Şimdi Ara

GTX560 ZOTAC OYUN CANAVARI PANPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    GTX560 ZOTAC HER HANGİ BİR SORUNU YOK ÜRÜNÜ SİSTEM OLARAK ALDIM 1.5 YIL OLMUŞTUR GÜNCEL OYUNLARIN TAMAMINI OYNATIR DX11 DESTEKLİDİR ::

GTX560 ZOTAC OYUN CANAVARI PANPA

299 LİRA..

Takas ve pazarlık düşünmüyorum ekran kartının sıfırı internette 400-500 liradan satılmakta küçük bilgisayarcılarda daha pahalı ciddi alıcılara fotoğraf temin edebilirim. İlgilenen arkadaşlar PM'den iletişime geçebilir.

Satış: Ankara içi elden satış mümkündür önce havale/eft sonra kargo kargo alıcıya aittir öncelik ankara içi hemşerilerimindir eğer ciddi alıcı çıkarsa şehirdışı düşünürüm yoksa amacım elden teslim eşklinde satmak 3 yıldır sitedeyim kimseyi dolandırmadım referansı yok neden önce para istiyor diye boşa şüpelenmeyin..

Önemli Not: İlanım kurallar dahilince yoruma açıktır. Fiyat ve kartlar hakkınızdaki düşüncelerinizi kendinize sakladığınız için teşekkür ederim.

İlana yorum yazanları muhattap almıyorum boşuna yazmayın cevap vermeyeceğim fiyatım budur üründe budur işinize gelirse bütçeniz müsade ederse almaya değer bir üründür bunu yazdım diye hakkımda farklı düşünceye kapılmayın işin doğrusu bu falanca ilanı filanca kişiyi gösterip piyasayı düşürtmeye boşa uğraşmayın ne zaman bi ilan versem nerde boş beleş adam var gelip beni buluyorlar artık sinir olmuyorum onlara sadece gülüyorum nerde ucuza varsa gidin ordan alın gelip burda yaygara yapmayın satılmassa satılmasın o kadar para verdim kullanmaya devam ederim bozuk değil kırık değil kimseye zorla satmıyorum serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar kimsede karışamaz herkes falanca yerden aynı fiyata mal almıyor o yüzden herkesin kriteri hesabı farklı yapılması gereken bir indirim veya bindirim varsa onu ben kendi rızamla yaparım başkası dedi diye yapmam..
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1R2T -- 17 Ekim 2013; 2:09:08 >

• mesajım bulunsun

17.10.2013 - 299TL
  • 299 mu :S 560 ti olan hatta referans tasarım olmayan kartlar bile 230-250 arasında gidiyor..fiyat bence baya bi fazla..genede hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Stone_TR

299 mu :S 560 ti olan hatta referans tasarım olmayan kartlar bile 230-250 arasında gidiyor..fiyat bence baya bi fazla..genede hayırlı satışlar..

aynen öyle bu kartın edeceği enbaba 180 tl dir bi kuruşta fazla etmez arkadaş kendi malını altın kaplama sanıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbaz_233 -- 23 Ekim 2013; 19:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

quote:

299 mu :S 560 ti olan hatta referans tasarım olmayan kartlar bile 230-250 arasında gidiyor..fiyat bence baya bi fazla..genede hayırlı satışlar..

aynen öyle bu kartın edeceği enbaba 180 tl dir bi kuruşta fazla etmez arkadaş kendi malını altın kaplama sanıyor sanırım

ben şu an msi gtx 560 ti kullanıyorum bilmiyorumda 2-3 sene önce aldım 550 tlye :D ve aradakaş 400-500 lerden bahsediyor galiba 660 ile karıştırıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canbaz_233

quote:

ben şu an msi gtx 560 ti kullanıyorum bilmiyorumda 2-3 sene önce aldım 550 tlye :D ve aradakaş 400-500 lerden bahsediyor galiba 660 ile karıştırıyor

Asus 560ti dcu2 ler 280-300 arası gidiyorki zotac ın düz 560 ı enfazla edeceği 180 tl dir arkadaş kendini 2 sene öncesinde sanıyor galiba

• kartın sıfırı 300 tlydi aldığı fiyattan vermek istiyor herhalde ben 2 sene önce asus gtx 560ı sıfır olarak 300 den almıştım hatta 250 tlye sattım şuan diyecek birşey bulamıyorum bu kart bu fiyata satılırsa donanımhaber bitmiş demektir
  • İşinize bakın 180'ne elinde olan varsa bana göndersin alacağım hodri meydan..
  • gerçekçi olmak gerekirse şu an forumda zotac gtx 560 Ti var. 250TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.