Geçen haftasonu Vatan'dan MSI gtx660ti POWER EDITION aldım.
Normalde bu kart benim Q6600 işlemcim ve 680i SLI Anakartımda darboğaz yapar denmişti fakat ben 2,3 ay gibi bir sürede yeni bir işlemci ve anakarta geçeceğim için şimdilik bunu sorun etmemiştim.
Ekran kartını çalıştırdıktan sonra da şunu farkettim ki GPU kullanımı %99 lara çıkabiliyor, durumun böyle olması demek darboğaz yaşamıyorum anlamına geliyor mu ?
Yoksa %99 olsada aldığım verim mi düşük..
Son olarak da bu kartı alalı daha 1 hafta olmadı, Vatan'dan ASUS GTX670 DIRECT CU II ile değiştirmemi önerir misiniz ?
Saygılar, hayırlı mesailer..
işlemcin oynadığın oyuna yetiyor darboğaz olmuuyor demekki bendede q6600 var belki ekran kartını yenileyebilirim:)))
Oynadığınız oyuna göre değişkenlik gösterecek bir durum bu eğer oynadığınız oyun cpuyu fazla kullanan bir oyun olsaydı. gpu kullanımınız fazlasıyla düşebilirdi.
Bu kartı ben de düşünüyorum. Şahsen işlemci yetersizliği de umrumda değil. Üç beş FPS yi dert etmeyeceğim. 450-500 gibi bir fiyata düşerse almayı düşünüyorum.
Bende de Q9550 var. Hızaşırtma yapmadım hiç pek de anlamam.
Oynanan oyunlara göre işleci ya da GPU ya binen yük oranı değişebiliyor..
bende q6600 üme 7850oc 2gb taktım bakalım:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme