Şimdi Ara

GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileriye yönelik sli yaparsam forumdan 2. el msi daha fazla bulurum düşüncesiyle hatta satarsamda daha çabuk satılır diye ve teknik servis kısmının gigabyte dan bi tık daha iyi olduğunu düşünerekten msi almaya karar verdim, bunun yanında gigabyte ın msı dan oyunlarda 1-3 fps daha hızlı olduğunu ve daha iyi o.c edildiğinide biliyorum
  • gerçi anakartımda gigabyte ama napsam giga mı alsam ki , bi türlü karar veremedim gitti
  • Evga yada Msi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maiden31

gerçi anakartımda gigabyte ama napsam giga mı alsam ki , bi türlü karar veremedim gitti

Gigabyte G1'ler cok iyi o.c olur gpu da cok rahat 1550mhz lere gorursun ya da Zotac da dusunebilirsin forumda incelemesi mevcut bence Zotac gtx9xx serisiyle yeni sayfa acti sogutmasi, isi degerleri falan basarili ayrica sitesinden 5 yila kadarda garantisini uzatabiliyorsun Giga larda 3 yil garantilidir ben olsam Giga-Zotac ikisi arasinda secim yapardim.

http://forum.donanimhaber.com/m_109081360/tm.htm

• o da dogru bak şimdi giga 3 yıldı aklimdan çıkmış, msi da 3 yokmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga kullanıyorum, 1 ay olmuştur. Serin, sessiz ve performans süper. Önerilir.

Evga 980 Ti ACX 2.0 Superclocked - Amazon'dan aldım. CW yok.

İncelemem :http://forum.donanimhaber.com/m_108886804/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 16 Eylül 2015; 3:30:50 >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    başlık asparagas hocam. asus gigabyte msi bunlar hep kaliteli markalardır

herhangi birini almaya tereddüt bile edilmez. aksini söyleyen fanboydur yada 100 üründen 1 inde olabilecek sorunu

milyon dolarlık firmayı karalamaktan öteye gitmeyecek kadar manidardır
  • madem asparagas diyosun kartı aldığımda sana bi vesikalığını yollarım küçük cüneyt
  • hocam seninle özelde de konuştuk zaten, ben msi da kullandım hatta gigabyte alana kadar msi çok istiyordum, ama gigabyte aldım trktlh arkadaştan 980 ti g1 güzel fiyata, msi olsaydı bukadar oc yapamazdım diye düşünüyorum, ve resmi koyuyorum.
     GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ

daha fazla söze gerek duymuyorum, ve şuan custom bioslu kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı maşallah, ayrıca 355.84 driverda oc yaptığımda direk tdr alıyordum (sadece mad max'te, diğer oyunlarda sıkıntı yok) şimdi 355.97 var hiç sıkıntı yok, gerçi custom bios mu çözdü driver mı tam emin değilim, ama mutluyum!
    custom bios linki: -900 serisi gigabyte g1 kartları için-http://www.overclock.net/t/1544574/gigabyte-gtx-9xx-g1-gaming-h2o-air-bios-tweaking

not: gigabyte'ın servisinin daha iyi olacağını tahmin ediyorum, servispoint'e tam güvenim yok gerçi gigabyte'ınkine de tam güvenim yok ama.. sadece kişisel fikrim.
    ayrıca çıkış olarak da gigabyte avantajlı (1 tane ekstra dvi portu)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

hocam seninle özelde de konuştuk zaten, ben msi da kullandım hatta gigabyte alana kadar msi çok istiyordum, ama gigabyte aldım trktlh arkadaştan 980 ti g1 güzel fiyata, msi olsaydı bukadar oc yapamazdım diye düşünüyorum, ve resmi koyuyorum.
     GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ

daha fazla söze gerek duymuyorum, ve şuan custom bioslu kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı maşallah, ayrıca 355.84 driverda oc yaptığımda direk tdr alıyordum (sadece mad max'te, diğer oyunlarda sıkıntı yok) şimdi 355.97 var hiç sıkıntı yok, gerçi custom bios mu çözdü driver mı tam emin değilim, ama mutluyum!
    custom bios linki: -900 serisi gigabyte g1 kartları için-http://www.overclock.net/t/1544574/gigabyte-gtx-9xx-g1-gaming-h2o-air-bios-tweaking

not: gigabyte'ın servisinin daha iyi olacağını tahmin ediyorum, servispoint'e tam güvenim yok gerçi gigabyte'ınkine de tam güvenim yok ama.. sadece kişisel fikrim.
    ayrıca çıkış olarak da gigabyte avantajlı (1 tane ekstra dvi portu)

hocam elime sağlık bilgilendirici oldu , artık bende gigabyte da karar kıldım ,hayırlısı bakalım

