Şimdi Ara

GTX560 Ti mi AMD6950 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu ile alâkası yok ama bende bir soru sormak istiyorum amd 78xx serisi ne zaman çıkacak duyumlarıma göre güç tüketimi az olacakmış ve performansı da iyi olacakmış fiyat aralığı ne olur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Yav ne işmiş arkadaş bu mod olayı sanki ekran kartı 40 nanometreden 28 nanometreye geçiyor yav gözünüzü seveyim her 6950 alana 6970 modlayın demeyin sadece Shader'ların açılmasından başka bişey değil bu oc yap gene 6970 yakalanır.

GTX560Ti diyorum

Katılıyorum
  • Boş ver AMD yi sorun çıkartmayan kart sahibi olmak istiyorsan ASUS GTX 560 Tİ al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Boş ver AMD yi sorun çıkartmayan kart sahibi olmak istiyorsan ASUS GTX 560 Tİ al

2007 den beri su forumdayim ve bugune kadar gordugum en cahilce ve en sacma yorum. Bi insan birseyi savunurken bile biraz mantikli savunur. Birini yuceltip digerinide itin g..... sokmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Boş ver AMD yi sorun çıkartmayan kart sahibi olmak istiyorsan ASUS GTX 560 Tİ al

Yav he he.
  • GTX560Ti almani tavsiye ederim, yazilim ve oyun destegi o gorulen %5lik performans farkini kapatiyor. Ayrica GTX560Ti da daha ayrintili grafik ayarlari mevcut. 6950de 8x AA acabilirken 560Ti'da 16/32x AA acabiliyorsun. Oyununa gore degisiyor tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700-800 bütçen varsa neden gtx570 düşünmüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingTigerTR

700-800 bütçen varsa neden gtx570 düşünmüyorsun

Güzel soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingTigerTR

700-800 bütçen varsa neden gtx570 düşünmüyorsun

Aslında ekran kartlarını araştırmaya başladığımda 700-800 lira gibi bütçem vardı bu paraya 6950-560 falan alırsın dedi arkadaşım ben de sizlere bi danışıyım dedim hangisi daha iyi diye daha sonra araştırınca fiyatların indirime girdiğini ve daha uygun bi fiyata alınabileceğini öğrendim. yine 700-800tl gibi bir bütçem var ama bi arkadaşta gerek yok 6970 veya 570'e dedi 6950 ve 560 herşeyi halleder bunları al dedi bu yüzden konu böyle devam etti, ama (6950-560) ve (6970 ve 570) arasında bu fiyat farkına değecek bir performans farkı varsa tabiki 6970 ya da 570 alabilirm.Şimdide biraz daha bekle 7xxx ve 6xx serilerinin fiyatları senin bütçene düşer o zaman al diyolar düşer mi acaba beklesem mi diye düşünüyorum.

• Bence de bekle 570 al paran yoksa oc yaparım diyosan 560 ti oc yok diyosan 6950 (risk seviyosan biosla 6970)
    diyecek başka bişey yok!
  • EĞER BF3 VE BU TARZ OYUNLAR OYNAYACAKSAN NVIDIA TEK TAVSIYEMDIR.SAKIN AMA SAKIN NVIDIA DAN VAZGEÇME ELBET BIRGUN PIŞMANLIK ÇEKERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

GTX560Ti almani tavsiye ederim, yazilim ve oyun destegi o gorulen %5lik performans farkini kapatiyor. Ayrica GTX560Ti da daha ayrintili grafik ayarlari mevcut. 6950de 8x AA acabilirken 560Ti'da 16/32x AA acabiliyorsun. Oyununa gore degisiyor tabi

yazılım ve oyun desteği o kadar performansı kapatsaydı bu tablolarda zaten belli olurdu 560ti önde olurdu. demekki yazılımla bu kadar oluyor boş boş konuşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

GTX560Ti almani tavsiye ederim, yazilim ve oyun destegi o gorulen %5lik performans farkini kapatiyor. Ayrica GTX560Ti da daha ayrintili grafik ayarlari mevcut. 6950de 8x AA acabilirken 560Ti'da 16/32x AA acabiliyorsun. Oyununa gore degisiyor tabi

yazılım ve oyun desteği o kadar performansı kapatsaydı bu tablolarda zaten belli olurdu 560ti önde olurdu. demekki yazılımla bu kadar oluyor boş boş konuşmayın

Sen boş boş konuşma, iki kartıda kullandığım için o yorumu yapıyorum ben. değil mi ? Senin gibi testlere bakıp ezbere konuşmuyorum fanboy.
  • quote:

quote:

quote:

Sen boş boş konuşma, iki kartıda kullandığım için o yorumu yapıyorum ben. değil mi ? Senin gibi testlere bakıp ezbere konuşmuyorum fanboy.

