Şimdi Ara

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben en çok şunu merak ediyorum şimdi bizim millet hep yabancı sitelerden test sonuçlarını alırya kopyala yapıştır olayı yabancılarda bu sonuçları alıyorlarmı acaba

örneğin tomshardware.com sitesi olmasa biz mahvoluruz mesela onlarda öyle söylüyorlarmı acaba çünki güzel test olmuş herşey açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

inceleme için teşekkürler. 1000 liralık kart bile hala crysis 3 te bu sonuçlar veriyosa durum kötü

1000 liralık kart?????

kartın fiyatı vatanda 2400 lira civarı diğer sitelerde ise 2700 civarı

bi an uçmuş aklımdan

• Hayırlı olsun hocam. Gta iv sonuçlarını merak ediyorum 1.0.7.0 patch yüklü olarak paylaşırsanız sevinirim. Bakalım Bu kartta nasıl bir performans gösterecek. Optimizasyon sorunlu oyunların ne yapacağı Belli olmuyor.

Bir de kartın ses durumundan ve ağırlığından biraz bahsederseniz sevinirim. Anakarta ne kadar yük bindirdiğini merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Poyraz,çek birde 1440p monitör bellekler boş boş yatmasın
  • Kafayı sıyırmak üzereyim vallahi. 1x GTX Titan mı yoksa 2x 680 SLI mi . Herkesinde en çok takıldığı konu da bu olsa gerek. Keşke şunun fiyatını 1800-2000 tl arasında yapsalardı o zaman takılmamıza gerek kalmazdı .

Yani napacağım bilmiyorum, Poyri den haber bekliyoruz bakalım akşam. Bu arada inceleme güzel olmuş eline sağlık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

Hayırlı olsun hocam. Gta iv sonuçlarını merak ediyorum 1.0.7.0 patch yüklü olarak paylaşırsanız sevinirim. Bakalım Bu kartta nasıl bir performans gösterecek. Optimizasyon sorunlu oyunların ne yapacağı Belli olmuyor.

Bir de kartın ses durumundan ve ağırlığından biraz bahsederseniz sevinirim. Anakarta ne kadar yük bindirdiğini merak ediyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_72468862/tm.htm

tek kartta %60 kullanım oluyor, zaten gta 4 sli desteklemiyor.
  • bu kartın birkaç driver sonra asıl performansına ulaşacağını düşünüyorum ama kart cidden çok güzel tek gpu dünya lideri zaten bir şey demeye gerek varmı
    @poyri!!! güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 9 Mart 2013; 17:46:06 >
  • crysis yine 30 fpslerde geziyor , ilk crysis de öyledir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bunun hakkında dün gece 5-6 satırlık bir şey yazmıştım ama sonra sildim, hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak diye. Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya ama istiyorsanız akşam zamanım olunca yine yazarım bu konuda ki görüşlerimi. Zaten forumdan yakından tanıyan arkadaşlara bu konuda fikrimi söylemiştim aynı şekilde bu konuya da aktarırım.

Bu arada işlemci 4.5 de iken bazen karttı sınırlıyor, günlük işlemciyi bu hızda kullanıyorum diye bf3 testini işlemci 4.5de iken almıştım ama işlemciyi 4.9a alıp tekrarlarım işlemci sınırı komple kalkar ortadan.

quote:

hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak

dostum bu adamlar illaki olacaktırlar boş ver sen onları. bi bitmediler ...

quote:

Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya

öyle üstü kapatılacak bir durum bu Poyraz, biliyorsun 690 kullanan adam titandan daha yüksek fps almakta lakin titanın tek kart olarak düşük fps alsada "akıcılık olarak daha mı iyi" yoksa "yinede yüksek fps mi tercih edilmeli" bu sorulara cevap olacak bir değerlendirme istiyorum senden. bir zahmet fırsatın olduğunda değerlendirsen sevinirim. ben tek kart kullanmayalı baya bir zaman oldu

