Şimdi Ara

GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black modern

Bana en fazla öncelik tanınmıştır diger bekleyen ürünlerin önüne alınmıştır çokda bi espirisi yok yani diger türlü 1 hafta beklerdim gene degişim olurdu servispoint genelde degiştirmeden bırakmıyor çevremdede gördüklerimden sölüyorum ama illaki yanlışlarıda olmuşur

Neyse hayirli olsun size diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun

• Sıfır mı ikinci el mi? Nereden alacaksın
  • Galax GTX 980 TI HOF kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Soğutma ve tasarımı çok iyi. ASIC puanı da 79-80 arasında çıktı benim.
  • Bende var hic guzel degil paranin hakkini vermiyor ben de mario oyunumu ateriden oynamak zorundq kaliyorum .
    Not:Mario amerika 99 serverda major masterim isteyen kankalar gelsin ateri kapisiriz.

• Gigabyte yada Evga
  • EVGA > MSI > GIGABYTE > ASUS > ZOTAC > GALAX vs vs diğer modeller...
  • Yurtdışı ürünleri satarken biraz zamanın gider ve bence yurtiçi al ama dolar bu fiyattayken alınmaz Asus 980 ti öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga öneririm bileşenlerin kalitesi ve uluslar arası 5 yıl garanti

• EVGA GeForce GTX 980 Ti ACX SC+ ACX 2.0+ Graphics Card with Backplate 06G-P4-4995-KR

http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Graphics-Backplate-06G-P4-4995-KR/dp/B00YDAYOK0

Sorun olursa imzamda Amazon rehberi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Eylül 2015; 16:13:16 >
  • Gigabyte'ı bilmem ama MSI'a ServisPoint bakıyor o da şu ana kadar gördüğüm en müşteri dostu teknik servislerden biridir. Asla pişman etmez

• Evga nın bileşenleri kaliteli olabilir fakat 3 fanlı tasarıma neden hala geçmediğine şaşırıyorum. Evga nın ASIC puanına göre üstüne fiyatlandırma yapması açıkçası soğuttu beni. Şimdi benim ekran kartım 79.1 ASIC puanı vermiş 1000 dolar mı fiyatı Evga ya göre...Ayrıca Zotac ve Asus un yeni DirectCU III soğutmalı kartı gayet güzel.
     GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ
  • arkadaşlar tekrar söylüyorum sadece msi ve giga alabiliyorum baska seçeneğim yok kaçıncı söyleyişim hala evga diyosunuz, biliyorum evga da sağlam kart ama durum böyle

• Amazondan evga alırsan uluslararası garantisi var.
  • bide benim bildiğim gigabyte turkiyede sıkıntılı bi servise sahip , konuyla ilgili kişiler biraz yeşillendirirse sevinirim

• Servis konusunda sıralama yapsam yüzlerce kart servise yollamış biri olarak
    1 zotac
    2 msi
    3 asus
    X99 gigabyte olurdu hele arenaysa kartsız pcyi kullanmayı tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Servis konusunda sıralama yapsam yüzlerce kart servise yollamış biri olarak
    1 zotac
    2 msi
    3 asus

Burhan hocam cidden Zotac'in garantisi dediginiz kadar iyi mi birde sanirim Penta bakiyordu degil mi ? Forumda Asus fanboylari kotuluyordu ondan soruyorum sıkıntı cikariyor diyorlardi.
  • Evga = garantisi daha kaliteli musteri hizmetleri daha ilgili geri iade ederken sikinti yasamazsiniz

MSI = daha serin daha sessiz calisir ve daha fazla oc olabilir ayrica msi gaming app gibi kendine ait ozellikleri vardir garanti konusunda evga kadar iyi olamasada evganin bir tik altindadir denebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Servis konusunda sıralama yapsam yüzlerce kart servise yollamış biri olarak
    1 zotac
    2 msi
    3 asus

Burhan hocam cidden Zotac'in garantisi dediginiz kadar iyi mi birde sanirim Penta bakiyordu degil mi ? Forumda Asus fanboylari kotuluyordu ondan soruyorum sıkıntı cikariyor diyorlardi.

Ben genelde mascoma yolladım çoğuda oydu hep sıfır ve üst model verdiler gtx 295 içi açılmış yanmış kartı gtx 480 ile değişmelerine şahit oldum..
    Penta birkere sıkıntı çıkardı leadtek gtx 470de onuda bi telefonla hallettirdim gtx 560ti buldular
    Garantisinin bitmesine 20gün kala

Çizgi ile son dönemlerinde bi sorun yaşadım durumu asus türkiye müdürüne ilettim 2 hafta sonra özür hediyesi geldi
    Şuanki servislerini tanımam zaten yeni kartlar servise dönmüyor asus 970 980 titan dönmedi hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 15 Eylül 2015; 19:03:51 >

• yorumlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.