Şimdi Ara

gtx 980 ti markaları hakkında soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evga alın uluslar arası garantisi olur
  • patren kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle evga alırım hocam
  • nexaert kullanıcısına yanıt
    benim dediğim gibi al evga classifiedı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 29 Ocak 2016; 21:35:25 >
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    evga almaya daha yatkın duruyordum zaten, sizin bilgilendirmeniz ile classified modelini alırım artık
  • nexaert kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/EVGA-Installed-Backplate-Graphics-06G-P4-4995-KR/dp/B00YDAYOK0/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1454096391&sr=1-1&keywords=980+ti şu versiyonuda seçebilirsiniz classified yada bunu seçin derim
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ikisinden birisini alırım
  • Msi gtx980ti 6g gaming 623$ a düşmüş amazonda.27$ daha refund aldım az önce .
    Toplamda 64$ refund yaptıklar .kart 710$ a geldi(gümrük +kargo dahil) herşey dahil..
    Çekirdek hızı 1340mhz de çalışıyor bende...
    alalı (elime ulaşalı amazondan)1 hafta oldu.
    Kart toplam yukte 69 dereceyi geçmedi taM yukte ses neredeyse hiç yok..
    Kesinlikle tavsiye ederim...

Valley benchmark testim (3993 puan):

i5 4690k 3,5ghz/ 4,5ghz oc
    Msi gtx980ti 6g gaming 1340mhz core ,ram:7010mhz

gtx 980 ti markaları hakkında soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 30 Ocak 2016; 10:52:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiyeniz için msi da düşündüğüm modeller arasında, fiyatının düşmesi ise daha da bir alınabilir yapmış, peki garantisi hakkında bir bilginiz var mı ilerde sorun olur mu?
  • Zotac ?
  • thiler kullanıcısına yanıt
    Hocam zotacların malzeme kalitesinin kötü olduğunu duydum, forumdan alan bir kaç arkadaş da sıkıntı yaşamış o yüzden zotac pek düşünmüyorum.
  • Msi gtx980ti kartın hayırlı olsun.Aynı karta sahibiz sorun olursa bana sorabilirsin.
  • bu kartlar arasında soğutması en iyi olan gigabyte.
    980ti g1 kullanıyorum, soğutmasından gayet memnunum.
    evga diyenler sadece ve sadece marka fanatiği yapmaktadırlar.
    listede asus msi evga zotac vs olsaydı ben de evga derdim doğrudur. ama gigabyte'ın 980 ti extreme modeli sıraladığınız bütün modellerden üstün
  • Hocam msi indirime girince sıcak fırsatçı olarak dayanamadım onu aldım bir de Ewarrr hocam tavsiye etti, eminim pişman olmam
  • Hocam msi indirime girince sıcak fırsatçı olarak dayanamadım onu aldım bir de Ewarrr hocam tavsiye etti, eminim pişman olmam
  • Zotac'ın amp extreme editionunu kullanıyorum türkiyede ki zotac'e karşı önyargının yıkılması gerekiyor kartım oc'siz 1443 mhz çalışıyor ve asic değeri %76 çok rahat 1600 mhz'ye oc ediyorum. Malzeme ve slikon kalitesi kötü olsa bu kadar fabrika çıkışlı bu kadar oc olmaz ayrıca garantiyle ilgili bir sorun yok yurt dışından aldım vergi iadesi'de oldu ürün 2000 bin tl civarına geldi ürünü kaydettirip iletişime geçtim rahatsız edici coil whine çıkarsa bile değişim yaptıklarını söyledi temsilci. Bu da inceleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=07yPxNdh1JU
  • Hocam bende 980 Ti ekran kartı almak istiyorum fakat en iyi marka ve en iyi model hangisi çok kararsız kaldım lütfen yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakemessiah kullanıcısına yanıt
    hocam valla araştırdım çoğunluk kötü diyince msi aldım, eminim sorun çıkmaz msi ile de.
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    hocam bütçen ne kadar ona göre tavsiye edebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.