Şimdi Ara

GTX970 FTW vs GTX970 SSC (Uçurum fiyat farkı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

yazılım bir büyü falan değil ki ,elindeki kartı sana tam olarak dx 12 yapıp versin. Dx 12den önce çıkmış bir kart, dx 12ye ancak şuanki kadar uyumlu olabilir.Ki yeterince uyumlu. Mantıken bu kartlar zaten dx12 çalışmaları sırasında ortaya çıktı, dx 12 temelden destek verildi . Bu kartın dx 12 desteklemediği anlamına gelmez. İleride yapılacak revizyonlar ile yeni kartlar dx 12.1 gibi güncellemeleri tam alabilecek duruma gelecektir ama, şuan hali hazırda dx12 profillerini bu 9xx kartlar destekliyor.
    Senin dediğine bakarsak, o bıyık altından savunduğun amd de dx 12 desteklemiyor, hatta benchmarklara bakarsan amdnin 50 fps veren kartının 150 fps vermesi gerekirdi şuan, testlerde 980 de 11 12 arasında fark göstermiyor r9 390 da, 4 5 fps fark veriyor. Bu olay kartın dx 12 desteklemediği anlamına gelmiyor, nvidianın çıkmamış dx 12ye tam olarak uyan bir kart yaptık demesi onların ayıbı ancak şuan kartlarda dx ile ilgili bir sorun yok.
    Asenkron sistemle bunun ne alakası var o da ayrı konu, o bambaşka bir sistem ve dx 12 ile ne alakası var :) ben bu dx 12 ile ilgili sorun var diye yazılmış konuları bekledim sizden siz asenkron bilgisayardan bahsetmişsiniz, ilginç.

Yazıya bak rezalet baştan sona bıyık altından umutsuzca istemeyerekde olsa nvidia savunması ile dolu.
    Nvidia nekadar yapabilirmişmiş anca bukadar yapabilmiş işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi oyun 6 GB ustu kullaniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

970 alan varmı hala?
    Kartta dx12 yok hala niye alıyorsunuz zaten vramide yetmiyor artık yeni oyunlar 6gb üstü vram kullanıyor.

Fiyattaki aşırı düşüş konuşuluyor e normal kartın ömrü bitti çünkü yeni dx desteği yok yetersiz bir kart dahada düşer yakında.

Fiyatının düştüğü filan da yok bu arada.

Düşecek merak etmeyin dx12 desteği olmayan kartı kim alır? Sitesine bakıp dx12 fully supported diyip sonra yan çizip dx12 den önce çıkmış kart nekadar destekleyebilirki diyen Infernall gibiler alır.

Zamanında yeni konsolların etkisiyle vram kullanımı yüksek oyunlar çıkacak da demiştik ozamanlar hararetle saldıranlar şimdi suspus oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Erken görseydim uçarak alirdim

Ben denk geldim ama r9 390 alacağım için vazgeçtim.Dx12 de bir işe yaramayacak 3.5 gb vram nerde 8gb nerde.

• Fiyatı düzeltmiş. Stoklar aynı görünüyor. Sanırım yanlış fiyat girildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Erken görseydim uçarak alirdim

Ben denk geldim ama r9 390 alacağım için vazgeçtim.Dx12 de bir işe yaramayacak 3.5 gb vram nerde 8gb nerde.

Arkadaş arıyordu 970. bende kullanmam zaten 970
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Hangi oyun 6 GB ustu kullaniyor?

Adam kaşla göz arasında 980 ti ı da çöp etti
  • Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım 970 hala en üst sınıf ekran kartıdır ve hala önerebileceğim bir karttır. Titan x e 4 lira verecegine veya 980 ve ti ye git 970 al diyebilirim. Tüm oyunları high da akıcı oynatır ayrıca vram sıkıntısını en az 2 yıl daha yaşamaz gereksiz para vermeyin bence yani

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım 970 hala en üst sınıf ekran kartıdır ve hala önerebileceğim bir karttır. Titan x e 4 lira verecegine veya 980 ve ti ye git 970 al diyebilirim. Tüm oyunları high da akıcı oynatır ayrıca vram sıkıntısını en az 2 yıl daha yaşamaz gereksiz para vermeyin bence yani

Vram sıkıntısını şuan yaşıyor zaten lütfen yeni oyunların ihtiyaçlarını bilmeden görmeden ben bu kartı 2 yıl daha öneririm vram sıkıntısı yaşamaz diye bol keseden sallamayalım.
    Alttaki bir 970 kullanıcısının yorumu.
    -----------------
    Alıntı:EmuMaster

EVGA 970 kullanan biri olarak 970 alma derim.

Ayrıca kart 3.5 değil 4'de çalışsada en azından benim denediğim oyunlarda fps drop veya başka problemler yaşamadım.

Peki neden önermiyorum kullandığım kartı?4 gb ram olduğu için.Şu saatten sonra 1500 lira gibi para harcayıpta 4 gb ramli ekran kartı alma.

Rİse of the tomb raider oyununda texture'ı very high'a getiriyorum gpu gücü karşılıyor fakat ram 4 gb'dan fazla istediği için fps droplar takılmalar mevcut oluyor.Bu oyun yeni bir oyun.Bundan sonraki gelecek oyunlarda yüksek miktarda vram isterse 970 bu konuda tatmin etmeyecektir.

Kartı satışa koymuştum tekrardan 390 veya polaris gelene kadar işlemci gpu'suyla devam edecektim ama istediğim fiyatı alamadım.Sırf DooM 4 için bekletiyorum.Oda nvidia kartlar open gl oyunlarda daha performanslı olduğu için.

Burada olay nvidia amd değil 1500 lira gibi bir para harcanacak ise 4 gb'dan fazla vram'li ekran kartı almak.

Bu arada windows 10'da gpu vram kullanımı tarih oldu diyorlar.İşletim sistemim win 10 x64 pro.Madem tarih oldu rise of the tomb raider oyununda kaplamaları sona getirtiğimizde niye fps drop oluyor?

Umarım size fikir vermiştir yorumum.
    -----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Mayıs 2016; 19:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Geçen Cevizlibağ şubesinde gördüm adetli olarak ambalajında GTX 970 SSC vardı.

kalanları da ben aldım bugün 971 liradan :) satış elemanı bile şaşırdı fiyata. emin olmak için bir kaç yerden teyit etti haha :D ürünler jelatinli açılmamış kutuda idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

quote:

kalanları da ben aldım bugün 971 liradan :) satış elemanı bile şaşırdı fiyata. emin olmak için bir kaç yerden teyit etti haha :D ürünler jelatinli açılmamış kutuda idi.

Hayırlı olsun.

• Ben de indirim varken almış oldum.

• quote:

quote:

Kalanları derken kaç tane aldın hocam

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

quote:

Kalanları derken kaç tane aldın hocam

toplamda 4 tane vardı fakat jelatini açılmamış iki tane vardı onları aldım. diğerleri iade idi herhalde.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Hiçbir farkı yok ssc olduğu için biraz daha oc yapılmış hali ama fiyatı görünce h.b. açıkçası şişirmiş fiyatları

• Bu kart ve versiyonlari zaten gereksiz ve kazik fiyat karsiligini veremeyen karta fiyat farklidan ziyade şu anda bana gore en iyi ve objektif soru güncel fiyati normalmi ??? Bu kadar para Verilirmi ??? Olurdu....

• R9 290 ve 290x neden destek veriyor peki ?

• Anladım...Ancak Yinede Uçuk Fiyatlandırma sebebini Açıklamıyor....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.