Bu sistemden önce GTX670 2gb Slı, ondan önce GTX690 ondan öncede HD7970cf kullanıyordum, bu sistemlere baktığımızda fps olarak GTX Titan dan daha benchmarklar da daha yüksek puan alıyorlar fakat hepsinin dezavantajı çift gpu olmaları. Bu 3 sistemde de ısınma sorunu ve HD7970cf haricinde bir ses sorunu yaşamadım, 7970ler de referans tasarımdı oda normal, ama tüm kurulumlar da yaşadığım en büyük sorun akıcılık oldu. Crysis gibi bir oyunda mesela 30 fps üstü akıcıdır denebilir 30 fps çok rahatsız etmez ama sli yada cf kurulumların da fps yoğun sahnelerde 35-40 a düştüğü zaman sanki fps düşükmüş gibi kasma ve takılma hissediliyordu ve akıcılık kayboluyordu. Bu durum zaten en yoğun sahnelerde oluyor ama bu sahneler önemli zaten max fps olarak çok uçuk değerler veriyorlar ama konu hem min fpsye hemde akıcılığa gelince sorun yaşıyorlar. Fakat tek gpu da durum bu şekilde olmuyor illa GTX Titan olmasına gerek yok GTX680(overclocklandığı zaman) düşük fpsler de akıcılık olarak cf yada sli sistemlerden daha başarılı oluyor, bu durum Titan da daha da keyifli kart güçlü olunca ne GTX680 nin yada sli, cf sistemlerin sorun çıkarttığı yerde sorun çıkartmıyor fps düşüşü hissedilmiyor. Daha keyifli olduğunu açıklamak içinde en kolay örnek, sli cf kullanırken hep fps değerlerini gösteren bir program açarım ve kastığında direk gözüm fps değerine kayar bu kart ile oyun oynarken fps değerlerine hiç bakmıyorum çünkü gerek olmuyor bir değişiklik olduğu hissedilmiyor.

Buna benzer bir yazıyı HD7970cf yi bozup GTX680 aldığımda o incelemede de yazmıştım.

Ayrıca garip bir şekilde kartta sadece +30 voltaj verince hiç ramlere ve gpu ya dokunmadan, oyunlardaki getirisi çok güzel oluyor.+30 verince zaten otomatik hızını 1030a filan çekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Hayırlı olsun Poyraz,çek birde 1440p monitör bellekler boş boş yatmasın

Bakalım bir adet 27" 1440p alet ayarlamak lazım önce 900d ye geçip sıvı soğutmayı kurayım onunda sırası gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

Elinize sağlık güzel ayrıntılı bir inceleme olmuş yeni sürücüler geldikçe performansıda artıcaktır şuan sorun yaşadığınız oyun vs program var mı? 3dmark gibi

Şu anda 3dmark 11 de sorun yaşıyorum çalışmıyor ama bu kart ile ilgili bir durum değil daha önceden de çalışmıyordu, aynı şekilde metro2033 ün benchmarkı da. Bu yazılımsal sorunlar hariç bir sorun ile karşılaşmadım daha.

quote:

Hayırlı olsun hocam. Gta iv sonuçlarını merak ediyorum 1.0.7.0 patch yüklü olarak paylaşırsanız sevinirim. Bakalım Bu kartta nasıl bir performans gösterecek. Optimizasyon sorunlu oyunların ne yapacağı Belli olmuyor.

Açıkçası GTA IV testi yapmak istemiyorum oyun aşırı sorunlu ama benim için çok önemli derseniz yaparım.

Kartt kullandığım en sessiz kartlardan bir tanesi buna özel tasarım kartlar da dahil. Zaten hangi sıcaklık değerinde çalışmasını istediğinizi EVGA nın programı üzerinden belirliyorsunuz ve en çok o seviyeye çıkıyor. Kart bu değer 80 olarak geliyor ve genelde %50 fan hızında çalışıyor, kasamda ki fanlar baya sessiz ve h100 var soğutucu olarak kartın sesini duymak için %50ye çıkması gerekiyor o zaman çok diğer fan ve h100 sesleri arasında zor fark ediliyor ancak %60 seviyesine geldiğinde karttın sesi düzgün olarak duyuluyor.

• Hayırlı olsun hocam eline sağlık inceleme içinde. Son kral gerçekten kral ama fiyatıda kral. Umarım kısa zamanda olması gereken yere oturur.

Bu arada Crysis 3 son zamanlarda oynadığım en güzel oyun tartışmasız. Crysis'i çok ayrı bir yere koyuyorum ben. Oyun budur dediğim bir yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun hocam eline sağlık inceleme içinde. Son kral gerçekten kral ama fiyatıda kral. Umarım kısa zamanda olması gereken yere oturur.

