Şimdi Ara

GTX 980 ASUS STRİX Nereden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan, İnventus ve nova bilgisayar arasında kaldım Vatan'da fiyatlar çok pahalı diğerlerine göre inventusta ise fiyat uygun fakat daha önce inventustan almadım güvenilir midir? Ankara içi novadan elden alma imkanım var hangisinden almamı önerirsiniz? be hediye oyunlar konusunda merak ettiğim bir nokta var ürünü alınca yanında kodlar geliyor mu yoksa ayrıca iletişime geçmek gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkürler

• Türkiye'de güvenebileceğin önde gelen firma İnventus'tur. Kodlar için ararsın kendilerini.
  • Exa bilgisayar da olabilir istediğin kodu sorabilirsinde
  • Asus almanı tavsiye etmem. Teknik servisine Çizgiden sonra Sms İnfocomm diye isminde bile meymenet olmayan, tamir edilsin diye yollanan ürünleri o öyle bozulmaz böyle bozulur al ... diyen bir firma mı desem şirket mı desem cambaz mı desem bilemedigim bir firma bakıyor. Ben uzun süredir piyasadan uzak kaldığım için acemilikten Asus anakart aldım bozulmasın diye hocaya okuttum artık ne olacak bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    çizgi daha beterdi be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Vatan, İnventus ve nova bilgisayar arasında kaldım Vatan'da fiyatlar çok pahalı diğerlerine göre inventusta ise fiyat uygun fakat daha önce inventustan almadım güvenilir midir? Ankara içi novadan elden alma imkanım var hangisinden almamı önerirsiniz? be hediye oyunlar konusunda merak ettiğim bir nokta var ürünü alınca yanında kodlar geliyor mu yoksa ayrıca iletişime geçmek gerekiyor mu?
    Şimdiden teşekkürler

Nova bilgisayardan gigabyte gtx 970 aldım ancak oyun kodu alamadım anlaşmalı degillermiş. Su an nasıldır bilmiyorum ama oyunlar sizin için önemliyse bir danısın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler inventustan almaya karar verdim nova'nın anlaşması yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.