Bildirim
GTX1060 laptop kullanan arkadaşlar yazabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben gtx 1060 maxq lu modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum, dell inspiron 7577 bu arada laptop... -
Hocam oynadığınız oyunlarda fps oranı nasıl acaba hatırladıgınız kadarını yazabilir misiniz? -
Popüler oyunlardan yazayım hocam, oyun içi kaydettiğim resimlerden videolardan bakarak:
GTA 5 “Very High” ayarlarda 65-90 fps arası değişiyor, ortalama 75 fps.
Witcher 3 Ultra ayarlarda 50-65 fps arası değişiyor ortalama 55 fps.
Resident Evil 2 remake en yüksek ayarlarda daha 60dan aşağı düştüğünü görmedim.
BFV ultra ayarlarda 50 fps civarı.
Metro exodus yine en yüksek ayarlarda çok değişiyor, ama 60 fps altı olmuyor genelde.
En düşük Assassin’s Creed Odyssey de aldım o da en yüksek ayarlarda yine ortalama 35 fps civarı. -
Hocam cs go dota 2 gibi oyunlar da kac fps aliyrosunuz ben bu tur oyunlar da sikinti cekiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneme fırsatı olmadı bu oyunları hiç oynamadım maalesef... -
nivida DVR ögelerini kapat. Vulkan dlc yi kaldır. ne olduklarını bilmıyorum ama forumlarda oyle yazmışlar. Faydası olur belki -
teşekkür ederim hocam iyi günler dilerim.quote:
Orijinalden alıntı: armegon33
Deneme fırsatı olmadı bu oyunları hiç oynamadım maalesef... -
teşekkür ederim hocam deneyeceğim. -
olmaz ise haber ver aynı sorunu yasayan epey bır kısı var ama kesın cozume soyle ulastım dıyen yok gene ben bir bakayım forumlara -
Hocam sorun devam ediyor. Ekran kartının yüzde yüz kullandığı oyunlarda iyi performans alıyorum, fakat cs go dota 2 gibi basit oyunlarda ekran kartı yüzde 20 30 civarında kullanıyor bu da fps i baya düşürüyor.quote:
Orijinalden alıntı: cuhuku
olmaz ise haber ver aynı sorunu yasayan epey bır kısı var ama kesın cozume soyle ulastım dıyen yok gene ben bir bakayım forumlara -
cs go cpu kullanır dotayı bılmıyorum sunu yap guvenli modda ddu ile nvida sürücülerini kaldır. nvidia nın sayfasından sürücünü indir.. nvidia ile ilgili hiç bir şey kalmasın.. bilgisayarını aç ama internet baglantın olmasın wifini vs kapalı olsun indirmiş oldugun nvida sürücüsünü kurarken yanlıs hatırlamıyorsan gelismıs secenkler etkınlestırılecek ... experience kesinlikle kurulmadan devam edilecek.
yükleme elle yapılacak experience ile yapılmayacak -
gelişmiş secenegini işaretleyınce 4-5 tane secenek cıkıyordu. Sadece grafik sürücüsünü kuracaksınız. oyun oynamayalı epey oldu.
oyun sembollerındende sag tıklayıp erkan kartınızı secerek çalıstırma durumu vardı. Sizin oyunlar birleşik ekran kartı ile oynuyorda olabilir .
birde malwarebytes ile bir virus taraması yapın sistemde. Virus programı kullanıyorsanız lısanslı falan filan degilsede onu silin onun yerine panda kurun -
Hocam sağ tıklayıp nvidia ile baslatıyorunm sorun devam ediyor. Diğer dediklerinizi deneyecğeim teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X