Şimdi Ara

GTX750 Ti , PSU 350watt ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İntel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00 3.20 GHZ
    1x4.00 GB Ram (total 8 gb ) ( 1333 veya 1600 tam hatırlamıyorum )
    1 TB HDD
    GT420 ( şuan kullandığım )
    Gtx750ti ( almaya gidiyorum 1 saat sonra ) + 1x4.00 GB Ram Alıcam

arkadaşlar almaya gidiyorum, yanlız ekran kartı 500 tl, çok sordum herkez yeter dedi,
    ama bazıları sağlıklı değil diyo ?

Sağlıklı olmazsa ne olur , kartı yakmayalım o kadar para veripte.

• Hocam ekran kartı 60w çekiyor. Gerçek değerleri veren 350w lık kaliteli bir psu işinizi görür, sorun çıkarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Hocam ekran kartı 60w çekiyor. Gerçek değerleri veren 350w lık kaliteli bir psu işinizi görür, sorun çıkarmaz.
    350 watt psunun kaliteli olacağını sanmıyorum. 350 watt yazıp 350 watt veren bir psu görmedim ben. Alacağın 750ti'nin hangi model olduğu da önemli bazıları gücünü anakarttan çekerken bazıların da ek güç girişi var. Anakarttan çekenler en fazla 75 watt harcayabilir. Sana kimse birşey olur veya olmaz diye kesin birşey söyleyemez ama sistemin çektiği yük psunun sınırına dayanırsa risk artar.

Daha iyi yardım almak için psunun modelini yaz ve 12v kanalından kaç amper verebildiğine bak. Kendin bakamıyorsan psunun yan tarafında yazan değerlerin resmini çekip buraya koy.
  • 350 watt psu saglam, bu değeri verebiliyorsa bir sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

350 watt psunun kaliteli olacağını sanmıyorum. 350 watt yazıp 350 watt veren bir psu görmedim ben. Alacağın 750ti'nin hangi model olduğu da önemli bazıları gücünü anakarttan çekerken bazıların da ek güç girişi var. Anakarttan çekenler en fazla 75 watt harcayabilir. Sana kimse birşey olur veya olmaz diye kesin birşey söyleyemez ama sistemin çektiği yük psunun sınırına dayanırsa risk artar.

Daha iyi yardım almak için psunun modelini yaz ve 12v kanalından kaç amper verebildiğine bak. Kendin bakamıyorsan psunun yan tarafında yazan değerlerin resmini çekip buraya koy.

12v kanalindan 264 wat veriyor yeter dediler ama

• Nagas n350 sy500 yaziyor modelide int bakabilirseniz dolmustayim karti almaya gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindMindless78 -- 28 Ekim 2015; 12:54:02 >
  • Bence sen ekran kartından once sağlam bir psu al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    HD3870 için 390watt PSU?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır sistem kurbanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Hazır sistem kurbanı?

Hediye psu kasa kurbani :) toplama pc

• 12 V 264 veriyor ise yeterli gelir lakin güvenlik payı az olur ve bu psu ne kadar süredir kullanmaktasınız kalitesiz olduğu için zamanla kapasitelerinden ödün verebiliyorlar.

Not:Extreme düzey kalitesiz bir psu ise o yandaki değerler bile yalan olabiliyor.(Genelde adı duyulmamış markalarda görülmekte bu olay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ekim 2015; 13:01:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

12 V 264 veriyor ise yeterli gelir lakin güvenlik payı az olur ve bu psu ne kadar süredir kullanmaktasınız kalitesiz olduğu için zamanla kapasitelerinden ödün verebiliyorlar.

14 ay oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: WindMindless78

quote:

12 V 264 veriyor ise yeterli gelir lakin güvenlik payı az olur ve bu psu ne kadar süredir kullanmaktasınız kalitesiz olduğu için zamanla kapasitelerinden ödün verebiliyorlar.

14 ay oldu

Kapasitesinde biraz düşme yaşanmış olabilir (Güncel ortalama kalitede olan psu larda artık böyle bir sorun yok) , kaba bir hesap yaptığım zaman sisteminiz 190-200 W civarı güç çekicektir yük altında.Mevcut psu kullanabilirsiniz lakin bütçe müsait olunca ilk değiştiriceğiniz parça listesinde bulunsun.

Not:Sistemi kapattıktan sonra arkadan psu nun power ınıda kapatın bu tarz psu larda güvenlik sistemleri sıkıntılıdır , elektrik gidip gelmesi gibi olaylarda sisteminiz zarar görebilir veya psunuz kullanılmaz hale gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 28 Ekim 2015; 13:15:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WindMindless78 W kullanıcısına yanıt
    sınırda olur gibime geliyorsa 350w psu
  • Kardeş bosuna psu için masrafa girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 28 Ekim 2015; 13:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Kardeş bosuna psu için masrafa girme.
    Kullandığın psu kalitesiz ve sınırda kalıyor. 1 günde komple yanma ihtimali de var sorunsuz yıllarca kullanma ihtimalinde. Bu riske girip girmemek sana kalmış. Sistemin güzel ben olsam o sistemi o psuya emanet etmezdim.
  • quote:

Kullandığın psu kalitesiz ve sınırda kalıyor. 1 günde komple yanma ihtimali de var sorunsuz yıllarca kullanma ihtimalinde. Bu riske girip girmemek sana kalmış. Sistemin güzel ben olsam o sistemi o psuya emanet etmezdim.

Sakalli bey beni zarara soktugunuz icin tşkler

Corsair 80 plus 450 aldim vs450 serisinden :)

170 lira :) bana girdi tşkler :)

Psu ya guvenimo kirdiniz :)

• quote:

quote:

quote:

14 ay oldu

Kapasitesinde biraz düşme yaşanmış olabilir (Güncel ortalama kalitede olan psu larda artık böyle bir sorun yok) , kaba bir hesap yaptığım zaman sisteminiz 190-200 W civarı güç çekicektir yük altında.Mevcut psu kullanabilirsiniz lakin bütçe müsait olunca ilk değiştiriceğiniz parça listesinde bulunsun.

Not:Sistemi kapattıktan sonra arkadan psu nun power ınıda kapatın bu tarz psu larda güvenlik sistemleri sıkıntılıdır , elektrik gidip gelmesi gibi olaylarda sisteminiz zarar görebilir veya psunuz kullanılmaz hale gelebilir.

Sizin yorumunizu dolmuşta okudum ..
    Biraz daha butveyi zorlayin corsair ( soylenene gore psuda kaliteli zaten digerlerinde pahali 550 wat psu ile ayni Fiyattaydi bunu tercih ettim) vs450 80plus aldim. Umarim guzel olur :) gtx 750ti aldim
    Isterseniz performansta bilgilrndiririm
    Ayrica simdi tek eksigim ddr3 8 gb 2133 hz ram :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Bence sen ekran kartından once sağlam bir psu al

Corsair vs450 80plus

Beni zarara soktunuz 170lira memnun musunuz?

• quote:

quote:

Sakalli bey beni zarara soktugunuz icin tşkler

Corsair 80 plus 450 aldim vs450 serisinden :)

170 lira :) bana girdi tşkler :)

Psu ya guvenimo kirdiniz :)

İyi yapmışsın. İşlemcin iyi ona ilerde çok daha yüksek ekran kartı taktığında psu değiştirmene gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.