Şimdi Ara

gtx 980 ti markaları hakkında soru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    sınırsız diyince sli yapabilicek kadar var mı bütçeniz yoksa tek kart mı istiyorsunuz?
  • Her türlü Evga derim
  • yok hocam sli olmaz sadece tek kart istiyorum

hocam marka model felan hepsini birlikte verirseniz çok sevinirim. 980ti lerin içindeki en iyisi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xronize -- 2 Şubat 2016; 12:54:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam dediğiniz gibi sınırsız kaynak varsa titan x alın derim ama illa 980 ti diyorsanız da ben bu ikisinden birini alırdım:

http://www.amazon.com/gp/product/B016703RXS?keywords=evga%20gtx%20980%20ti&qid=1454414826&ref_=sr_1_6&sr=8-6

http://www.amazon.com/MSI-PCI-Express-GTX-980TI-LIGHTNING/dp/B015DROZ3W/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1454414842&sr=8-3&keywords=msi+gtx+980+ti

• bütçe var ise kesinlikle ama kesinlikle msi'ın lightning olanını almalısınız; tabi bulabilirseniz -herzaman amazon seçeneği de var tabiiki-
  • Hocam lightning gereksiz pahalı bana göre. Kingpin e de baktım o da gereksiz derece de pahalı. Ben classfield almaya karar verdim. Piyasasını araştırıp ucuza almayı düşünüyorum. Eğer bir yerde felan haberininz olursa benide haberdar ederseniz sevinirim.

Hocam ekstra olarak ben güzel bir anakart almak istiyorum. Bana önerilen asrock z170 extreme 6+ tı. Fakat performansından felan pek emin değilim o yüzden bana önerebileceğiniz en iyi ekran kartınıda önerirseniz sevinirim ^_^

hocam bana göre z170 alacak birisinin ev kullanımı için alabileceği - alması gereken en iyi anakart asus z170 deluxe'dir. bu bence x58'den beri böyle. (p6t deluxe)
    birden çok usb 3.1 ve çok sayıda usb 3 olması, çift ethernet portu olması, iki tane m2 portu, bol sayıda sata portu ve aklıma gelmeyen başka özellikler.
    en iyi z170 anakart nedir diye sorarsanız direkt gigabyte z170 g1 derim, ancak onunda fiyatı nedeniyle
    umarım doğru seçimi yaparsınız.
    Hocam söylenene göre classified modeli gayet güzel, anakart olarak ben kendime asus z170 pro gaming aldım ama henüz deneme fırsatım olmadı sistemi tamamlayamadığım için
  • Asus strix neden turkiyeye kargolanmiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herocem kullanıcısına yanıt
    hiç bilmiyorum hocam isterseniz canlı yardıma bağlanıp bu durumu anlatabilirsiniz, forumda birkaç arkadaş görmüştüm normalde yollanmayan ürünleri canlı yardıma bağlanıp yollanabilir yapan
  • hocam overlock yapcam yani hatta ekran kartını sonuna kadar overlock yapcam işlemciyide overlock yapcam ramleride overlock yapcam yani bunların hepsine uygun bir anakart lazım beni üzmeyecek ve dayanıklı olacak biliyorsunuz malum ülkede elektrikler kesiliyor felan. b150m bazooka felan almayacağım kesinlikle z170 ve varsa üstü bir anakart almak istiyorum :)

• hocam kingping sanal gerçeklik kartı yani ona o derecede ihtiyacınız yok oyunlarda classfield a göre en fazla 1-2 fps fazla alırsınız ki o aradaki farka değmez. evganın gerçekten araştırdım ve aralarında en iyisi olarak classfield gördüm. fiyatı sc+ dan sonra gelmesine rağmen aradaki ufak fiyat farkına daha iyi bir performans almanızı sağlıyor. asus serisi hakkında bir bilgim yok. ama evganın kendi içerisinde en iyisi classfield bana göre

Hocam evga öyledir belki ama msi gtx 980 ti lightning titan x den bile fazla fps veriyor bazı oyunlarda ben o kadar da abartılı bir fiyatı olduğunu düşünmüyorum, anakart olarak da ASUS Maximus VIII Hero z170 versiyonuna bakabilirisniz sizi üzeceğini düşünmüyorum.
    4k monitörünüz mü var hocam, yoksa gtx 980 ti full hd oynamak için yetip de artan bir ekran kartı sonuna kadar oc yapmayı gerektirmiyor ve ayrıca sonuna kadar oc yapmayı düşünüyorsanız evganın sıvı soğutmalı modeline de bakmanızı öneririm.
  • hocam şu hybrid olandan bahsediyorsunuz sanırım :)

aynen hocam bence oc yapmak için sıvı soğutma daha mantıklı olur.
  • hocam orası öyle sıvı soğutma daha gerekli oluyor fakat hybrid modeli, classfield modeli kadar overclock olmuyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam o halde classified alın gördüğüm kadarıyla benden daha çok araştırmışsınız zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.