Şimdi Ara

gtx460,hd5850 ve 5870 kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sapphire radeon 5870 eyefinity 6,2gb.256bit. 466TL.

Palit sonic platinum gtx460 1 gb.256 bit 426TL.

İki türlü 5850 var.hangisi iyi bilmiyorum.

sapphire radeon HD 5850 vapor-x.1gb 256 bit.360TL.

sapphire radeon hd5850 1gb.256bit.400TL.

1-)Düşük fiyata yüksek performans istiyorum,bunun için vapor-x olan nasıldır?

2-)en iyi karttan en kötü karta sıralama yapar mısınız..

40 tl fazla verip 5870 almaya gerek varmı,vapor-x 5850 normal 5850 den daha mı kötü.

Teşekkürler ilgilinize...

• 5850 Vapor al derim. OC yaptığında 5870 den farksızdır. En güçlüsü 5870 dir. GTX 460 pahalı ve onlardan güçsüzdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narcissist

5850 Vapor al derim. OC yaptığında 5870 den farksızdır. En güçlüsü 5870 dir. GTX 460 pahalı ve onlardan güçsüzdür.
    sapphire 5850 sipariş ettim yarın elimde olacak valla 7600gt den sonra bomba gibi olur kendisi ama 4830 da kullandım baya ekran kartı kullandım 7600" haricinde 8500 8600gt gts 9800gt 4830 bunlar çevremde yaşayan canlılarda mevcut cidden yeterde artar bile 5850 nereye kadar para dayanırki bu sistem olayına
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

sapphire 5850 sipariş ettim yarın elimde olacak valla 7600gt den sonra bomba gibi olur kendisi ama 4830 da kullandım baya ekran kartı kullandım 7600" haricinde 8500 8600gt gts 9800gt 4830 bunlar çevremde yaşayan canlılarda mevcut cidden yeterde artar bile 5850 nereye kadar para dayanırki bu sistem olayına

Alıntıları Göster
    sapphire radeon HD 5850 vapor-x+oc=5870
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

sapphire radeon HD 5850 vapor-x+oc=5870

Alıntıları Göster
    gigabyte gtx 460 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

gigabyte gtx 460 .

Alıntıları Göster
    neden vapor-x daha ucuz normalinden onu anlayamadım.Soğutucusu daha iyi ise daha pahalı olması gerekmez mi?Bu arada O.C yapmayı bilmiyorum :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytyardim

neden vapor-x daha ucuz normalinden onu anlayamadım.Soğutucusu daha iyi ise daha pahalı olması gerekmez mi?Bu arada O.C yapmayı bilmiyorum :(.

Alıntıları Göster
    fıyat performans urunu ıstıyorsan 5850 vapor-x 360tl fiyatıyla gayet cazip....

bu kartı alıp overclock ıle 100tl daha pahalı olan 5870i yakalamak mümkün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

fıyat performans urunu ıstıyorsan 5850 vapor-x 360tl fiyatıyla gayet cazip....

bu kartı alıp overclock ıle 100tl daha pahalı olan 5870i yakalamak mümkün

Alıntıları Göster
    5870 vapor-x 370 TL ye düşmüş....
    5870 gaming edition 340 TL..
    5850 vapor-x 320 TL ye düşmüş.
    5870 serisine yönelicem ama hangisini alıyım acilen yardımcı olun.
    GTX 460 hala aynı.5870 vapor-x ile toxic arasıdaki fark nedir???hangisi iyidir.Onu alıcam.Fiyatlar çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytyardim -- 18 Ocak 2011; 14:55:59 >

• quote:

5870 vapor-x 370 TL ye düşmüş....
    5870 gaming edition 340 TL..
    5850 vapor-x 320 TL ye düşmüş.
    5870 serisine yönelicem ama hangisini alıyım acilen yardımcı olun.
    GTX 460 hala aynı.5870 vapor-x ile toxic arasıdaki fark nedir???hangisi iyidir.Onu alıcam.Fiyatlar çok iyi.

Alıntıları Göster
    evet az önce ben de gördüm....5870 vapor-x gayet guzel....bu arada toxic sapphıre'ın extreme overclocklu olan modellerine verdıgı addır

vapor-x ıse ozel sogutmalı modellerıne verdıgı ısımdır....toxıc az daha ılerı nokta yani

• quote:

evet az önce ben de gördüm....5870 vapor-x gayet guzel....bu arada toxic sapphıre'ın extreme overclocklu olan modellerine verdıgı addır

vapor-x ıse ozel sogutmalı modellerıne verdıgı ısımdır....toxıc az daha ılerı nokta yani

Alıntıları Göster
    Toxic olanı opengl 3.2 destekliyor vapor-x 3.1 önemli bi fark mıdır?(toxic 30 TL ucuz) 5870 için süper bi fiyat..DAha fazla düşer mi beklemeli miyim?Yoksa biran önce 5870 Vapor-x almak istiyorum hem fikirsek...