• hocam bişey daha sorayım bu karta daha bi sesli diyolar sizce ses konusu nasıl yük altında , ben bundan öncede gigabyte gtx 970 g1 gaming kullandım ses konusunda bi sıkıntısı yoktu mesela

• quote:

hocam bişey daha sorayım bu karta daha bi sesli diyolar sizce ses konusu nasıl yük altında , ben bundan öncede gigabyte gtx 970 g1 gaming kullandım ses konusunda bi sıkıntısı yoktu mesela

ses konusunda bana göre sadece yük altında biraz sesli fakat benim sistemimde sadece işlemci fanı çalıştığı ve gerçekten sessiz olduğu için öyle oluyor, yoksa 1-2 fanın normal çalıştığı bir sistemde ekran kartının fanını duymak baya bir zorlaşacaktır.
    kısacası sadece ve sadece 3d ağır yük altındayken fanların döndüğünü hissediyorsunuz, ama işte tam da bu şey 375w çeken kartı anca soğutuyor, custom biostan önce 325'ti
    birde şunu eklemek isterim, normal halinde bile 250w çekebilen bir kartı soğutmanın sessiz bir yolu zaten yok, burda 960lardan yada 750ti'lardan bahsetmiyoruz.
    tabi bir de msi gibi 2 tane büyük fan yerine 3 tane azcık daha küçük fan olduğunu da unutmamak lazım.
    edit: bir de marka değil de model bazında konuşmak gerekirse, 980ti g1'in destek sayfasında biosu da var. ayrıca kart dual bios. msi'da şuan itibariyle her ikisi de yok. ayrıca kişisel fikrime göre 980ti g1; 980ti gaming 6g ile lightning arasında konumlandırılabilecek bir model. ; şuan msi 980 ti lightning satılıyor olsa başka hiç bir markanın hiç bir modelini düşünmem, -evga dahil- gider onu alırdım. (tabiki fiyat da çok büyük bir etken) nedenini soracak olursanız; güç girişleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü008

quote:

hocam bişey daha sorayım bu karta daha bi sesli diyolar sizce ses konusu nasıl yük altında , ben bundan öncede gigabyte gtx 970 g1 gaming kullandım ses konusunda bi sıkıntısı yoktu mesela

ses konusunda bana göre sadece yük altında biraz sesli fakat benim sistemimde sadece işlemci fanı çalıştığı ve gerçekten sessiz olduğu için öyle oluyor, yoksa 1-2 fanın normal çalıştığı bir sistemde ekran kartının fanını duymak baya bir zorlaşacaktır.
    kısacası sadece ve sadece 3d ağır yük altındayken fanların döndüğünü hissediyorsunuz, ama işte tam da bu şey 375w çeken kartı anca soğutuyor, custom biostan önce 325'ti
    birde şunu eklemek isterim, normal halinde bile 250w çekebilen bir kartı soğutmanın sessiz bir yolu zaten yok, burda 960lardan yada 750ti'lardan bahsetmiyoruz.
    tabi bir de msi gibi 2 tane büyük fan yerine 3 tane azcık daha küçük fan olduğunu da unutmamak lazım.
    edit: bir de marka değil de model bazında konuşmak gerekirse, 980ti g1'in destek sayfasında biosu da var. ayrıca kart dual bios. msi'da şuan itibariyle her ikisi de yok. ayrıca kişisel fikrime göre 980ti g1; 980ti gaming 6g ile lightning arasında konumlandırılabilecek bir model. ; şuan msi 980 ti lightning satılıyor olsa başka hiç bir markanın hiç bir modelini düşünmem, -evga dahil- gider onu alırdım. (tabiki fiyat da çok büyük bir etken) nedenini soracak olursanız; güç girişleri.

evet dediklerine aynen katılıyorum , tabiki lightning klasmanındaki kartların eline hiç kimse su dökemez giga g1 de lightning kadar olmasada güzel o.c olan bi kart . kart bi elime geçsin şu bios olayını daha detaylı konuşuruz inşallah

• ayrıca lütfen g1 modelini alırken kasanızın hazır olduğuna emin olun (gigabyte g1 30.9 cm iken msi sadece 27.7 cm)
    ben hdd bay'ini sölmek zorunda kaldım sadece 3-5mm için gerçi şimdi dışarıda daha serin çalışıyorlar ama olsun

• Evga veyada galax. Başkasına 980 üstü kesinlikle yönelme.

• En hızlı fabrikasyon zotac amp extreme edition tavsiye 1355 boost desede sistemde 1420 boost oc suz :)
  • gigabyte g1 gaming alındı , herkeze teşekkürler
  • en iyi seçimi yapmışsınız iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

en iyi seçimi yapmışsınız iyi günlerde kullanın

sağolun daha iyisi sizlerin olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.