Şimdi Ara

GTX560ti için CPU.MO.RAM tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar, dün ps3 mü forum üzerinden sattım, ps4 e ge.ene kadar pc de oyun oynamak istiyorum, şu an kasada e4300 işlemci, ds3r anakart var, baya eskiler, ve birde GTX560ti takılı sistemde, benim ihtiyacım olan birbiri ile uyumlu anakart-işlemci-ram, büyük ihtimal alacağım işlemciye iyi bir oc yapıcam, iyi bi soğutmam var hakkını vermiş oluruz, max limitim 750 lira civarı, belki 50lira daha çıkabilirim, tabii ki daha ucuza işi kapayabilirsek ne ala çünki bunların dışında hdd alıcam ve belki de yeni bi kasa, ama benim sizden isteğim ilk etapta bana ana parçaları doğru seçtirmeniz, diğerleri kolay

eklemek istedim sistemle çoğunlukla BF4 online oynarım ps3 te yıllarımı verdim hastasıyım, belki Titanfall merakımı gideririm, birazda DFGT ile yarış oyunları, genel olarak orta yüksek ayarlarda 50 60 fps yi yakalasın yeter, ultra full+full açıcam diye bir takıntım yok, şimdiden teşekkürler

• Hocam o anakarta takabileceğinizen iyi işlemci ya q9650 ya xeon e5450 yada xeon x5450-5460 işlemci bu bahsettiğim işlemciler hemen hemen i5 2500 performansı veriyor ben aliexpressten x5460 modelini aldım xeon gayet iyi işlemci sizde e veya x serisi xeon işlemcileri düşünebilirsiniz. fiyatlarıda çok uygundur. yeni nesil ekran kartlarında dahi darboğaz v.s sorunlar yaşatmaz.
  • Q serisi sağlam performanslı olduğunu duydum ama diğerlerini biraz araştırdım forumda testlerde iyi fakat oyunda i5 in gerisinde kalıyor diyorlar, sadece okuduklarım bu şekilde, ben anakartıda değiştirmek istiyorum çünki ddr2 pahalı ve anakart eski bi anakart bilmiyorum ddr2 ddr3 ten ne kadar az performanslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.