Şimdi Ara

gtx560ti & 9600gt sli ne kadar etkili olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski 9600gt sli bozdum ve gtx560ti aldım. 650 watt psu var. Bu sli ne kadar etkili olur. Etkili olursa psu yeter mi? teşekkürler.

• PSu sıkıntı verebilir. Ayrıca 2. bir 560TI yerine ilk kartı satıp 2. el 580 veya daha iyi performans için 670 alınabilir. Zaten 560TI SLı ile 670 arasında çok fazla bir performasn farkı olmaycaktır...
  • Orda bi anlatim yanlisi yapmisim :) 9600 sli vardi bunu cikardim 560ti var su anda 9600 gt ile sli yapmayi düsünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 W 80+ bir PSU varsa sorun olacağını sanmam
  • sence böyle birşey olabilir mi

• sli olmazda 9600 gtyi pysix kart olarak atayabilirsin sadece
    sli için bir tane daha gtx 560 ti lazım
  • Kusura bakmayin ya kafa gitti sicaklardan uykusuzluktan benim bildigim 560ti 150 watt 9600gt 96 watt harciyor islemcide 120 130 harcasa anakartta bi 80 harcasa bile rahat yeter gibi geliyor bana . 9600gtyi physx olarak atamak ne kadar + kazandirir acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9600gt fizik kartı olacaksa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 7 Ağustos 2012; 18:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

9600gt fizik kartı olacaksa olur.

öyle düşünüyorum ama 90 100 watt lık bir tüketime değer mi onu bilemedim. Sizce değer mi ? Aslında oynadığım oyunlar cod2,4 bf3 tdu2 gibi fps yarış. physx in pek kullanıldığını düşünmüyorum. Bu oyunlarda bi fps artışı beklememeli miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dkayy

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

9600gt fizik kartı olacaksa olur.

öyle düşünüyorum ama 90 100 watt lık bir tüketime değer mi onu bilemedim. Sizce değer mi ? Aslında oynadığım oyunlar cod2,4 bf3 tdu2 gibi fps yarış. physx in pek kullanıldığını düşünmüyorum. Bu oyunlarda bi fps artışı beklememeli miyim ?

Hayır o oyunlarda bir katkısını göremezsin. Mafia 2, Just Cause 2 veya Batman:Arkham oyunları oynayacaksan öneririm
  • Teşekkürler arkadaşlar :)
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar :)

9600gt sli ile bf3 crysis 2 testi yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

9600gt sli çok önceden çıkarttım çünkü bf3 en düşük grafiklerde bile çok takılıyor 14 15 fps anca alıyordur.crysis 2 yi denemedim ama bf3ten biraz daha rahat çalıştıracgını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

9600gt sli çok önceden çıkarttım çünkü bf3 en düşük grafiklerde bile çok takılıyor 14 15 fps anca alıyordur.crysis 2 yi denemedim ama bf3ten biraz daha rahat çalıştıracgını düşünüyorum.

15 fpsyi hangi ayarlarda aldınız? sanırım bf3 9600gt sli yi iyi karsılamamış. tek kart 1024 lowda 40 60 fps arası alıyor. bi ara bende sli yapsam mı die düşünmüştüm vazgeçtim 7850 aldım cok memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.