Şimdi Ara

GTX750 Ti , PSU 350watt .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İleride güçlü kartlardan satın aldıgın zaman, satın almıs oldugun 450wlık psu yu da değiştirmek zorunda kalacaksın. İleriye dönük aldıysan eğer, yanlıs bir tercih yapmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla nasıl bir tipsin çözemedim kusura bakma;

önceki psu kalitesiz olduğu belli sistemi zaten öyle psu ile çalıştırmak risk zaten bu tip psularda OVP/UVP/OPP/OTP/SCP/OCP korumaları olmadığı için bir şekilde ani voltaj yükselmelerinde gümlerdi bundan 6 yıl önce ilk sistemimde power man marka adı sanı duyulmamış 350 watt psu vardı ilk işim o psu'yu değiştirmek oldu yerine ocz 550 watt psu aldım ve aradan 6 yıl geçti psu hala takır takır çalışıyor ve ondan sonra ekran kartını aldım ve böylece riske girmedim

sende sağlam bir şey yapmışsın corsair alarak biz burada tavsiyelerimizi sunuyoruz alıp almamak sana bağlı, ekran kartını alıp 2-3 sistemi çalıştırdıkdan sonra psu'dan yanık kokuları gelince buraya psu tavsiyesi diye konuda açardın, herneyse iyi iş yapmışsın umarım sistemin uzun süre sorunsuz götürür

• WindMindless78 W kullanıcısına yanıt
    günümüz sartlarında mid range oyun pcleri 500-550 w psu ihtiyacı duymaktadır keşke bi 30 -40 tlye daha kıyıp aynı ürünün 550w olanını alsaydınız. yatırımınız günü kurtarmaya yonelik olmuş bana gore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillacenk

günümüz sartlarında mid range oyun pcleri 500-550 w psu ihtiyacı duymaktadır keşke bi 30 -40 tlye daha kıyıp aynı ürünün 550w olanını alsaydınız. yatırımınız günü kurtarmaya yonelik olmuş bana gore.

malesef öyle oldu ama şuan bir sorunum var gtx 750 ti yi taktım ama ara ara donmalar oluyor sanırım günceleme istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindMindless78

quote:

malesef öyle oldu ama şuan bir sorunum var gtx 750 ti yi taktım ama ara ara donmalar oluyor sanırım günceleme istiyor.

Güncel driverı kurdun mu sitesinden

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

quote:

Güncel driverı kurdun mu sitesinden

şuan günceli indiriyorum cd deki driveri kurmustum

• bu arada hangi markayı tercih ettin merak ettim
  • quote:

bu arada hangi markayı tercih ettin merak ettim

Psu da ' 550 watt 150 lira HEXA markaydı ,
    Ama ben 165 liraya 450 Watt 80plus ( VS450 ) tercih ettim.

Ekran kartında

ASUS GTx 750 ti STRİX OC : 489 lira
    MSİ GTX 750ti OC Versiyon : 492 liraydı ..

bilgisayarcıyla ( VATAN COMPUTER ) uzun uzun sohbet ettik olurdu olmaz.
    dediği şu 2 side kaliteli , 2 side birbirinden güzel , 2 side çift fan , ikiside fabrikadan overlock ,
    ve bende
    MSI ya karşı elim gitsede ,

ASUS kalitesine güvenmeyi tercih ettim.. zaten hiç bir fark yok aralarında . :)
  • quote:

quote:

bu arada hangi markayı tercih ettin merak ettim

Psu da ' 550 watt 150 lira HEXA markaydı ,
    Ama ben 165 liraya 450 Watt 80plus ( VS450 ) tercih ettim.

Ekran kartında

ASUS GTx 750 ti STRİX OC : 489 lira
    MSİ GTX 750ti OC Versiyon : 492 liraydı ..

bilgisayarcıyla ( VATAN COMPUTER ) uzun uzun sohbet ettik olurdu olmaz.
    dediği şu 2 side kaliteli , 2 side birbirinden güzel , 2 side çift fan , ikiside fabrikadan overlock ,
    ve bende
    MSI ya karşı elim gitsede ,

ASUS kalitesine güvenmeyi tercih ettim.. zaten hiç bir fark yok aralarında . :)

İkisi de güzel, lakin ben olsam MSI ı tercih ederdim. Güle güle kullan.

• WindMindless78 W kullanıcısına yanıt
    acıkcası hexa yı bilmiyorum ama 200 - 210 tlye 550w 80 plus corshair alabilirdiniz yinede tercihnizi kaliteli olandan yana kullanarak dogru bir karar verdiginizi düsünüyorum (hexa sertifika ve kalitesi hakkında pek bişi bilmedigim icin soyluyorum) şuanki sisteminiz icin gayet iyi hayırlı olsun
  • Bence ekran kartı konusunda doğru tercih yapmışsınız.

Psu konusuna gelince, orta düzey nvidia kartları icin bir sorun yaşamazsınız iyi bir psu almışsınız 450 watt da olsa. Örneğin gtx 950/960 da 450 watt psuda rahatlıkla çalışıyorlar. Bu da nvidia'nın özellikle tdp konusunda ciddi başarımlar elde etmesiyle ilgili, amd bu konuda çok geride kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 28 Ekim 2015; 21:37:27 >
  • quote:

acıkcası hexa yı bilmiyorum ama 200 - 210 tlye 550w 80 plus corshair alabilirdiniz yinede tercihnizi kaliteli olandan yana kullanarak dogru bir karar verdiginizi düsünüyorum (hexa sertifika ve kalitesi hakkında pek bişi bilmedigim icin soyluyorum) şuanki sisteminiz icin gayet iyi hayırlı olsun

Hexa diye bir marka yok zaten fspnin hexa modeli.Fsp corsairdan bile güvenilirdir bana göre.Psularını kendisi üretiyor.Hexa değil de çok az daha verip hyper 500w modelini almak daha iyi olurdu.Tek kanal 12v 456w veriyor.Corsair vs450 de tek kanal o da 400w veriyor ama daha pahalı.Bence fsp varken gerek yok fazla para verip daha düşük güç veren corsair almaya.

• Yeterli o kartın üretilme amacı az enerji yüksek performans zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.