Bu arada Crysis 3 son zamanlarda oynadığım en güzel oyun tartışmasız. Crysis'i çok ayrı bir yere koyuyorum ben. Oyun budur dediğim bir yere.

Teşekkürler.

Crysis3 bence de olmuş, zaten incelemenin büyük bir bölümünü kapladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

crysis yine 30 fpslerde geziyor , ilk crysis de öyledir muhtemelen

Fikir vermesi açısından. Benchmark tool olarak normalde kullanılanı kullanmadım bu biraz daha düşük fps veriyor genelde kullanılandan.
     GTX Titan Kullanıcı İncelmesi

• Hayırlı olsun kart.İncelemeler içinde ayrıca teşekkür ederim.Güzel olmuşlar :) Tek isteğim mark11 deki sorunun biran önce çözülmesi. P ve X skorlarını merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

inceleme için teşekkürler. 1000 liralık kart bile hala crysis 3 te bu sonuçlar veriyosa durum kötü

hangi bin lira ? kart %25 indirimle 2408 lira crysis 3 ise pek bi manidar olmuş 2.5 milyarlık kartla ayarları fullüyorsun ve takılıyor öylemi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

Bunun hakkında dün gece 5-6 satırlık bir şey yazmıştım ama sonra sildim, hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak diye. Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya ama istiyorsanız akşam zamanım olunca yine yazarım bu konuda ki görüşlerimi. Zaten forumdan yakından tanıyan arkadaşlara bu konuda fikrimi söylemiştim aynı şekilde bu konuya da aktarırım.

Bu arada işlemci 4.5 de iken bazen karttı sınırlıyor, günlük işlemciyi bu hızda kullanıyorum diye bf3 testini işlemci 4.5de iken almıştım ama işlemciyi 4.9a alıp tekrarlarım işlemci sınırı komple kalkar ortadan.

quote:

hemen daha ucuza bu yapılır diyenler gelecek konuda hafiften de olsa bir gerginlik olacak

dostum bu adamlar illaki olacaktırlar boş ver sen onları. bi bitmediler ...

quote:

Tüm incelemeyi bitirince üstü kapalı bir şekilde değinmeyi düşünmüştüm bu konuya

öyle üstü kapatılacak bir durum bu Poyraz, biliyorsun 690 kullanan adam titandan daha yüksek fps almakta lakin titanın tek kart olarak düşük fps alsada "akıcılık olarak daha mı iyi" yoksa "yinede yüksek fps mi tercih edilmeli" bu sorulara cevap olacak bir değerlendirme istiyorum senden. bir zahmet fırsatın olduğunda değerlendirsen sevinirim. ben tek kart kullanmayalı baya bir zaman oldu

Bu sistemden önce GTX670 2gb Slı, ondan önce GTX690 ondan öncede HD7970cf kullanıyordum, bu sistemlere baktığımızda fps olarak GTX Titan dan daha benchmarklar da daha yüksek puan alıyorlar fakat hepsinin dezavantajı çift gpu olmaları. Bu 3 sistemde de ısınma sorunu ve HD7970cf haricinde bir ses sorunu yaşamadım, 7970ler de referans tasarımdı oda normal, ama tüm kurulumlar da yaşadığım en büyük sorun akıcılık oldu. Crysis gibi bir oyunda mesela 30 fps üstü akıcıdır denebilir 30 fps çok rahatsız etmez ama sli yada cf kurulumların da fps yoğun sahnelerde 35-40 a düştüğü zaman sanki fps düşükmüş gibi kasma ve takılma hissediliyordu ve akıcılık kayboluyordu. Bu durum zaten en yoğun sahnelerde oluyor ama bu sahneler önemli zaten max fps olarak çok uçuk değerler veriyorlar ama konu hem min fpsye hemde akıcılığa gelince sorun yaşıyorlar. Fakat tek gpu da durum bu şekilde olmuyor illa GTX Titan olmasına gerek yok GTX680(overclocklandığı zaman) düşük fpsler de akıcılık olarak cf yada sli sistemlerden daha başarılı oluyor, bu durum Titan da daha da keyifli kart güçlü olunca ne GTX680 nin yada sli, cf sistemlerin sorun çıkarttığı yerde sorun çıkartmıyor fps düşüşü hissedilmiyor. Daha keyifli olduğunu açıklamak içinde en kolay örnek, sli cf kullanırken hep fps değerlerini gösteren bir program açarım ve kastığında direk gözüm fps değerine kayar bu kart ile oyun oynarken fps değerlerine hiç bakmıyorum çünkü gerek olmuyor bir değişiklik olduğu hissedilmiyor.

