Şimdi Ara

GTX Titan Kullanıcı İncelmesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
6.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oynamadım henüz onu bir deneyeyim bu kadar övdüğüne göre burhan eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Ellerıne saglık dostum guzel olmus ıncelemen ama GTX690 ıle arasında fazla bır fark goremedım hatta 690 daha ıyı gıbı sence'de oyle degılmı.?

Fps olarak gtx690 daha iyi zaten ama kullanim keyfi olarak bu kart kesinlikle onde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide dota incelemesini koyabilir misin sabit 120 fps veriyomu ona göre bende alıcam:)

• Forumu bir suredir takip edenedim kartin hayirli olsun.Elestiri almis baya ama Ben begendim tek grafik cekirdegi var sonucta gtx 690 a yakin ve cok daha stabil ve 2 way sli kadar sinirli degil 690 dali gibi yani 4 way sli ve her kart 690 a yakın daha bu mimaride çift grafik birimli kartta gelecektir.Ara dönemdeyiz suanda ekran teknolojileri olarak 2k 4k ama bu süreci nvidia kendi adına başarılı sekilde korudu bence zaten kart daha cok imaj kartı.

• Resimler yalan olmuş... Daha iyisi olmayacaksa ne gereği var değişikliğin....

Ufacık açılıyor, derli toplu görünmüyor... Milletin emeğine yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Resimler yalan olmuş... Daha iyisi olmayacaksa ne gereği var değişikliğin....

Ufacık açılıyor, derli toplu görünmüyor... Milletin emeğine yazık.

Eski hali ile bıraksalar daha iyiydi şimdi üstüne tıklayınca bile ufacık değerler okunmuyor ne anlamı kaldı bu işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Hayırlı olsun, muhteşem bir kart.

Herhangi bir SLI-CF çözümden kesinlikle daha mantıklı. Tabi amacı, gerçek anlamda performanslı ve keyifli oyun olanlar için :)

Bu kart, PS4 oyunlarında sürekli iyi performans verecek bence. 6 GB ram'i ve Titan ismini laf olsun diye koymadı nv :)

Bir ara elimdeki 670'le karşılaştırma isteyebilirim, sahne veya timedemo olarak. İlerde fiyatlar düşebilirse Titan almak istiyorum ben de.

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

her üst seviye kartta crysis düşük fps veriyor sorun oyunun yüksek kaliteli grafiklerinden kaynaklanıyor

Hayır. Zorlaması, optimize özürlü olmasından, görünmeyen şeyleri çizmesinden veya getirisi gözle anlaşılamayan şeyleri aşırı hassas çizmesinden kaynaklanıyor.

Zaten mevcut özürlü haliyle de abartı bir şey yok. Very high + 2TX SMAA açılırsa, 680 bile 60 fps oynatıyor. 2TX SMAA, aşağı yukarı 4x MSAA kalitesini noAA performansında veriyor.

Bir de high'a düşürülürse, grafik kaybı olmadan(hakkat olmuyor), 120hz monitörcüler bile sürekli akıcı oynayabilir.

Zaten bu 8xMSAA açma fantezisi olanları anlamak güç. Forumlar 670-680-7970 gibi kartlar kullanıp "full açınca kasıyor yeaaa" diyen adamlarla dolu. 8xMSAA açmasa rahat edemiyor çakal. AA sekmesinde 8x değil 16-32x falan diye seçenekler olsa onu da açmaya çalışırlar büyük ihtimalle Tabi bu Crysis 3'ün optimizasyon özürlüsü olduğu gerçeğini değiştirmiyor orası ayrı konu.

Crysis 3 için 1080p Very High 2xSMAA gayet tatmin edici görüntü sunuyor ve 680 ile average 60 FPS yakalanıyor dediğin gibi. Hatta her zaman görüntüyü hafif bulanıklaşlaştırdığı söylenen FXAA bile Crysis 3 de gayet başarılı bence. En azından 24" monitörde fark hissedemedim ben. Oyunda aksiyon hiç düşmediği için MSAA-SMAA-FXAA ve High-Very High arası farkları algılamak mümkün değil zaten.

E doğru. Sen 7970'i ne için alıyorsun? Crysis 3'ü saymazsak 7970'e falan hiç gerek yok. Oyunları AA'sız açacaksan GTX 560Ti bile yeter ayarları high'ta açmaya. Ben 6970 ile Crysis Warhead'de 24x Edge Detect + Supersampling AA açıyorum.

• Ben bu konuyu görmemişim imzana koymasan haberim olmayacak Poyri :))

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Yine güzel bir inceleme yapmışsın

Merak ettiğim bir şey var; fan sesi nasıl ? Referans 680 gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Ben bu konuyu görmemişim imzana koymasan haberim olmayacak Poyri :))

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Yine güzel bir inceleme yapmışsın

Merak ettiğim bir şey var; fan sesi nasıl ? Referans 680 gibi mi ?

Teşekkürler.

FAn sesi 680den az kesinlikle. Gerci bugun blok taktim yarinda sisteme sivi eklerim fan sesine kesin cozum

• 4k videolarda performans nedir.
  • wox kullanıcısına yanıt
    Karti elden cikartali cok oldu 4k denemedim hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Karti elden cikartali cok oldu 4k denemedim hic.

500 tl civarı ddr 5 alınır mı iyi birşey istiyorum ancak imkanım el vermiyor.
  • wox kullanıcısına yanıt
    Ddr5 diye bakma ise kartlarin incelemelerine performans karsilastirmalarina gore elindeki butce ile alabilecegin en iyi kartti bulabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.