ne fanboyu arkadaşım cahilmisin sen önümüzdeki günlerde gtx560 alıcam. dediğin gibi sadece yazılımla olsaydı bu işler 8800 gt 7970 ide geçerdi ama tablolardada görüldüğü gibi yazılım bile 6950nin gerisinde bırakıyo kartı. sen kullandın die tek senin dediğin doğru bütün sitelerin incelemeleri yanlış ölemi. aferin

• Yahu ne kadar gergin ne kadar saldırgan tavırlar içerisindeyiz böyle, yapmayın etmeyin sevgili abilerim, kardeşlerim

Sorunun cevabına gelecek olursak, ciddi anlamda iki kart arasında diğerini almadım diye pişmanlık yaşatacak bir fark yok kesinlikle, bende ekran kartımı değiştireceğim için uzun zamandır araştırıyorum bunlara dayanarak söylüyorum, yoksa kullanmadım, elbette kullananı daha iyi bilir ama neredeyse güvenilir her sitede araştırdım diyebilirim, ki bende HD6950 ya da HD7850 diye karar kıldım

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Son 6 ayda 460,6870,560AMP 560TI 560TI SLI 570 kullandım. 1 aydır 6950DCII kullanıyorum. Şimdi gelelim Anandtech benchlerine değil de gerçeklere,
    İki kart ile de hangi oyun olursa olsun, aynı ayarlar dışına çıkılmaz. Yani kartlar aynı segmentte olup, aralarında performans farkı da mevcut fiyat farkı kadardır. Şöyle bir fark var ancak;
    Vatan'da %25 indirimli fiyatlarla,
    ASUS 560TI DCII özel seri 3 yıl garantili Çizgi destekli bir kart 500TL,
    Sapphire 6950 2GB 540 TL. Ayrıca kendinden modludur. Ancak 2 yıl garantilidir. Ancak kartın PCB tasarımı referanstır. Sadece çift fanlı soğutma farklıdır. Eğer TOXIC veya DCII yada TFIII power olsaydı (TFII bile değil, oda ref PCB olup sadece soğutma farklıdır) iş değişirdi.
    6950@6970 kullanımında kartı bir de 900MHZ OC etmek gerekir ki, 6970 performansına yakın olsun. Yalnız Ben ASUS 6950 DCII ile 900MHz'de modlanmış 6950@6970'leri geçtiğimi söyleyebilirim. Çünkü 8+6 pin ve özel tasarım PCB üzerinde kaliteli kapasitörler kartı OC altında frenlemiyor.
    Ama 6950 DCII'de sıfır olarak ucuz bir kart değil. TFIII PE ve TOXIC hiç değil. Aradaki performans getirisi %20'lere yani 100 TL2yevaran fiyat farkını telafi etmiyor.
    Devir ne kadar para o kadar FPS devridir. Aynı kartın özel serileri bile fiyat farkınan daha fazlasını vermezler.
    BU şartlarda sıfır olarak alnıcak en uygun kart sadece ASUS markalı 560TI DCII olur. Eğer MSI 560TI derseniz, onun yerine Sapphire 6950 2gb alın derim. Dediğim gibi AMD Nvidia ayrımından ziyade kartların tasarımı fiyatı ve garanti servis durumları ilk önce ele alnıması gereken unsurlar olmalı.

http://donanimhaber.com/asus/NewsDetail.aspx?id=24781

Bir de, bu hocamızın sözünü dinle derim, en mantıklı yaklaşım bana kalırsa budur menfaatin için hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne fanboyu arkadaşım cahilmisin sen önümüzdeki günlerde gtx560 alıcam. dediğin gibi sadece yazılımla olsaydı bu işler 8800 gt 7970 ide geçerdi ama tablolardada görüldüğü gibi yazılım bile 6950nin gerisinde bırakıyo kartı. sen kullandın die tek senin dediğin doğru bütün sitelerin incelemeleri yanlış ölemi. aferin

Tek o değil bende öyle.Fps ve oyun manyağı her haltı inceleyen sapık biri olarak aradaki farkı gördüm.Bf3 ü aynı ayarlarda hd 6950 ile oynadım sıkıntı çok vardı.Vertical sync off ta oynanamıyordu dalgalanmalardan.On yapıtığımda dalgalanma gidiyordu ama bu seferde kasış ve mouse lag sorunu :)Bütün takım arkadaşlarım nvidia ya geçmemi söylediler.Takas ettim msi 560 ti aldım.Şimdi inan dünyanın en mutlu insanı benim.Vertical sync off ta kırılma sorunu halloldu mis gibi oynuyorum ve high da adam gibi performans alabiliyorum.Yani şuna inanadım nvidia'dan gerisi yalan çoğu oyunda.VE BU ATI'LERIN DRIVERLARI OKADAR MALKI INSANI DINDEN IMANDAN CIKARIR.Her bir driver başa bela.Yok 3 ay önceki driverı kur kasma sorunu düzelecek yok şu yok bu.Hakkatende düzeliyordu.Böyle saçmalık olurmu yahu?Bunlarlamı uğraşacaz biz.Ben gördüğümü ve duyduklarımı söylüyorum.Ve sana söyleyen arkadaşımızda haklı.Boşuna laf dalaşına girmeyin.Arkadaşada önerim 6950 nin 2gb olmasına felan bakma.O kart da çok sağlam bir kart ama ben yukarıda diyeceğimi dedim.Oyunlarda belli bir üstünlüğü var nvidia'nın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 1 Nisan 2012; 23:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

quote:

quote:

quote:

