Arkadaşlar 3 gün önce asus rog strix oc 1070 taktım.3 gündür oyun felan oynadım sıkıntı yoktu.Bugün elektrik gitti geldi.Açtım bios ekranın sadece sol üst kısmı gözüküyor.Çözünürlük 640x800 gibi birşey.Biosu geçtikten sonra siyah ekran kalıyor.Eski ekran kartını taktım düzeldi biosta düzgün gözüküyor masaüstünede geliyor.Tekrar gtx1070 i taktım gene aynı şekil bios çözünürlük yanlış masaüstü gitmiyor siyah ekran.Başka anakartta denedim onunda biosunu 640x800 şeklinde sadece bazı kısımlar gözükcek şekilde gösteriyor.DVI kablosu kullanıyorum.Sorun kablo desek 3 gündür çalışan kart şimdi niye böyle bir sorun yaptı çözemedim.Yardım ederseniz sevinirim.
Kendi agzinla sormuş cvplamişsin sorun ekran kartinda servise göndericeksin..!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
SEHZADE63S
kullanıcısına yanıt
hocam sorun şu ki eski sisteme taktım onunda biosu bozuk gösterdi ama windows 7 açıldı ve driverini kurdum sıkıntısız çalışıyor.Tek sorun ekran kartı biosa gelince çözünürlüğü yanlış veriyor.Ha birde win 10 yeni sistemde siyah ekranda kalıyor.HDMI kablo alıp denicem birde.
silinebilir hdmi kablosu ile düzeldi sorun yok.
SiSKHoBBiT
kullanıcısına yanıt
yine de servise gönder değiştirsinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme