Şimdi Ara

gtx460,hd5850 ve 5870 kararsızım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@faust13; Dostum bu fiyata görünce dayanamadım; GTX 460'ı her haükarda elden çıkartırım Şu an en ucuz yerde Vapor-X 5870 600 küsur lira...

@cuneytyardim; Az daha oyalanırsan düz modelide tükenecek; biraz acele et derim.

Az önce kargoya teslim etmişler kartı bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

@muhacir; Teşekkür ederim kardeşim.

@faust13; Dostum bu fiyata görünce dayanamadım; GTX 460'ı her haükarda elden çıkartırım Şu an en ucuz yerde Vapor-X 5870 600 küsur lira...

@cuneytyardim; Az daha oyalanırsan düz modelide tükenecek; biraz acele et derim.

Az önce kargoya teslim etmişler kartı bu arada...

senden alma şansım var mı?

ya bide bi game edition var bide normali var hangisini almalı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytyardim -- 18 Ocak 2011; 16:55:50 >
  • Dostum benden alma şansın yok. Ama fırsatın varken game edition ya da normali; farketmez al işte birini... Zaten Vapor-X ile aralarında çok büyük performans farkı yok; normali 850/4800 hızında; Vapor-X 875/5000 hızında, sen zaten overclock ile bu hızları çok rahat geçersin... Geriye bir tek Vapor-X'in özel soğutması kalıyor; oda çok elzem değil; zaten 5xxx serisi ısınmıyor.
    Yani diyorum ki;

ACELE ET VE AL BİRİNİ ARTIK; İKİNCİ EL FİYATINA SIFIR KART ALMIŞ OLACAKSIN !

Daha ne diyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 18 Ocak 2011; 17:09:11 >
  • SAPPHIRE Radeon HD5870, 1 GB = 342,83 TL
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=34247
  • arkadaşlar soruma cevap verebilecek biri varmı?
  • bu fiyatlar boyle gider,
  • Şu anda piyasada alınabilecek en iyi F/P kartı oldu 5870'ler.. 1.5 ay önce 700 liradan aşağı 5870 yoktu..
  • Bende gördügüm gibi aldım bugun, saat 4 civarıydı.Vapor-x leri görmek kısmet olmadı ama 350 tl 6 taksit 5870 daha ne olsun
  • GTX 460 + OC (imzaya bak) performsnsı 5870 e kadar gidebiliyor (hatta geçiyor bazen).
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

GTX 460 + OC (imzaya bak) performsnsı 5870 e kadar gidebiliyor (hatta geçiyor bazen).

Bildiğim kadarıyla 6870i bile geçemiyor nasıl 5870i geçiyor anlamadım.
  • GTX 460 ın oc ile hd5870i geçmesi hd5870in gtx460ı tokatladığı gerçeğini değiştirmiyor.
  • quote:

GTX 460 + OC (imzaya bak) performsnsı 5870 e kadar gidebiliyor (hatta geçiyor bazen).

5870 oc olmuyormu
  • quote:

Dostum alınma darılma ama saçmalamışsın .5870 oc olsa ne olcak peki gtx 460 ile 5870 i karşılaştırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

5870 oc olmuyormu

460 oc = 5870. 5870 oc= x . x oc = y, y oc = z. z oc = lagaluga. bu böyle giderde gider bunun sonu yok. binlerce kez böyle yorum aldım "bu oc olsa nolcak peki?". "bu oc olmuyormu sanki ?"... bunun sonu yok... benim dediğim kart oc ile 5870 e kadar gidiyor performsnı...

edit: en gıcık olduğum yorumlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

5870 oc olmuyormu

460 oc = 5870. 5870 oc= x . x oc = y, y oc = z. z oc = lagaluga. bu böyle giderde gider bunun sonu yok. binlerce kez böyle yorum aldım "bu oc olsa nolcak peki?". "bu oc olmuyormu sanki ?"... bunun sonu yok... benim dediğim kart oc ile 5870 e kadar gidiyor performsnı...

edit: en gıcık olduğum yorumlar.

Bu tür yorumları görmek istemiyorsan "gtx460 oc ile 5870i bile geçiyor bazen ,5xxx serisine para verilirmi " gibi gıcık ve saçma yorumlar yapma

• sana göre gıcık gelebilir bunlar bana sizinkiler çok gıcık geldi ama saçmaladığım falan yok gerçekler bunlar eğer biraz araştırıp at gözlüğünü atsaydın belki görebilirdin. buraya son yorumum.
  • quote:

Bir önerme yapmışsın sanırım.

Aam pek yeri olmamış.

Normalde tabiki GTX460 denirdi. Ama şu fiyatlar ile: GTX460 ı OC ettiğimizi düşünelim.

5870 daha ucuz. +OC yapılır ise daha ileri geçer. Daha az güç harcıyor.

Tessellation da belki bir şeyler olabilir. Ama o da en güçlü kartlarda bile pek oynanabilir durmuyor. DX10 için 8800GTS320 almak gibi. DX11 de Crysis te Full+Full için 5770 almak gibi bir şey. Ne zaman doğru dürüst bir şey olacak bakalım. bu Tessellation olayında NVidia iyi iş başardı ama daha çok oyunda görmek gerek. Ve tabi adam gibi performans ile.

Vapor - X i kaçırdığıma çok üzüldüm yanlız. Ben de nomal 5870 aldım. 5770 vardı ama olsun. O da anı olsun artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Dostum alınma darılma ama saçmalamışsın .5870 oc olsa ne olcak peki gtx 460 ile 5870 i karşılaştırmayın..

+1
  • Arkadaşlar hd5850 vatanda 600 küsürken eksen bilgisayarda 324 tl falan. Neden bukadar fark var aralarında vatan kartın içine altınmı saklıyor

vatan

eksen

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

Arkadaşlar hd5850 vatanda 600 küsürken eksen bilgisayarda 324 tl falan. Neden bukadar fark var aralarında vatan kartın içine altınmı saklıyor

vatan

eksen

stoklar bitene kadar bu fiyattan eksende
    sonra bulamazsını zaten 5800 kartların alımını kesmişler.
    başka yerde niye bu fiyat diye sorgulamamak lazım.
    ew nin açılışında wd live 90 liraya mı ne satılmıştı mesela
    başka yerde 220 lirayken
    o hesap bu fiyatlarda.geçici yani
    ihtiyacı olmayan bile alıyor baksana
    bu fiyatlara düştü diye 2. el piyasası değişecek diye bişey yok ama bugun bi ilan gördüm
    alınık 5870 yazmış başlığa
    mesajında 'ama 0 fiyat ı 350 lira ona göre' yazmış
    ilginç yani.
    o wd live ı 90 liradan alıp 175 e satanlar vardı,normal bi durumdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.