Tek o değil bende öyle.Fps ve oyun manyağı her haltı inceleyen sapık biri olarak aradaki farkı gördüm.Bf3 ü aynı ayarlarda hd 6950 ile oynadım sıkıntı çok vardı.Vertical sync off ta oynanamıyordu dalgalanmalardan.On yapıtığımda dalgalanma gidiyordu ama bu seferde kasış ve mouse lag sorunu :)Bütün takım arkadaşlarım nvidia ya geçmemi söylediler.Takas ettim msi 560 ti aldım.Şimdi inan dünyanın en mutlu insanı benim.Vertical sync off ta kırılma sorunu halloldu mis gibi oynuyorum ve high da adam gibi performans alabiliyorum.Yani şuna inanadım nvidia'dan gerisi yalan çoğu oyunda.VE BU ATI'LERIN DRIVERLARI OKADAR MALKI INSANI DINDEN IMANDAN CIKARIR.Her bir driver başa bela.Yok 3 ay önceki driverı kur kasma sorunu düzelecek yok şu yok bu.Hakkatende düzeliyordu.Böyle saçmalık olurmu yahu?Bunlarlamı uğraşacaz biz.Ben gördüğümü ve duyduklarımı söylüyorum.Ve sana söyleyen arkadaşımızda haklı.Boşuna laf dalaşına girmeyin.Arkadaşada önerim 6950 nin 2gb olmasına felan bakma.O kart da çok sağlam bir kart ama ben yukarıda diyeceğimi dedim.Oyunlarda belli bir üstünlüğü var nvidia'nın

hocam haklı olduğun yerler var. sen burda tek bi oyun üzerinden konuşuyorsun. 560 ti bu oyunda az biraz önde olabilir bakmadım bilmiyorum şu an. Ama şunuda belirtmek gerek 6950 kullanıp çok memnun insanlarda var hatta bf3 üde ultrada çok rahat oynayanlar var gayet memnunlar. sizde sorun çıkarmış olabilir bu kart tek sizde böle diye herkeste böle bişi olmaz. driver konusunda haklı olabilirsiniz ati ekran kartı kullanmadım hiç bilmiyorum ama ben fanboyluk da yapmıyorum objektif konuşuyorum gözlemlediklerim kadaryla. ama sizde kendinizce haklısınız tabiki sonucta kullanmış ve sorun yaşamış birisiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam haklı olduğun yerler var. sen burda tek bi oyun üzerinden konuşuyorsun. 560 ti bu oyunda az biraz önde olabilir bakmadım bilmiyorum şu an. Ama şunuda belirtmek gerek 6950 kullanıp çok memnun insanlarda var hatta bf3 üde ultrada çok rahat oynayanlar var gayet memnunlar. sizde sorun çıkarmış olabilir bu kart tek sizde böle diye herkeste böle bişi olmaz. driver konusunda haklı olabilirsiniz ati ekran kartı kullanmadım hiç bilmiyorum ama ben fanboyluk da yapmıyorum objektif konuşuyorum gözlemlediklerim kadaryla. ama sizde kendinizce haklısınız tabiki sonucta kullanmış ve sorun yaşamış birisiniz

Bf3 için bana güvenebilirsin.Bu yüzden tüm sistemimi değiştirdim ve crt de oynuyorum sırf 100 hz den faydalanabilmek için.Yani tahmin edemeceğin kadar test sapığıyımdır En sağlam kaliteyi oynanabilirliği alana kadar denemelerimi yaptım.Millet sorun yaşamadı diyorsun ama millet o kadar ince bakmıyor olaya.Adam dayıyor vertical sync on'a öyle oynuyor ama off ta oynayamıyor çünük kırılma var.Peki ben nvidia da off ta nasıl oynuyorum kırılma olmadan :)İşte zaten burada kalitesini belli ediyor nvidia.Eğer pro oyuncusysanız nvidia dan vazgeçmeyin diye anıra anıra söylüyorum.Ve aynı karttan kuzenimde vardı onda da aynı problem ile karşı karşı karşıya kaldık.Bf3 forumlarında bunu çok gördüm tek biz değiliz.Aynı şekil fifa 2012 dalgalanma muhabbeti mesela.Sırf oyun ati kartlar için oyuna seçenek ekledi ayarlarına böyle birşey varmı :)Neden bunlar nvidia'da olmuyor.Sana inan çok sayarım bu şekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 2 Nisan 2012; 0:25:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.