Şimdi Ara

GTX295 değişiyor, yerine? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

Fatura değerine göre değişim yapılması bile haksızlık, adam 1000 tl verdi ama belki 3 sene önce verdi, enflasyon yada döviz kuru hesaplanarak, bugünkü değer tespit edilmeli ona göre değişim yapılmalı...

Kaç $ verdiysen ona göre değişim iste arkadaşım...

kanunlar belli niye kendi kafana göre bir şeyler söylüyorsun ki

Benim gibiler kanunları da eleştirir, kanunlar salt doğrular değildirler, her sene birçok kanun daha iyiye doğru değiştirilirler, düşünmemeye programlanmış bir millete ancak eleştri yapanlar garip gelebilir...
  • asus ve zotac stoklarda 580 yokmuş, vatan bilgisayarda her markanın olduğunu, ordan temin edip edemeyeceklerini sordum.

580 ve 570 arasında çok mu fark var? 570 varmış stoklarda
  • msi sorun 580.

kartın adı bu: MSI N580GTX Twin Frozr II/OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 28 Nisan 2011; 16:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

msi sorun 580.

kartın adı bu: MSI N580GTX Twin Frozr II/OC

Bu kartın saat hızları ve default voltajında sorun var; aman diyeyim. Sonra benim gibi her bilgisayarı açtığınızda afterburner'la uğraşırsınız...

Edit;

@MÜŞAVİR ;

Hocam sende hala GTX 460 mı var yahu

Hiç yakışıyormu bir kuduruğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 28 Nisan 2011; 16:39:26 >
  • barız fps farkı vardır 580 ıcın zorlayın derım

GTX295 değişiyor, yerine?

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias
    @MÜŞAVİR ;

Hocam sende hala GTX 460 mı var yahu

Hiç yakışıyormu bir kuduruğa

Senin inadına 5 Yıl Parça almıycam.

Desem de inanma.

• GTX 580 veya faturada yazan bedeli ödeyin demeniz iyi olur.Nasılsa Vatanda mevcut hatta %25 kampanyasına denk getirip cebe para bile kalabilir.
  • GTX580 alın 570 le arasında fark var, gerekirse diretin 580 diye değecektir
  • quote:

Fatura değerine göre değişim yapılması bile haksızlık, adam 1000 tl verdi ama belki 3 sene önce verdi, enflasyon yada döviz kuru hesaplanarak, bugünkü değer tespit edilmeli ona göre değişim yapılmalı...

Ne çok biliyosun arkadaşım sen, aynısın sana olsa ağlama duvarı yapardın burayı muhakkak, senin paran para da diğerlerinin pul mu?
  • GTX580 yolda...
  • guzel olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: db3
    GTX580 yolda...

Kesin referans model gönderirler ama olsun ölüsü para eder
  • yanlış yapmışsıbn gtx590 isteseydin gtx580 senin eski gtx295in fatura tutaruından daha ucuz... adamlar kara gectiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 3 Mayıs 2011; 2:07:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Ne çok biliyosun arkadaşım sen, aynısın sana olsa ağlama duvarı yapardın burayı muhakkak, senin paran para da diğerlerinin pul mu?

Yanlış anlamışsın arkadaş, ben burada fatura değeri dolara çevrilip üzerine geçen yılların enflasyon oranı eklenerek tüketicinin lehine daha avantajlı bir değişim yapılmasını tavsiye etmiştim, özetle ben tüketici ve mağdur arkadaştan yanaydım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Yanlış anlamışsın arkadaş, ben burada fatura değeri dolara çevrilip üzerine geçen yılların enflasyon oranı eklenerek tüketicinin lehine daha avantajlı bir değişim yapılmasını tavsiye etmiştim, özetle ben tüketici ve mağdur arkadaştan yanaydım...

tamam o zaman, kusura bakma kardeş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.