875 Mhz GPu diyor.DAha ne kadar O.C yapılabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytyardim -- 18 Ocak 2011; 15:18:43 >

• quote:

Toxic olanı opengl 3.2 destekliyor vapor-x 3.1 önemli bi fark mıdır?(toxic 30 TL ucuz) 5870 için süper bi fiyat..DAha fazla düşer mi beklemeli miyim?Yoksa biran önce 5870 Vapor-x almak istiyorum hem fikirsek...

875 Mhz GPu diyor.DAha ne kadar O.C yapılabilir ki?

Alıntıları Göster
    bu kart standart olarak bıle haylı haylı yeter..opengl ise gereksız detay..gunumuz oyunlarında malum dırectx kullanıyoruz

opengl dırectxın alternatıfı olan yazılımdır.....vapor-x al gıtsın.....param olsa sımdı atlayıp gıdecem kadıkoye

• quote:

bu kart standart olarak bıle haylı haylı yeter..opengl ise gereksız detay..gunumuz oyunlarında malum dırectx kullanıyoruz

opengl dırectxın alternatıfı olan yazılımdır.....vapor-x al gıtsın.....param olsa sımdı atlayıp gıdecem kadıkoye

Alıntıları Göster
    vapor-x e daha fazla ne kadar O.C yapılabilir? O.C yapmayı anlatabilir misin,yada yardımcı bir link.
  • quote:

Alıntıları Göster
    en iyisi 5870dir 5870de oc oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

en iyisi 5870dir 5870de oc oluyor..

Alıntıları Göster
    eksen fiyatlarla oynamadan kapın 5870 leri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

eksen fiyatlarla oynamadan kapın 5870 leri

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar donanım konusunda çok fazla bir bilgim yok.o yüzden sorumu lütfen normal görün?
    bende dh den yardım alarak sistem topladım 3-4 ay kadar önce.ekran kartım
    HIS HD4850 GDDR3 1GB 256Bit.fiyatı şuan vatanda 205TL kdv dahil.şimdi sizin bahsettiğiniz kartlarda 1GB 256 bit.400-450TL fiyatları. Bu kadar fiyat farkını oluşturan etken nedir?gerçekten aralarındaki performans farkı çokmu fazladır?
    Bu arada ekran kartımdan memnunum.oyun konusunda çalıştırmada şuana kadar herhangi bi sıkıntı oluşturmadı.sürekli en yüksek çözünürlük - kalite de oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: redness

Arkadaşlar donanım konusunda çok fazla bir bilgim yok.o yüzden sorumu lütfen normal görün?
    bende dh den yardım alarak sistem topladım 3-4 ay kadar önce.ekran kartım
    HIS HD4850 GDDR3 1GB 256Bit.fiyatı şuan vatanda 205TL kdv dahil.şimdi sizin bahsettiğiniz kartlarda 1GB 256 bit.400-450TL fiyatları. Bu kadar fiyat farkını oluşturan etken nedir?gerçekten aralarındaki performans farkı çokmu fazladır?
    Bu arada ekran kartımdan memnunum.oyun konusunda çalıştırmada şuana kadar herhangi bi sıkıntı oluşturmadı.sürekli en yüksek çözünürlük - kalite de oynuyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27185 340 TL kaçırma

• quote:

Orijinalden alıntı: JackIcLup

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=27185 340 TL kaçırma

Alıntıları Göster
    Valla elimde GTX460 1GB olmasına rağmen dayanamadım aldım 5870 Vapor-X'i... Allah'ım nasıl kurtulacağım ben bu donanım kudurukluğundan

Son Dakika : Şimdi Eksen'i aradım; siparişte bir sıkıntı mı var acaba diye; çünkü internet sitesinde Vapor-X kaldırıldı...
    Karşımdaki yetkili kartın peynir ekmek gibi tükendiğini ve son kartı benim aldığımı söyledi...
    Sapphire'in ithalatçısının elindeki tüm ürünleri çekmiş Eksen; o yüzden fiyatlar böyleymiş. Diğer modeller için düşünceniz varsa acele edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 18 Ocak 2011; 16:31:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Valla elimde GTX460 1GB olmasına rağmen dayanamadım aldım 5870 Vapor-X'i... Allah'ım nasıl kurtulacağım ben bu donanım kudurukluğundan

Son Dakika : Şimdi Eksen'i aradım; siparişte bir sıkıntı mı var acaba diye; çünkü internet sitesinde Vapor-X kaldırıldı...
    Karşımdaki yetkili kartın peynir ekmek gibi tükendiğini ve son kartı benim aldığımı söyledi...
    Sapphire'in ithalatçısının elindeki tüm ürünleri çekmiş Eksen; o yüzden fiyatlar böyleymiş. Diğer modeller için düşünceniz varsa acele edin

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun bize kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 18 Ocak 2011; 16:35:05 >

• quote:

ben de bi an düşündüm 5870 alıp 460 ı bi ara satmayı ama şu an sıkıntı yok crysis 2 çıksın düşünürüz

• quote:

ya gerçekten kalmamış :(((..
    bırakta ben alıyım :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.