Şimdi Ara

gtx 980 ti markaları hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta içerisinde kendime amazondan ekran kartı alacağım ancak hangi markanın ekran kartını alsam karar veremedim. Kafamda 3 seçenek var:
    Gigabyte GeForce GTX 980 Ti XTREME
    EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB SC+ GAMING ACX 2.0+
    MSI Computer Video Graphics Card GTX 980TI
    sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

• EVGA'nın FTW+ modelini alabilirsiniz. Bütçeyi aşarsa aralarından ucuz olanı almak mantıklı olur. Alırsan söyle bu arada performansını merak ediyorum :)
  • CFSW4045 kullanıcısına yanıt
    hocam o model bütçemi aşıyor baya
  • Asus Strix Overclocked
  • hocam maalesef o model Türkiye'ye yollanamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Asus Strix Overclocked
    evga 980ti classified
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    hocam classified modeli SC+ GAMING ACX 2.0+ modelinden daha mı iyi?
  • nexaert kullanıcısına yanıt
    evet en iyisi evgada classified
    tamamdır hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler
    Ben size farkly bir öneriyle gelecegim. Sizin yerinizde olsam Zotac Gtx 980 Ti AMP! Extreme Edition alirdim.http://www.amazon.com/ZOTAC%C2%A0GeForce-384-Bit-Express-Graphics-ZT-90503-10P/dp/B00Z9D1AIE/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1454082530&sr=1-8&keywords=980+ti forumda incelemesinide bulabilirsiniz. Çok basarili bir kart oldugunu düsünüyorum. Sogutucu olarakta digerlerinden daha basarili buluyorum. Tek dezavantaji boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intimate Secretary -- 29 Ocak 2016; 17:56:02 >

• Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    hocam garanti konusunda sıkıntı olur mu acaba bilginiz var mı ?
    Garanti prosedürü diger markalarla ayni diye biliyorum. Bir ariza oldugunda amazona gönderiyorsunuz. Bu arada Zotac 5 yıl garanti veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intimate Secretary

Garanti prosedürü diger markalarla ayni diye biliyorum. Bir ariza oldugunda amazona gönderiyorsunuz. Bu arada Zotac 5 yıl garanti veriyor
    http://www.amazon.com/EVGA-Multi-Color-Customized-Overclocking-06G-P4-5998-KR/dp/B016703RXS/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1454083144&sr=1-11&keywords=gtx+980+ti bak şu var evgada bütçeni çok aşar diye classified dedim ben zotac almanızı önermem

• Intimate Secretary kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler zotacı da düşünürüm o halde.
    hocam bütçem kargosu vergisiyle birlikte max 800 dolar, yoksa K|NGP|N efsane kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexaert

tamamdır hocam teşekkürler zotacı da düşünürüm o halde.

Rica ederim. Marka takıntısı yapmayın bunlar birbirine yakın değerlerde kartlar çok az o.c ile aynı değerler yakalanbilir. Önem vemreniz gereken şey sessizlik, soğutma ve fiyat, zotac önermemin seebi şu anda fabrika çıkış değerleri olarak hepsinden daha yükse ocli bir halde gelmesi ve daha önünün açık olması aynı zamanda çok sessiz ve soğuk bir kart:) 970 olanını kullanıyorum. Bnede 980 ti alacağım güzel bir araştırma yaptım en mantıklı seçim bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

http://www.amazon.com/EVGA-Multi-Color-Customized-Overclocking-06G-P4-5998-KR/dp/B016703RXS/ref=sr_1_11?s=pc&ie=UTF8&qid=1454083144&sr=1-11&keywords=gtx+980+ti bak şu var evgada bütçeni çok aşar diye classified dedim ben zotac almanızı önermem

Alıntıları Göster
    zotac diğer üreticilere göre daha ucuz olma sebebi kullandığı kötü malzeme kartta sorun çıkarsa kullanıcı hatası diye size kitlerler araştırın zotac kullanmış olan kişileri kaç kişi memnun kalmış ve tavsiye ediyor zotacı. msi gaming 6g 980 ti yada evga classified şuan iyi fiyatta amazonda madem asus strix gelmiyor türkiyeye şu ikisinden tercih yapın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

zotac diğer üreticilere göre daha ucuz olma sebebi kullandığı kötü malzeme kartta sorun çıkarsa kullanıcı hatası diye size kitlerler araştırın zotac kullanmış olan kişileri kaç kişi memnun kalmış ve tavsiye ediyor zotacı. msi gaming 6g 980 ti yada evga classified şuan iyi fiyatta amazonda madem asus strix gelmiyor türkiyeye şu ikisinden tercih yapın bence

Alıntıları Göster
    öğrenciyim zar zor biriktirdiğim paralarla alıcam ekran kartını,almışken pişman olmamak istiyorum, en mantıklısını almak istiyorum, yine çok kararsız kaldım :/
    @ExMilitary @Intimate Secretary

hocam gidin araştırın zotac ekran kartlarını kullanmış olan kişilerin memnuniyetini şahsi tavsiyem zotac almamınız yönünde
    forumda biraz gezindim de dediğiniz gibi zotac kullanan arkadaşlar bozulduğundan şikayetçi olmuşlar, bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.