fazla olacaktır. Galax HOF iyi deniyordu fakat garanti sorunları duyunca almamıştım o zaman. İstiyorsan bunu da bir araştır.
  • Asus modellerinde az oluyor ama sans işi birazda
  • BEN EVGA ssc kullaniyorum cw yok gayet iyi
  • gkhnzrr G kullanıcısına yanıt
    Evga SSC GTX 970 var bende, coil whine yok. Almadan önce iyice alacağınız yerle anlaşın coil whine çıkarsa değişim yapacakları teyidini alın. Ben öyle yaptım.

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın :)

• Bende Evga SSC Gtx970 kullandim. CW yoktu. Ilk gelen kartlarda marka ayirmaksizin oluyordu. Simdi nadir denk geliyor.

Size tavsiyem MSI 100ME/ Galax HOF / Zotac AMP Extreme / Gigabyte G1 ve Evga SSC modelleri olabilir. Asus u Turkiye servisinden dolayi tercih etmeyin derim.
  • 390 çıktı artık 970 almak için bir sebep yok amd gcn mimarisi dx12 de maxwell den daha avantajlı.

• gkhnzrr G kullanıcısına yanıt
    cw istemiyorsan 390 alabilirsin
  • Zotac Extreme Edition tercih edebilirsiniz.

• 1 hafta önce msi gtx 970 tercih ettim memnunum coil whinedan da eser yok tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzrr

1 hafta önce msi gtx 970 tercih ettim memnunum coil whinedan da eser yok tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, aldığınız modeli yazarsanız insanlara referans olur.

Doğru tercih yapmışsın, MGSV Phantom Pain, Witcher 3, GTA 5 gibi oyunları nvidia teknolojileri ile daha gerçekçi ve rahat oynamaya başla.
  • Teşekkürler:)

MSİ nvidia geforce GTX 970 GAMING 4G

versiyonunu aldım.Reklam olmasın isim vermeyeyim ama Kadıköy'de bir yerde en iyi fiyata verdiler sağolsunlar.

Fanlar ciddi yük binmeden çalışmıyorlar dahi.. 2 adet soğutma fanı var daha 2.sinin çalıştığını görmedim bile diyebilirim.

Witcher 3 'ü tüm grafik özellikleri en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

Tam fps değerlerini de isteye olursa iletebilirim henüz detaylı bakmadım.

Daha da güzeli nvidianın şuanki kampanyasından Assasin creed syndicate veya rainbow six siege oyunlarından birini bedavaya alabiliyorsunuz.

Bunun için herhangi bir gtx970 veya gtx 980 alıyorsunuz aldığınız yerden size redeem code'unu mail atıyorlar.

Geriye sadece kodu nvidianın sitesinde aktifleştirip oyunların çıkmasını beklemek kalıyor:)

NOT: İki oyunun da piyasa satış fiyatı 179 civarı sanırım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.