Bildirim
GTX 980 Tİ MARKA SEÇİMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Msi derim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: YsN1422
Msi derim ben.
hangi yönleri daha avantajlı sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: maiden31
gtx 980 ti olarak Msı Gtx 980 Ti Gamıng 6g ve gigabyte gtx 980 ti g1 gaming arasında kararsız kaldım , g1 gaming düz olandan daha iyi olmasına rağmen msi saat frekansları falan g1 den daha fazla gibi duruyo , bide teknik servis bakımında msi mı iyidir gigabyte mı
evga derimm -
Pek fark yok aralarında.İkiside sağlam markalar.Ama Msi'nin soğutması bir tık daha önde diye biliyorum. -
Trden alacaksanız galax hof modeli veya gigabyte g1 alın.Msi bu kartlar kadar kaslı durmuyor.Ama amazondan filan ucuza evga almak daha mantıklı olur sanırım. -
Evga Gtx 980 Ti Classified ACX 2.0+ alirdim
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7291 -
Kolay iade edebileceğiniz bir yerden alın. Olası CW sorununda başınız ağrımasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her markanın kendine özel özellikleri var.
En ucuz olanı alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler -
-
Kesinlikle Evga. Hem de amazondan. -
sadece 2 tercihim var msi yada giga ikisinden biri , teknik servis konusunda hangisi daha sorunsuzdur sizce -
Msi servispoint denen rezil firma ile calisir gigabyte kendi servisi var pek sorun cikarmiyorlar ama bende evga al derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazon dan evga 980 Tİ FTW alırım
825x3.10=2557http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Superclocked-Graphics-06G-P4-4992-KR/dp/B00YDAYOJG
500-700 tl cebinde kalır
amazon-evga 3 yıl KÜRESEL GARANTİLİDİR
EvgaEU kayıt yaparak 20£ gibi fiyata TOTAL 5 YIL GARANTİ yaparım (hala devam ediyormu emin değilim)
buyur:
-
Servispoint neden rezilki pentada tanıdıgım aracılıgıyla cwli kartı 3 günde degiştirdiler üstelik 3 kez degişti vatandan yolladıgım arızalı anakartıda 7 günde degişim onayı geldi bence türkiye şartlarında iyi çalışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 14 Eylül 2015; 0:37:04 >
Geriye donuk konularda aratirsa acilmis 10 larca konu bulabilirsin
Çözülenlerde mevcut elbette bence iyi bir firma size ne yaşattıgını tabiki bilemem o yüzden saygı duyuyorum ama yinede türkiyede iyi sayılır geçen bi arkadaş gigabyteden 980 almıştı cw sorunu nedeniyle gigabytele gorusmustu gigabyte olumsuz yanıt filan vermişti görmüşsünüzdür belki konuyu servispoint hiç degilse degişim yapmayı kabul ediyor bazı arkadaşlar kart sorunsuz olsa bile iade edebiliyor servispointinde kartları deneyip kontrol ettigini zannetmiyorum direk rma açıp degişim yapmaya çalışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 14 Eylül 2015; 0:45:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: black modern
Servispoint neden rezilki pentada tanıdıgım aracılıgıyla cwli kartı 3 günde degiştirdiler üstelik 3 kez degişti vatandan yolladıgım arızalı anakartıda 7 günde degişim onayı geldi bence türkiye şartlarında iyi çalışıyorlar
Kendin diyorsun tanidik araciligi ile. Bizim tanidigimiz yok. En temizi Evga almak. Vatanda Evga 1 ay boyunca birebir degisim garantili.
Bana en fazla öncelik tanınmıştır diger bekleyen ürünlerin önüne alınmıştır çokda bi espirisi yok yani diger türlü 1 hafta beklerdim gene degişim olurdu servispoint genelde degiştirmeden bırakmıyor çevremdede gördüklerimden sölüyorum ama illaki yanlışlarıda olmuşur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- amd hata 182
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- intel iris xe graphics
- intel arc b580 alınır mı
- gddr6 nedir
- nvidia rtx
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- gtx 1650 ti
- vsync nedir
- rtx 5060 laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X