Buna benzer bir yazıyı HD7970cf yi bozup GTX680 aldığımda o incelemede de yazmıştım.

Ayrıca garip bir şekilde kartta sadece +30 voltaj verince hiç ramlere ve gpu ya dokunmadan, oyunlardaki getirisi çok güzel oluyor.+30 verince zaten otomatik hızını 1030a filan çekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Hayırlı olsun Poyraz,çek birde 1440p monitör bellekler boş boş yatmasın

Bakalım bir adet 27" 1440p alet ayarlamak lazım önce 900d ye geçip sıvı soğutmayı kurayım onunda sırası gelecek

quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

Elinize sağlık güzel ayrıntılı bir inceleme olmuş yeni sürücüler geldikçe performansıda artıcaktır şuan sorun yaşadığınız oyun vs program var mı? 3dmark gibi

Şu anda 3dmark 11 de sorun yaşıyorum çalışmıyor ama bu kart ile ilgili bir durum değil daha önceden de çalışmıyordu, aynı şekilde metro2033 ün benchmarkı da. Bu yazılımsal sorunlar hariç bir sorun ile karşılaşmadım daha.

quote:

Açıkçası GTA IV testi yapmak istemiyorum oyun aşırı sorunlu ama benim için çok önemli derseniz yaparım.

Kartt kullandığım en sessiz kartlardan bir tanesi buna özel tasarım kartlar da dahil. Zaten hangi sıcaklık değerinde çalışmasını istediğinizi EVGA nın programı üzerinden belirliyorsunuz ve en çok o seviyeye çıkıyor. Kart bu değer 80 olarak geliyor ve genelde %50 fan hızında çalışıyor, kasamda ki fanlar baya sessiz ve h100 var soğutucu olarak kartın sesini duymak için %50ye çıkması gerekiyor o zaman çok diğer fan ve h100 sesleri arasında zor fark ediliyor ancak %60 seviyesine geldiğinde karttın sesi düzgün olarak duyuluyor.

Değerlendirmeniz için Teşekkürler hocam @hanibal187 verdiği linkte test vardı zahmet etmenize gerek kalmadı bu arada ona da teşekkür ediyorum. Kartınız tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demiştim poyri yapar diye ama ilk olamadı tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

crysis yine 30 fpslerde geziyor , ilk crysis de öyledir muhtemelen

Fikir vermesi açısından. Benchmark tool olarak normalde kullanılanı kullanmadım bu biraz daha düşük fps veriyor genelde kullanılandan.
     GTX Titan Kullanıcı İncelmesi

warhead böyle zaten ilk crysis de durum lasıl ?

• Herşey default iken max boostu nedir?

voltaj/power limit/temp limit sonda iken max boostu nedir?

stabil olarak max kaç boost hızına kadar oc olabilmekte?

OC li ve deft. iken 3DM11 P skoru koyabilir misin graphic skorları görünecek şekilde?

Bu sorularımı cevaplayabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 9 Mart 2013; 19:16:12 >
  • quote:

Daha keyifli olduğunu açıklamak içinde en kolay örnek, sli cf kullanırken hep fps değerlerini gösteren bir program açarım ve kastığında direk gözüm fps değerine kayar bu kart ile oyun oynarken fps değerlerine hiç bakmıyorum çünkü gerek olmuyor bir değişiklik olduğu hissedilmiyor.

Dostum bu son paragrafın açıklayıcı olmuş.. işin özeti budur.. sağolasın

Artık 680 SLI, 690, 7970CF, 7990 mı yoksa Titan mı diye soran arkadaşlar kartı bench kasmak için değilde oyun için kullanacaklarsa Titan ı tercih etmeliler. Bench kasacaksanız yolunuz açık ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 9 Mart 2013; 19:38:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun hocam eline sağlık inceleme içinde. Son kral gerçekten kral ama fiyatıda kral. Umarım kısa zamanda olması gereken yere oturur.

Teşekkürler.

Crysis3 bence de olmuş, zaten incelemenin büyük bir bölümünü kapladı

Alıntıları Göster
    30 Fps diyip geçmeyin, yağ gibi akıcı bir oynanabilirlik sunuyor. Tabi bu optimizasyon ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 9 Mart 2013; 19:42:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.